BildBomb från idag<3

♥Halloj!

Det här är bilder från idag när jag var med sötnosarna Filippa,Anna och Vilma!



På MSV



Fina Tjejerna♥



Spegelbild på Mig&Vilmisen



Anna & Fiffi♥




På väg till NK...



I NK innan...!!!



Snyggingarna Vilma o Filippa!



Yeah, Coolingar ;)



Haha, Vilma i hissen!



Jaaag!



Våra snygga Converse♥



Snyggingen Vilma!



Snyggingen Filippa!



Snyggingen Anna!



Bästa Vänner♥



Haha,kolla mitt ben mitt i hela bilden!?



Lilla Jag :)



Fiffi & Vilmisen pratar...



Haha, Vilken min!!



Gilda på vägen hem!

Nu måste jag sova, men ses imorn!♥


PS. Laddar upp en video imorn! Hinner inte nu! DS. 


Finaly♥

Äntligen är jag klar med kartan! Sitter nu! Får hoppas att jag kommer ihåg allt till imorn också!  Trodde ALDRIG jag skulle kunna fixa det men det gick och det är jag stolt över,hihi♥  Det tog tid men det är det nog värt! Elr? Får ju betyg snart så det gäller och få bra på proven ;) Har läst själva fakta-texten några gånger, men ska läsa den lite mer satt även den sitter som berg! Detta är ju inte JÄTTETRÅKIGT men det finns en hel del roligare saker jag egentligen skulle vilja göra denna kväl... Men Men, That's Life :D

Japp ska ta i tu med texten nu, Hörs senare!♥


Have a Break Have a KitKat

Ciaoo♥

Körde ett väldigt jobbigt men ändå jättekul pass på badmintonen idag! Var helt slut efter!!  Mina ben är Mööööra! När badmintonen var slut var jag dööööö hungrig så jag köpte en KitKat i kiosken! Det är nog en av värdens godaste godisar! Hur gott som helst, skulle kuna äta 3 kg!
Pappa vet att på Torsdagar är jag alltid jättehungrig så när jag hade cyklat hem hade pappa gort en jätte god Pasta med Tomat,Mozzarella och Basilika! Mums!
Har precis ätit klart och ska nu börja med Geografin, Har ju PROV imorn! Har värdens ångest har ju knappast pluggat någonting! Aaaahhhhhhh, känner mig värkligen orolig och nervös för att jag kommer ha fel! ÅÅÅÅÅNGEST!!!

 GÖTT :D


Lägger upp bilderna från idag senare, Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och sen PLUGGA!! Ska försöka ta med in Geografi-Boken in i duschen så att jag kan plugga där! Tror inte att det går men gör vad som helst för att få in det här jäkla provet i hjärnan!


@ Home

Halloj :D

Kom för ett litet tag hem från skolan! Gick b.la. hem tillsammans med Sötaste Filippa&Vilma♥ Vi mötte upp mamma och sen gick vi och kollade runt lite i affärer! Köpte en "Tvillingarna-Bok" för 10 kr på Grosso, och sedan 2 ramar till mitt rum :) Nu sitter jag hemma och bloggar medans jag också byter om till Badmintonen som börjar halv 6! Har också massor med bilder från idag, men lägger upp dom efter jag har kommit hem igen, när jag har tid!♥
Nu ska jag äta lite frukt, innan jag ger mig iväg!

Ha det bra!


Me & Carro<3


Misslyckad Hoppbild!


More Pitures<333


Hemma hos GasCarro!



Heej!

Just Nu är jag hemma hos Carro och sitter i hennes rum och bloggar på hennes Mac :)
Vi frågar frågor till varandra om våra PP-presentationer och har det jättekul och skrattar jättemycket!!
Nu dansar vi till S&M med Rihanna! Hhahahah, Carro dansar helt sjukt, garvar såå mycket!! Jag skrattar nästan ihjääl mig,haha!!!!!

(Det går bara att ladda över en bild åt gången så lägger bara upp en nu men fler kommer ;) )



Min Onsdag

Hej!

Idag hade vi NO,Matte,Data och SV. Hela Skoldagen var vanlig förrutom att på lunchrasten var Jag,Hermine,Carro&Jassi i bandysalen! ´Det var jättekul! Vi skrattade som galningar! :D
Hela salen var kolsvart så man såg absolut ingenting och så lekte vi kull!
Haha, Jag låg på golvet och då kom jassi springande och snubblade på mitt huvud! Sen råkade Carro sparka mig på näsan och så gjorde Hermine illa tummen och Carro gjorde illa foten... Alla gjorde illa sig men det var såklart jättekul iallafallk! Efter när skolan hade slutat var Jag,Carro,Jassi & Hermine kvar och gjorde läxor!
Jag & Carro gjorde vår PP-presentation som vi ska göra imorn och dom andra gjorde geografi!

