Sushi-Middag på Väg till Landet...




Hej, Nu har jag för ett tag sedan kommit hem från stan, Jag, Gilda och Pappa har varit och köpt SUSHI till middag, som vi ska ha på vägen till landet :) Ska bli sååå gott, känns som jag inte ätit det på hur länge som helst!

Somsagt ska vi till landet iadg (+hela helgen) så jag måste tyvär säga att det inte kommer bli någon upptadering... FÖRLÅÅT!!!

Nästa vecka är det på riktigt BAck on track SOM GÄLLER, dåå SKA DET BLOGGAS ;)

Nu måste jag packa det sista, Men ha en fantastisk helg mina söta läsare!

Hugs!♥

Hemma från Springrunda :)

Hej nu har jag precis kommit ut ur dushen, har precis varit ute och sprungit min vanliga runda på en halv mil. Gick inte lika bra idag, tog längre tid och mitt huvud snurrade under de sista 2 km men nu är det mycket bättre :)

Nu ska jag gå och äta, men lovar och blogga mer sen! Kanske inte jättemycket för har franskaprov imorn men typ2-3 inlägg!

Ha det bra, Pussar!

Veckans sämst klädda kändis!

Seriöst? Håret, det vaxliknande sminket, kjolen, och den gröna sjalen jättefult knuten.. AnneLynn McCord ser ut som en modekatastrof definerad. Hon har ingen känsla för mode!

Nej, Inte fint! AnnLynn McCord matchade inte denna kjol rätt...  Är det där ens en tröja??!! Tycker det liknar en sarong...


Vem Bar Den Bäst? Del 8





                                          Jamie Chung VS Brittany Snow

Vem tycker ni bar denna snygga klänning från Ani Lee? Jamie matchade med nudeklackar och väska, örhängen från Chanel, medans Brittany valde sidenklackar och smycken i guld & turkos. Själv tyckte jag JAMIE CHUNG, Vad tycker du?




Why Don't You Love Me?



Älskar Beyonce's nya låt, Why dont you love me! Har lyssnat på den hela kvällen, Riktigt bra faktist!

Love♥

Idol & Te'

Hej Finisar, Sitter i soffan med datorn i knät med min sjunde kopp te (haha, fakist sant!)  och kollar på Idol! Hejar mest på mörkhåriga Amanda, så jhäkla grymm, hon ska lungt vinna alltihopa ;)

Sorry för bloggandet under kvällen men har myst med mamma & pappa och har städat rummet...



 

(GRYMMAST!! :D )

Nu tog pausen slut och ska återgå till mitt vanilj-te' & Denise som nu ska sjunga!

Puss och Kram Neah!

A worm afternoon in Italy

























Lite bilder från en varm eftermiddag i Italien som ni inte har sett.
Solnedgången var jättevacker och vi fick även till några superfina bilder i motljus på mig & sötisen! 

Kramar!

Modelljakten

Hej, Idag slutatde vi 20 minuter tidigare så nu har jag för ett tag sedan kommit hem, och ligger nu i sängen och kollar på Modelljakten! Är inne på andra avsnittet, och tycker det är superbra! Gå in på Kanal 5 Play och tryck på MODELLJAKTEN så finns både avsnitt 1 & 2 där! Längtar så tills nästa måndag, då del 3 kommer....
 


Nu ska jag gå och göra lite mellis innan dansen ;)

Puss & Kram

Måndagen den 27:e

Hej, Förlåt för min hemska upptadering :( 
Idag efter skolan gick jag direkt hem och fixade lite mellis och satte mig och kollade på Brides Wars! Var såå trött, så la mig bara och slappade :) Sedan gick jag till dansen, och kom hem , åt middag och duschade. Nu håller jag på med Franska läxan, har dictee' imorn (prov) och jag har varit dumm nog att glömma och plugga under helgen.. Snart ska jag nog ändå gå & lägga mig, gick och la mig 12 igår och var helt slut idag så måste sova nu, haha ;)



God Natt & Sov så Gott!

