Hej, Sitter nu i bilen med Morfar & Gilda ...

dsc_2124 (MMS)

Hej, Sitter nu i bilen med Morfar & Gilda på väg till Djursjukhuset i Linsköping för att hämta lilla Nellie! Hennes ena nagel var spräckt så nu har min älskling opererats :( Sitter här och oroar mig, är lite rädd för hur hon mår och för hur oprationen gick...
Efter besöket hos vetrenären åker vi till Mjölby för att hämta mammas Faster Chris som ska vara här hos oss några dagar! När vi kommer hem blir det nog middag (Grillning), sen Film och sedan... KVÄLLSDOPP! ;) Ha det bra mina fina :love:


BLUEBELLS IN A SUMMERRAIN.

imag0138 (MMS)

...


Förlåt för bloggtorka, Men sluta inte läsa bloggen!

Hej alla underbara!
Verkligen Fölååt för att jag inte har bloggat, blir bara sämre och sämre på att hålla upp statistiken! Under resten av sommaren har jag bestämt detta: Säger redan nu att uppdateringen INTE kommer vara som vanligt, bloggar inte 5-6 gånger om dagen som förut utan slänger in ett litet inlägg då och då, när något händer eller jag reser till Italien eller nått! Vet att detta låter tråkigt men skriver så helt enkelt så jag inte säger att jag kommer blogga vanlugt och så mär jag ändå inte har tid! Men snälla snälla SNÄÄÄLLA sluta inte att läsa min blogg! Den kommer bli mycket roligare under hösten där bla et kommer upp tävlingar och annat kul!

Hoppas att ni har ett fantastiskt sommarlov, med bättre väder en jag! (Spöregnar & Blåser konstant!)
Puss på er finisar! :love:

Svar på en fråga...

Hej, Fick en lite konstig fråga (inte illa menat) för nån dag sedan från en läsare som undrade var min morgonrock på bilden kom ifrån! SVAR: Egentligen är den inte min utan min fasters, men den kommer iaf från Marc 'O' Polo ( Ralph Lauren) Tyvärr vet jag inte var den är köpt... Hoppas du fick svar på din fråga! Love you all :)

Godmorgon alla fina läsare! Vaknade någon ...

dsc_2105 (MMS)

Godmorgon alla fina läsare! Vaknade någon gång vid halv 10 och direkt gick jag ut och sprang! Fick även sällskap av Jacob och vi sprang en mysig runda i skogen. Efter turen badade vi, jätte skönt! Nu har jag ätit frukost och sitter och tittar lite på TV. Det är inte så särskillt bra väder, inte så mycket bad & sol, så vet faktist inte vad vi ska hitta på idag. Kusinernas kompisar kommer snart, och då är vi väll lite med dom och annars kanske jag bakar eller studsar :D Ha en underbar dag! Kramisar :love:


Dagens Outfit!



                                 • Miss Max Blus

                                   • Zara Shorts

                              • Mono-Armband

                                  • Ray-Ban Aviators

                               • Converse


Kraam :love:


Min Dag, 10 juli 2011

Förlåååt för att jag inte har bloggat! Har inte haft tillgång till internet...

Nu är jag iaf på mitt land här på Djurö! Kom hit i Torsdags och det har verkligen varit underbart! Har badat, solat, sommarjobbat, varit med kusinerna och Lollo och massor av annat!

Så här har min dag idag sett ut:

Vaknade och sedan gick jag och mamma ut och sprang (som vanligt, har börjat med det varje morgon) badade lite och sedan solade jag lite. Efter ett tag gick jag, Cissi & Gilda till Lussan där vi tittade på film och hade det jätte mysigt ;)

Efter filmen gick vi hem till oss igen och åt lunch och tittade på fotbollsmatchen- Sverige Vann! :D

Lite senare på dan åkte jag, kusinerna, Gilda och John till "Vita Grindarna" och spelade minigolf! Sååå Roligt :D Jag vann faktist..?

Nu har vi för ett litet tag sedan kommit hem och nu ska jag och Jacob göra paj till efterrätten!