Från Läxläsningen:


Jag<3



Söta Jassi<3



Jag igen<3

Sedan skyndade jag mig hem och satte mig vid datorn och jobbade på PP'n. När jag satt där berättade mamma för mig att vi skulle gå på resturang idag, när pappa kom hem! Vi skulle gå på en restureang som hette Moldau som hade stockholms bästa wienerschnitzel! Vi åkte tunnelbana till söder där resturangen låg
 och så. Jag tog en jättegod KycklingSchnitzel och till efterätt Apfelstrudel♥ Sedan åkte vi tunnelbanan hem och nu sitter jag här och jobbar på PP-presentationen och bloggar! 

 

Pluggar in texten som sötaste Carro hjälpte mig att skriva ut och sedan tillochmed gå hem till mig och läämna den fast jag inte var hemma! Tack så mycket snällaste och gulligaste Carro! Utan dig hade jag fått lägga mig kl.12 inatt,haha! Saknar dig jättemycket sötis<333
Jo förresten, gå in på hennes jättebra blogg
HÄÄÄÄR!! Cheka också in tävlingen där och var med och tävla!!

 

 


Gårdagens Outfit!

Hej! Hann ju inte visa upp Dagens Outfit igår (måndag) så det fick bli nu!♥





H&M Blus

ZARA Jeans

Humanity Armband


Dagens Outfit!

Här är min Outfit idag:







ZARA klänning

H&M Strumpbyxor

Topshop Halsband

Bilderna gick konstigt nog inte att vända??!!

Så det fick bli såhär!





Tisdag= Plugg :(

HejHej!
 
Förlåt för att jag inte har bloggat på morgonen eller kvällen! Det var så att i morse försov jag mig till 07.15! Alltså hade jag bara 20 minuter på mig att klä på mig,Packa,Äta,Borsta håret,Tänderna .o.s.v. Hann knappast äta frukost, och fick springa allt vad jag kunde till skolan! Jag kom 8 min försent, men som tur var fick jag inte kvarsittning! Puuh! Körde basket på gympan, vilket var jättekul!! Vi vann ALLA matcher och vårt lag hette "Bloddropparna"!! Hahah, helt sjukt! Sedan var det musik och sen rullade skoldan på som vanligt, förrutom att Jassi hade sin PP-Presentation om Michael Jackson som var superbra!

Slutade, gick direkt hem och pluggade geografi, cyklade till pianot och sen följde jag med Mammi och handlade!
Efter jag kommit hem satte jag mig direkt vid datorn och pluggade till min PP-Presentation! Har nu för ett litet tag sedan ätit middag som bestog av en underbar grekisk sallad!
Så därför jag inte bloggat under kvällen var för att jag har varit upptagen med läxor!

Nu måste jag (tyvär) fortsätta...

Ha det bra alla underbara<333



Ny logga!

Gjorde denna aldeless nyss! :) Tyckte att det var lite roligare och ha än bara skriva Puss eller Kram!




Vad tycker ni??

Té Pause!

Hej Hej!  Har pluggat i nästan 40 minuter nu så tog en liten paus! Pustar ut i soffan med en god kopp té och självklart: DATORN! Är också inne och kikar på lite andra bloggar och på facebook!


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss

Måndag!

Heej♥
Idag var det en ganska vanlig dag i skolan. Körde "busungar" på gympan som var jättekul! Efter det, Stavningsprov i SV som gick bra och sedan Davids,Louises,Filippas och Daphnes PP-presentationer som var väldigt bra och intressanta! Åt mellis som bestådde av en Päronsplitt, och sen gick jag,Jassi,Louise,Hermine och Filippa till filmverkstan! Åhh, så kul det var!! Vi fick det färdiga manuset, där det står repliker, scener,mm. Vi läste igenom det, repeterade lite och sen FILMADE VI! Scen 1 & 2!  I filmen skulle Nicole (jag) äta en fryst köttbulle! BLÄ! Och eftersom vi filmade flera gånger var jag tvungen att äta hela 3 st! Så himla äckligt! Måde ganska illa efter det... 
När filmverkstaden var slut gick Jag,Jassi,Louise och lillasyrran och köpte glass♥ Magnum för alla! Gick också  med Louise tilsammans hem med varsin god glass i handen, medans vi pratade om "gamla minnen" vi har upplevt tilsammans! Skrattade jättemycket, för vi 2 har haft så kul tilsammans!!
Kopm hem, bytte snabbt om och skyndade mig till dansen! Vi lärde oss många nya steg till båda danserna och pratade mer om scenkläderna till vårshowen i maj!
Jaa, kom hem, åt middag,duschade och nu sitter jag här i soffan och bloggar!

   BLÄ!

Nu MÅSTE jag sluta, för att plugga! Jag vet, supertråkigt, men har ju prov! Det är sånt onödigt tjafs men något som endå måste göras! Byter ut datorn mot Geografi-Boken, toppen... 

Puss!♥


Nu: DUSCHEN!

Ska nu in i duschen och tvätta håret, men bloggar mer efter det!! Bara satt ni inte tror att jag e borta elr något sånt ,haha, men nu vet ni i.a.f varför jag inter bloggar dom kommande 30-40 minutrarna!♥



Ses snart...♥


+0,1

Tack för den då! Bara 0 grader?! Det är ju jättekallt!  Kommer att frysa ihjäl...
Får väll sätta på mig vårstövlar istället fär Converse =(

Har gympa som första lektion, så måste sticka!!

Bye

God Morgon!

Haha, till min glädje ser jag ut genom fönstret att inte snön har lagt sig!! Puuh! Blev nästan lite orolig att jag skulle behöva ta fram dunjackan&Uggsen igen! Men nej då, jag verkar få kunna fortsätta med mina älskade converse!

Måndag, vad ska jag göra idag?

Filmverkstad,Dans och sist och minst: PLUGGA! Har ju ett GEO-Prov på fredag.... =(

Det är typ mina planer för idag, men vi får se, kanske hittar på något annat också! Kommer i.a.f hem innan dansen för att hämta grejer, och då kanske jag kan klämma in ett litet inlägg!? Vi får hoppas det!


Haha, bild tagen för30 sekunder sen!♥

Ha en fantastisk dag alla vackra bloggläsare<333

Puss!♥


PS...

Hej! Jag kom precis genom dörren, från ha varit på landet hela dagen!! Gud så underbart det var där!
Jag kommer att skriva och lägga upp bilderna från dagen antingen imorn eller på tisdag, när jag får lite tid över!
Sedan ska jag också berätta om min fantastiska lördag också... När ska jag hinna detta? Får försöka klämma in något!

Måste sova, - Sleep Tight♥


F*n F*n F*n! Jag hatar dig snön!!

Jäkla @¤£*&$€?!!! Förlåt för att jag svär men det finns inte andra ord som kan beskriva hur arg jagt blir när jag kliver ur bilen och ser att det SNÖAR!!!
Herregud! Räcker det inte nu? Det har ju för fasen varit vinter och kyla 5 månader nu! Om snön lägger sig på marken, då går jag inte ut imorgon!
Jag vill nästan bara skrika, för det här är FEL!!
I Mars ska det väll för ******* inte snöa!!

Nu måste jag gå och lägga mig, och jag vill vakna imorn när termometern visar 8+ minst!!

    


 Godnatt♥


EARTH HOUR

Heej
Just nu håller vi på att släcka i hela villan och tända brasan och massor av ljus, för om en kvart börjar EARTH HOUR!!

Du har väll inte glömt att släcka?´


Mellan kl. 20.30-21.30 ikväll kommer människor runt hela värden att släcka sina lampor och stänga av allt electrist som TV,Datorer,Högtalare .o.s.v. 
Jag själv tycker det är jättemysigt när hela familjen sitter sammlad i soffan med tända ljus och ett roligt spel!!
Är också kul att berätta spökhistorier också, hihi...



Glöm nu inte att släcka, och hoppas att ni får en mysig EARTH HOUR-timme!

Puss♥

 

 


Frukost i Solskenet!!

God Morgon! Förlåt för att jag inte har bloggat förän nu, men jag vaknade kl. 12! Inte så jätte konstigt, sommnade ju kl. 2 igår!! Efter badet så kände jag mig jättepigg, så jag bestämde mig för att sätta på SEX AND THE CITY, och sen så bara glömde jag bort tiden! Aja, jag vaknade iallafall utvilad och pigg, hade ju sovit i 10 timmar!



Detta är något jag älskar att börja dagen med! Det är en slags juice, från Proviva som är jättegod!
Favoriten är jordgubb eller Mango men idag fick det bli Blodapelsin och Aronia! Låter kanske inte så jättegott men det är det!

Nu ska jag sätta mig i solen och dricka Proviva, men vi ses senare!!


Puss♥


Årets Första Glass!

Hej! Idag gick jag hem tillsammans med Vilma och Lillasyrran! Vi hade det jätteroligt, berättade roliga historier och köpte glass! Jag valde den nya Daimen, PEAR DREAM! Väldigt god, får 10/10!  Kändes lite mera "sommrig" än den vanliga på något sätt...? Gilda valde samma, och Vilma tog den nya BEN 'N' JERRY, som var himmelskt god♥♥♥ 



På väg hem...



Lilla jag på väg...



Söta Gilda med sin glass♥



Mmmmmm....!!!!