Jag, Beredd att spela!



Jag, Pluttis och min lilla golfboll,haha!



Minigolf!
:D

Kramisar Neah :love:


På Coctail Party

Hej, Just nu är jag på ett Coctail Party hos min kompis Hanna & Hennes familj :) Har det jättebra, äter jordubbar och pratar med Nikolas! I knät har jag hans såå söta franska bulldog Bruno! Guud, Man dör verkligen när man ser honom, jätte charmig, haha! Kommer att visa kvällens Outfit när jag kommer hem, men jag kan säga: MIU MIU , JUICY COUTURE & ZARA! Nu ska jag återgå till Bruno, varje gång jag slutar klia honom bakom örat slickar han mig och gnyr! Naaw ;) Kram! :love: PS. När jag kommer hem kommer jag även visa Dagens Shopping.... :)

Chillar med bästa Lovisa :D

Hej, Nu ligger jag & lollo på sängen  och är inne på datorn och har det bra! sNART SKA JAG NOG ÖVERTALA HENNE ATT KOLLA PÅ LITTLE mISS sUNSHINE...  :D

Ha det bra alla läsare, åker hem imorn ( :( ) så då blir det nog litte mer bloggning!

Puss Puss! :love:

Rösta på klänning nummer 2!

Mina designade klänning på NELLY.COM


<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=EypCaeYyggFMitR2xXsN9wBnSZVyxbX3NC5nfRb0xfLTOaLBv2Mu#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/EypCaeYyggFMitR2xXsN9wBnSZVyxbX3NC5nfRb0xfLTOaLBv2Mu.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0"

Rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM

<div style="text-align:center;"><a href="
http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=OvekxRH9oO6T8YO1Y1LTSuOf5ddn5U8GFZq2qvzVAso8F1xdp9u8#Gallery" title="Är du Nellys nästa klänningdesigner?" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/media/OvekxRH9oO6T8YO1Y1LTSuOf5ddn5U8GFZq2qvzVAso8F1xdp9u8.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/se/img/bloggTelia.jpg" alt="Mina designade klänning på NELLY.COM" width="370" height="105" border="0"


Ni skulle verkligen vara bäst då! :D

Kram Neah & Lollo :love:

På färgan till Ornö

dsc_2016 (MMS)

Hej, Sitter nu ute på färgan till Ornö, dricket Cola och läser nya SOLO tidningen som jag köpte på Centralen. Resan hit har gått jättebra, fick vänta i hammnen i en halvtimme men en glass och nya bästa tidningen räddade mig! Lollo hämtar mig när jag kommer fram och då åker vi nog hem direkt och så ska jag försöka övertala henne att bada också haha, det är inte alls badväder men känner mig såå badsugen! Nepp, nu ska jag sätta mig och läsa lite om sensommar-modet ;) Kraam!


Hemsk Header & Problem med Internet

Här kommer ett litet inlägg som inte är så roligt men viktigt....? 1. Bläää, Kolla på min Header! Såå ful! Kolla inte på den! Ska absolut fixa en ny men hinner inte det innan Ornö men när jag är hemma ska jag så fort som möjligt! Förslag på den nya? Bakrundsfärger? Kommentera! 2. Som ni säket märker bloggar jag nu här hemma bara från mobilen, det är för att internet funkar inte men så snart pappa kommer hem så fixar han det, haha.,. Kanske lite meningslöst med aja! ;)

Packar till några dagar hos Bästis!<3

dsc_2013 (MMS)

Just nu är jag ifullfart med att packa inför resan imorn! Jag ska nämmligen , för tredje året irad.... Åka till min underbara bästis Lovisa till hennes landställe på Ornö!<3 Såå roligt! :D Åker imogon och på tisdagen kommer resten av familjen som jag sedan åker med hem på onsdag! Förra året gick jag & Lollo på tennisläger i 5 dagar och vi ska kanske göra det i år igen! Annars brukar vi bada som galningar,sola, snacka, spela badminton & kort, plocka smultron, gulla med fåren, paddla... ALLT kul två bästisar kan göra en sommardag! :) Åker bussen till hammnen imorgon och sedan hämtar de mig med båten och då köper vi alltid glass hihi<3 Nu måste jag sova, Men hinner nog blogga lite innan avresan imorn! Godnatt!