Haha, vi träffade på 2 killar från klassen som vi började prata med!"



Söta Vilmaa♥



Vilmisens underbara glass!



Jag med min underbara glass!


 
Lite suddig bild på mina sötnosar!♥

Japp där var lite bilder från Dagen då!

Vi ses!

Puss!♥


G.I.H-Badet nästa!

Nu har jag packat badväskan och nu sticker jag och familjen till G.I.H-badet!!  Klockan är nu fem, men vi är hemma någon gång vid 8, så bloggar mer då! Var ganska längesen jag badade, ska iallafall bli jätteskönt! Hoppas också att trampolinerna är öppna så jag kan hoppa från femman... :P
Tror att mamma bara kommer att motionsimma, men kommer leka med lillasyrran!! Haha♥





Neccesär: Chek!

Bikini: Chek!

Handuk: Chek!

Nu ska jag ner och låsa upp cykeln!

Ha en fortsatt mysig fredag!!


Puss!♥

 





Mobilblogg!

Heej! Skolan har precis slutat och jag är på MSV med Hermine,Carro, Filippa och Louise! Vi är inne lite på varandras bloggar och pratar! Vi ska nog snart gå och äta lite mellis och efter det vet jag nog inte, förutom sången förståss! Ha en fortsatt bra dag! Kram<333

God Morgon!!!

Just nu står jag i köket och fixar frukost medans jag lyssnar på IN THE CLUB!
Känner mig jätteglad idag, vill typ bara dansa!? hahahhah, mitt humör e på topp!
Idag är det sååång vid 15-16, och vi ska typ titta på film också, KOMISARIE SPÄCK! Någon som sett den?
Jepp, nu bytte det till GENOM ELD!!
 Jag börjar tro att vi kan gå, geeenoom ELD!

Nu måste jag skynda mig att äta, och sen borsta tänderna! Ahh, får inte komma förseeent!!

Hoppas ni får en underbar dag!


Haha, så här känner jag mig! SMIIIILE!

Puss!♥


God Natt<333

Halloj! Nu ska jag gå och lägga mig, ny dag imorn!



Vi ses (troligtvis) imorn på morgonen!

Sweet Dreams...

Sov gott♥


BILD FEL???!!!

Märkte att bilderna i förra inlägget inte gick att se och var konstiga, så gå in på denna underbara blogg

JASSICAT.BLOGG.SE♥ för att se bilderna!!

Ha en fortsatt underbar kväll...

Puss♥

Min Torsdag= Våfflor,Kompisar och Badminton!

Heej! Nu har jag precis kommit ut från en lång,varm härlig dusch! Ska inte direkt sätta på mig pyamas, för vi har gäster som kommer vid åtta! Det är våra grannar från landet som är hemma hos oss för första gången! Tyvär är inte Gustav,Elin och Kristoffer med, dom är på någon kurs :(
Hade en vanlig dag i skolan, kollade på SVALESKÄR i slutet, som var jättespännande!!
Efter skolan var jag med Hermine,Jasmine,Filippa,Carro,Vilma och Anna! Först var vi och ritade lite på MSV, och sedan gick jag med Mamma,Morfar och kusinen Helena till min lillasyster Gildas föräldrarfika! Vi hade det jätte mysigt där, åt kladdkaka med grädde, pratade, byggde i "byggis",hahaha, med Gilda! Efter det var det föräldrar fika på MSV med våfflor, så jag och mamma gick dit♥
Hade jättejätteroligt med Jassi och Anna, vi skrattade som galningar!!
Efter det stjusade mamma mig till badmintonen och jag spelade med kompisarna!

Bildér från idag<333


 














Nu ska jag gå ut och äta födesedagstårta från igår,hihi♥


Puss♥

ChokladScones...♥

God´Morgon! Hur mår ni? Jag mår bra, fast trött!
Just nu sitter jag i köket och äter en jättegod frukost: ChokladScones och varm mjölk! Muuums!

Idag är det ju torstag, innebär: Kompisar&Badminton♥

Nu måste jag snart sticka, klockan är på tok för mycket! Visar dagens outfit senare ikväll!

Ha en underbar dag alla söta bloggläsare!!



Puss

Marc by Marc Jacobs Scarf

Den här härliga sjalen från Marc by Marc Jacobs är sååå fantastisk! Svart med vita "pussmunnar" på! Enkel men ändå inte! Helt underbar om du frågar mig! Kan verkligen "piffa upp" vilken Outfit som helst! Matcha med svarta jeans, snygg tröja i kanske vitt eller svart...!!
Undra om den finns på Marc by Marc Jacobs affären här i stockholm?? Hoppas,Hoppas,HOPPAAAS!!





Stavas
K-Ä-R-L-E-K!! ♥

Vet ej vad den kostar, men skulle gissa på 800?!

Puss♥


Happy Birthday Sister♥

Idag är det ingen vanlig dag för att idag fyller min underbara,söta,snälla,ortoliga,roliga och fantastiska storasyster 17 år!!! Grattis!!
 Hon vaknade med sång,presenter och krammar! Vi hade dukat i matsalen och vi satt där och åt frallor och syrran öppnade presenter..... Plötsligt ringde det på dörren! Det var min storasysters bästa kompis Felicia som hade kommit som en överraskning! Hon blev jätteglad! Felicia hade också med sig en hemmagjord choklad,hallon och vitchoklad tårta som hon hade gjort själv! Guuud va god den var :P
Av mig fick hon: Ett eget armband,En ring,En ljuslykta, Post-Its, och en dikt som jag skrivit till henne!¨

Nu på kvällen ville hon hälst ta det lung hemma, så nu sitter Jag,Födelsedagsbarnet,Lillsyrran,Mamma,Pappa, Farmor,Farfar och min Morfar framför brasan och äter värdens godaste choklad-scones med massor av tillbehör! Vi har det jätte mysigt :) Pratar,äter scones,öppnar presenter, äter ännu mer scones och bara myser!

Hoppas ni får ha en lika underbar kväll som jag har

Grattis Grattis Grattis, syrran, Love You<33

Puss!♥

Ps. Kan tyvär inte ladda upp bilder, datorn dampar :$


Söndags Outfit!

Heej! Har varit jättedålig på att lägga upp Dagens Outfit!! Sorry! Eftersom jag inte har någon egen dator så får det ju bli bloggning på Mammas&Pappas o den är ju ganska ofta upptagen, sååå..... Har iaf inte haft tid och så, men nu blir det ändring på det!!!







Filippa K klänning

♥Mulberry skärp

♥ZARA strumpbyxor

♥Indiska örhängen

♥Converse

♥ ? Solglasögon ?



Invigde då mina sprillans nya CONVERSE!!

Love Love Love♥

Puss!♥

Gårdagens Outfit

Hej!  Han ju inte visa gårdagens outfit igår (måndag) så det fick bli nu!!



H&M Klänning

ZARA Strumpbyxor

Indiska Örhängen

H&M Armband


Puss


Min dag i bilder!!

Hej sötnosar!

Skriver inte om min dag, utan det får komma i bilder istället:



Fiffi på gympan...



Söta Carro och Jassi



Hermine och Vilma



Fiffi♥



Haha, sööötisar!



Fina Hermine♥



Snyggingar....



I våra snygga Ray-Bans!!



Coola gänget!



   Jag&Bästa Hermine!



<3


 



Vackraste tjejerna<3




;)



Haha♥



Sötaste Jasmine och Filippa<3333








Sööötisar<3



Uuunderbara Hermine!



Hoppbild 1



Haha, Nr 2...



Nr.3! Jag var före alla andra, står ju redan med ena foten på marken!



Hoppbild på mig och min älskling...



4 snygga tjejer!



Här var det Hermine som komm före!



Weeeee!!!!



1,2,3 HOPPA!!! Den här hoppbilden blev bäst!!



Vad gör dom egentligen??!!



Stackars Lollo! 9 tjejer i knät!



Tio glada tjejer!



Snygga vi e dååå!!!



Haha, underbara Hermine!!

Verkligen en BILDBOMB!!

En fantastisk dag i solen med allra bästa tjejerna!! =HELT PERFEKT!!


Puss!♥

Tuesday Morning!

Godmorgon sötnosar!
 
Idag är det nog en vanlig dag i skolan, gympa som första lektion bara....
Efter skolan händer nog inget speciellt heller (Gud vad tråkigt det låter!?)
Bara piano vid 4!! Men hittar nog på nåt kul med kompisarna♥

hihi♥



               //Kramisar Neah<3


HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRDEN?

I förra veckan fick vi hem ett brev från PPA där det stog att man kunde få gå och se en bio gratis! Och inte vilken bio som helst utan: HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRDEN?-filmen! Har sett trailern typ 7 gånger och jag har gapskrattat varje gång,haha!! Favoriten  ICA-Jerry är ju med!!

Gick då lite tidigare från dansen, kom till Sergel där man blandannat fick gratis cola och popcorn, och gick in och satte oss...(Fick väldigt bra platser)

Åhhh, vilken gullig film! Verkligen bra! Man både skrattade och grät lite....♥
Bion var slut tio över åtta men jag och mamma kom inte hem förns vid kvart i 9...



Nu börjar klockan närma sig tio och jag har bestämt att jag måste sova innan det såååå.....

Godnatt alla söta bloggläsare

I'M BACK!