Hemma i Stockholm =)

Kom hem till lägenheten för ungefär 1 1/2 timme sedan och fram tills nu har jag faktist... Sovit. Sommnade halv 4 igår och vaknade tidigt så jag gick och la mig, helt slut! Nu har jag vaknat i den tomma lägenheten och ska nu sätta på en film och lägga mug i soffan. Finns en stor chans att jag sommnar där, haha, men men, Det är ju trotsallt SOMMARLOV! :-D Kramisar :love:

GODNATT

imag0137 (MMS)

GODNATT Nu ska jag och tjejerna gå och lägga oss. Imorgon väntar lite gos med katterna innan hemmresan till Stockholm :) Kan knappt hålla ögonen öppna, klockan är halv 3 och jag är dödstrött! Kram :love:


BBQ-Time :D

imag0175 (MMS)

Woohoo, Nu är det BBQ-Time :D Sticker alltså till våra bästisar här Linnea och Siggi för bad i poolen & hamburgare! Nu är det även bestämt att vi ska sova där! Kommer bli snålt med upptadering under kvällen, sorry för det men det är ju SOMMARLOV! Ha det bra finisar! :love:


MAKING STRAWBERRY & RHUBARD JAM!

imag0198 (MMS)

MAKING STRAWBERRY & RHUBARD JAM! Just nu står jag & Bea vid spisen och gör Jordgubb&Rabarber-Sylt! Hihi, Har smakat lite och den kommer verkligen att bli good :D Vi köpte 4 lådor svenska jordgubbar igår, så vi tänkte att vi kunde göra lite sylt! Ha en fortsatt bra dag, Nu ska vi ta fram och värma burkarna, Sylten är snart klar! ;)


LUNCH ALÁ NEAH!

imag0197 (MMS)

LUNCH ALÁ NEAH! Idag stog jag för lunchen och det blev Pasta med tomat & basilika sås! Supergott! :D Nu ska vi sätta oss vid bordet och äta min lilla delikatess,haha! Kram! :love:


Dagens Outfit!

Hej Alla läsare! :) Tänkte göra Dagens Outfit, men det funkar inte att göra SMS-Inlägg så tyvär blir det ingen bild, hopöas det är Okej! * Klänning från COS * Swarofski Havianas * Ray-Ban Aviators * Smycken från Porto Rico Gjorde ett inlägg om Marc Jacobs väskor med bild för en liten stund sen och det verkar inte ha kommit fram än men det kommer snart, bara så att ni vet! ;) Nu ska jag & mini gå ut och hoppa studsmatta :D Puss Puss! :love:

Nyklippt! :)

imag0184 (MMS)

Bildbeviset! Idag ska klippte jag mig! Blev mest en liten toppning för mitt hår var verkligen jätteslitet! Ungefär 1 1/2 cm kortare blev det men tycker faktist att det synns ganska mycket! Eller vad tycker ni, Hiss/Diss? Kram! :love: Ps. Snart kommer Dagens Outfit, måste bara fotta ;)


1 Juli 2011

imag0169 (MMS)

1 Juli 2011 Godmorgon! Har egentligen varit uppe ett bra tag, ätit frukost och klippt mig! (bildbevis kommer snart) Vädret är inte jättebra här, molnigt och regn i luften! Det blir vell mest att sitta inne och måla eller hoppa studsmatta! Alltså inga planer för dagen förutom att på kvällen ska vi på grillfest hos våra kompisar Linnea, Siggi och Steven! Marie, Andreas och Sofia kommer också så det kommer verkligen bli kul! Vi ska grilla Stevens special-Hamburgare med bacon & ananas! Där kommer vi bada i poolen och mysa med Linneas & Siggis sockersöta kattungar 9 och 10! Haen fortsatt bra dag ;-) Puss Puss!<3