Japp, rubriken talar, Nu är det slut på bloggpausen! Blogg.se here I come!

Bloggpause...

Nu är det bloggpaus under lördag och söndag! Hinnerverkligen inte med bloggen just nu plus att det är strul med att komma in och så! Hoppas ni förstår! Snälla Sluta inte att läsa min blogg, är tillbaka på måndag igen med nytt att skriva om! Lovar! Ha en fortsatt trevlig helg! Kramisar<3

♥Sex And The City♥

Heej!
Just nu ligger jag i sängen med lite godis och kollar på gamla SEX AND THE CITY avsnitt! Perfekta Fredagskvällen!
Älskar verkligen Sex and the City!! Favoriten är nog... Hmmm... Det går inte och välja, Älskar alla! ♥
Hur dom klär sig, Hur  dom sitter på alla mysiga cafér, När de går och shoppar... Underbart!


Snart ska jag nog stänga av, klockan är över 1 på natten,haha!

Godnatt alla underbara bloggläsare♥


Ny design!

Hello :D
Nu är det ny design här på bloggen!!
Kände lite för att byta nu när det blir vår och så!

Vad tyckte du om den?
 
Själv blev jag jättenöjd!^^

Funderar bara på att byta ut bakrunsfärgen... Kanske ljusrosa?! Eller Lila?! Aja, vi får se!

Ha det bra!

Puss♥

FRIIIIIIIDAY!!!!

Jag kan börja med att säga att den här dagen har varit jättemysig och toppen!

Första lektionen skulle egentligen vara bild,  men läraren var sjuk, så gissa vad vi fick göra då:
TITTA PÅ FILM! Och inte vilken film som helst heller utan (en av mina favoriter): Sagan om de två tornen!!!!(Sagan om ringen 2) Vi fick titta på filmen från klockan; Tio i Nio till Fem i elva,Lunch, och sen till Tio över tolv!! Var jätte mysigt! Inga lektioner alls, bara filmmys med kompisarna :) (Sen bara ett lätt litet engelska-prov, men det räknas inte!)
Åt mellis, och sen.... det skrev jag i förra inlägget, så kika där istället!
Var på såång med Daphne&Gabbi, sjöng 2 jättebra låtar: Lean on Me och Imagine!

Tog efter det bussen hem, för det snöade så mycket!
Är nu ensam hemma och väntar på att Mamma ska komma hem, så vi kan laga middag... (Står lite för maten ikväll!)


Kommer alldeless snart ett till inläg om ******!!

Puuuss♥

Är med bästa tjejerna!

Hej!! Just nu är jag på Msv med Carro,Hermine,Louise och bloggar från carros Iphone :) Vi gör Inget speciellt bara är inne på internet på mobilerna och så! Går på sång kl. 15 - 16 och sen efter det tror jag att jag bara går hem och har lite fredagsmyys! Bloggar om min dag när jag är hemma igen! Ha det bra! Puss&Kram<333

Torsdag<3

Hej bloggen!

Tidigare i veckan fick vi den här läxan: Att läsa en saga för en sexåring med innlevelse och flyt!
Och idag gjorde vi det! Man skulle vara två och två från ens egen klass, och man fick en varsin saga var.Jag fick PANNKAKAN! Vi var i små grupper, med tre sexåringar och två femmor. Man satt i ett litet rum och läste, och småttingarna satt i ens knä! Det var såå gulligt! Efter den roliga timmen var det bara tråkig matte som gällde...

Efter skolan var jag med Hermine och Vilma, vi körde ****** ***** *****, som var jätte kul, men jätte pinsamt :P
 
Skyndade mig hem sen för att klä om och fixa mig innan badmintonen!
Den börjar om en halvtimme så måste verkligen skynda nu!
Har iaf haft en toppen-dag!

Puss

Onsdag, Med Godis & Film!

Hej!
Min skoldag idag var (som vanligt) helt okej.... Pluggade lite extra matte med Anna & Karl innan lunchen, och jag tror inte vi gjorde ett enda tal, vi bara skrattade helatiden, åt helt onödiga och knäppa saker!
Efter skolan gick Jag,Jasmine,Hermine,Vilma & Louise till Karla Frukt och köpte lite godis :P
Jag och Lollo gick hem till Vilma och smaskade på vårt godig och såg på film: Ensam Hemma 2! ( I New York)
Gick sedan hem där det väntade en av mina favoriträtter: TACOS!  Åt typ tre stycken, är sååå mätt :D
 Ligger nu i sängen och läser lite gamla FRIDA-tidningar och bloggar! 
 
Puss&Kram♥

Pluggar =/

Sitter här i soffan och pluggar engelska... BLÄ!

Har några urtråkiga glosor som man nu måste lära sig...

Trouble hit och Trouble dit.....  Boooring!

Ska iallafall försöka bli klar, så man kan göra någonting roligt denna Onsdagskväll!

Hoppas iallafall ni har något roligare för er!

Puss♥


Onsdag Morgon.....

Nämen, GODMORGON!!!
 Hemsk natt: Hadde en jätteläskigt mardröm och vaknade vid halv 6 och kunde inte sommna om! Men som tur var bestämde Dagens Outfit igår, så jag kan nog ligga här ett litet tag till! :-P
HUMÖR: Trött, men också väldigt Glad på samma gång!

SPECIELLA PLANER IDAG: Nä, inget faktist, Onsdagar är min lediga dag :D

Have a fab day <333

Kraam :)

Sleeping Time

Den här dagen börjar gå mot sitt slut och jag ska snart gå och lägga mig och drömma mig bort om Balenciaga väskor och Louboton klackar... hihi <3 Godnatt alla söta bloggläsare, sov så gott! Kram <3

Mooot... DUSCHEN!

Heeej!
Ska nu precis hoppa in i duschen och tvätta håret!
Updaterar mer senare!
   Ha det bra :)
 Kramisar <333

Coca Cola in my ♥

Helt plötsligt fick jag ett jätte konstigt sug efter Coca Cola!!!? Det kändes som det enda som fanns i min hjärna var Coca Cola!
Så vad gör jag nu? Sitter och hinkar i mig den såklart... Hahhaha, jag måste ju vara helt sjuk i huvudet!
För Övrigt så var min dag precis som jag skrev imorse, ganska Okej! Åh juste, höjdhoppet på gympan gick faktist gaaanska bra, fast har sk*t ont i ryggen, för det var den jag landa på,hehe...

Kanske lägger upp Dagens Outfit senare (Jag är på Mammas&Pappas Dator, så jag tror att det ska funka!)...

I LOVE YOU!


  Puss♥

Gitarristen VILMA!

Hej!! Just nu sitter jag i musiksalen och kollar på Vilmas gitarrlektion! Hon äger! Just nu lär dom sig "Enter Sandman"! Är också inne på lite andra bloggar och kikar! Puss&Kram<3

Morning sunshines!

0Har precis vaknat, lugger fortfarande i sängen men ska.försöka gå upp nu... Har gympa som första lektion, börjar redan kl. 07:55. Vi ska hoppa höjdhoop! Måste dom välja det jag är absolut sämst på i idrottsväg?! vi får se om jag kommer hem med några brytna ben... haha <3 :Musik, Matte... sen rullar skoldan på som vanligt skulle jag tro! Piano vid 4 också! Sedan blir det nog hemmåt och plugga engelska! See U Later Sweetys! Kraam B)

My Day♥

Hello :D

Jag kom för ett litet tag sen hem från dansen! Vi lärde oss en jätterolig (men oxå jättejobbig) uppvärmningsdans till Skaka Rumpan, Med  Sean Banan! Haahahh, var så kul...

Jag fick (konstigt nog) jätte ont i ryggen tidigare idag, så nu kan jag inte enns böja mig ner och ta av mig skorna !!?? Väldigt konstigt, men jag får hoppas att det iaf går över under natten!!

Direkt efter maten gjorde jag i ordning ett varmt bubbelbad med tända ljus och lung musik... hääärligt....♥
När jag väl var i badet, då ville jag aldrig komma upp, så jag låg där i över en timme och hade det skönt!!
Lat, jag är...hehe!
En sak som är väldigt synd är att jag inte kan inte lägga upp bilder på Dagens Outfit, men när datorn är fixad,DÅ visar jag upp dom!  (bara satt ni vet!)

HÅLL UUUT!!
 

Nu ska jag gå och lägga mig, sommnar nästan vid datorn,haha...♥

Puss på er!

     ♥♥♥



Dans...

Hej sötnosar!

Detta blir ett jätte-snabbt inlägg, för jag ska nämmligen gå och dansa med ANNA på BASE23 nu!

Ha det bäst :D

Puss<3

Mobilbloggar från skolan...

Hej alla fina läsare! Jag är verkligen sååååå ledsen för att jag inte har bloggat! det ska bli bättre, I PROMISE! nu har Aja, Skolan precis slutat och jag ska alldeles strax gå hem för att mysa lite med Mamma innan jag går till dansen! Jag har?JÄTTEMÅNGA bilder, från hela veckan, måndag till söndag! hoppas ni får en fortsatt fantastisk dag, så ses vi troligtvis senare! PUSS <333

SOLSIDAN :D

Hahahahhahahhahah, Solsidan var ju bäst.... Gud va jag skratta :D
Oves 40-års fest....Haha, Snååååååålis :P Och talet...HERREGUD!
Klicka på den här länken om ni missade det!,



Puuuuss♥


Glad Semla :D

 

Hej alla underbara!
Nu sitter jag i Mammas&Pappas arbetsrum och bloggar, den enda datorn jag fick tag på! Nu eftersom inte min dator fungerar skulle jag kanske få blogga från någon av de andra datorerna i hemmet. MEN, dom är nästan alltid upptagna dom också, så jag får försöka att hitta en liten lucka så att jag iallafall kan blogga om min dag eller nåt!

Min tisdag:

Första lektionen var gympa, vi spelade fotboll som i-och-för-sig var ganska kul, förrutom att jag krockade med en annan kille, och jag fick hans armbåde i magen, men det gick över under dan! Hade inga speciella lektioner i skolan bara det vanliga! 
 
Idag är det ju iaf FETTISDAGEN, så vi fick jättegoda semlor till mellanmål♥

Var mest med Lollo,Daphne,Vilma och Anna, vi hade det jättekul! Spelade pingis,pratade och för det mesta: skrattade.... :D

Efter middagen väntade värdens godaste semlor från TÖSSE, som såklart var himmelskt gott!

Pluggar lite nu, men ska alldeles strax gå och titta på en film med Mammi♥

Puss&Kram<3


PS....

Oh, juste, det kommer troligtvis inte komma några bilder medans min dator är sönder, men man får ju alltid hoppas, så vi får se! ♥

Vill också bara säga att jag har MASSOR att blogga om, speciellt om sportlovet och så, men har även en hel lista med saker att skriva om i tusen inlägg!!!

Så nu får jag säga till er, sötnosar:

Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge!

Puuuuss♥



Glad Semla :-D

Hej alla underbara!
Nu sitter jag i Mammas&Pappas arbetsrum och bloggar, den enda datorn jag fick tag på! Nu eftersom inte min dator fungerar skulle jag kanske få blogga från någon av de andra datorerna i hemmet. MEN, dom är nästan alltid upptagna dom också, så jag får försöka att hitta en liten lucka så att jag iallafall kan blogga om min dag eller nåt!

Idag är det ju tisdag:

Första lektionen var gympa, vi spelade fotboll som i-och-för-sig var ganska kul, förrutom att jag krockade med en annan kille, och jag fick hans armbåde i magen! Gick absolut över under dan! Hadde inga speciella lektioner i skolan bara lite vanligt! 
 Idag är det ju FETTISDAGEN, så vi fick jättegoda semlor till mellanmål♥
Var mest med Lollo,Daphne,Vilma och Anna, vi hade det jättekul! Spelade pingis,pratade och för det mesta: skrattade.... :D

Efter middagen väntade värdens godaste semlor från TÖSSE, som såklart var himmelskt gott!

Pluggar lite nu, men ska alldeles strax gå och titta på en film med Mammi♥

Puss&Kram<3

DATOR=TRASIG :-(

Hej alla fina läsare! Därför jag inte har bloggat än är för att vi kom hem sent igår men jag hade lite tid över så jag tänkte blogga. MEN - min dator har blivit heeeelt knäpp! Inga tangent-bokstäver funkar att trycka på, bara Q och H! Det går heller inte att klicka över huvudtaget på dom vanliga! Jag e verkligen jätteledsen! Men vi ska lämmna i n datorn till en "speciallist" så att den blir lagad! Vi räknar med att kanske den närmsta veckan (elller i värsta fall dom två närmsta ) att den kommer hem igen, FIXAD! Då lovar jag massor utav bloggning, och tills dess får jag försöka hitta en annan dator elr får ni försöka nöja er med mobilbloggning! Ha det bäääst :-D Kramisar <333

Bjööörnrike!!!

Morgon! Imorse vaknade jag (jätte tidigt) av att det blåste jättemycket! Nu på morgonen hörde jag också att det var värdens blåsoväder och att tillochmed några liftar i både vemdalsskalet,Katrina och i Björnriket var avstängda! Men inget kan hindra mig från att åka skidor så vi kör på som vanligt! Idag ska vi åka i Björnriket! Där har de bla öppnat skandinaviens snabbaste stolslift: GRIZZLY EXPRESS! ,och därifrån också massor med nya backar från toppen! Jättekuuul! Nu måste jag skynda mig, vi ska vara i backen lite tidigare Så vi hinner åka längre! Kramisar

Onsdag=Katrina

Godmorgon! Här sitter jag vid frukostbordet med en chokladkopp och äter frukost. Vädret idag är helt underbart! Soligt och inte blåsigt! Idag ska vi åka skidor i Klövsjö/Katrina backen! Backarna där är lite svårare och brantare en i Vemdalsskalet! Finns bla en "ny" svart puckelpist , som jag kanske åker! Ha en underbar tredje-dag på SPORTLOVET! Kram