PS. Hann tyvär inte fota dagens outfit idag, men hade på mig nya Hollister tröjan, Vita DTN Jeans, Linne från Ralph Lauren & Converse!


Gårdagens Shopping!

Hej, Igår var jag på stan med Mamma & Mina två systrar. Vi hade det jättemysigt, shoppade och åt supergod youhgurtglass :) Detta var iaf det jag köpte:



Påsarna, 2 från Hollister & En från VILA

Från Hollister köpte jag:





Denna supersnygga & sköna tröjan! Väldigt fin, t.ex till ett par vita jeans! 300 :-

Från VILA köpte jag:





Denna fina Oversized-Tröjan med en söt sidenrosett! Såå ful på bild, men verkligen jättesnygg på ;) Perfekt till Svarta thigta Jeans!

Vad tycker ni om gårdagens inköp?

Puss!♥

Ps. I Den andra Hollister-Påsen köpte jag 2 presenter som jag tyvär inte kan visa, hehe.


Tidig Morgon




Idag vaknade jag kl. 8 helt av mig själv! Är själv lite förvånad för brukar sova minst till 11 på helger. Nu har jag precis kokat Chai-Te och sitter jag framför datorn och äter nötter och väntar på att mamma ska vakna :) Vi ska nämmligen ut och springa innan frukost. Känner att det här blev ett litet konstigt inlägg, men jaja, ville bara säga GODMORGON :D

Stan Med Syrran & Pernilla

Hej, Idag efter lunchen gick jag ner på stan till ett cafe som heter Barossa och mötte upp Storasyrran & Hennes Kompis! Vi satt där ett litet tag och sedan gick vi till Hollister!´De andra shoppade lite men jag hade bara euro så kunde inte shoppa :( Ska iaf gå dit med Sabina & Mamma imorn och då blir det garanterat shopping ;) 

På hemmvägen köpte vi Youghurt-Glass och nu har vi precis kommit hem. Just nu håller jag på och gör i ordning mig, ska på middag hos en killkompis i klassen idag...  

Syrran glömde systemkameran på LS så tog inga fotton idag :( Blää, Kan heller inte ta kort på Torsdagens Hollister-Shopping eller nya höstjackan, Uggsen, Ray.Bansen eller NÅGONTING!!! Ahh, Blir såå irriterad, men får väll ta lite med digitala...!

 (Gammal bild)

Hoppas ni får en jättebra kväll, Nu ska jag gå och välja kläder!

Puss!♥


Sol & Ceasarsallad Lördagen den 24 September♥

Hej Alla Fina :)

I skrivandets stund sitter jag på balkongen med solen i ansiktet och äter en god ceasarsallad! Läser lite tidningar och har det superskönt. Skulle egentligen gå och simma idag men vet inte om jag orkar,haha... Var så skönt att bara sitta här och slappa ;) Skulle även säga förlåt för mitt dåliga bloggande, mamma tog med datorn till skottland så har inte haft tillgång till internet, men idag kommer hon hem och då blir det massor av inlägg :D



Nu ska jag fportsätta att äta min goda lunch och sätta på lite musik! Ha en superdag, Puss!♥

Idag: Skoljoggen & 2 Fester!

Hej, Nu har jag för en stund sen kommit hem och har precis ätit lite mellis. Som "första lektion" idag hade vi skoljoggen! Jag sprangf med 2 killkompisar hela vägen nonstopp, kom nästan först och vi sprang en halv mil på 24 minuter! Senare Idag vid 5 ska vi i klassen och Bowla på Ballbraker! En Kille i Klassen har fyllt år, så jag ska även snart gå och köpa present :)
Jag kommer bli hämtad tidigare på bowlingen idag för jag och familjen ska nämmligen på en till fest hos våra kompisar! Det kommer att bli superkul, en jättestor fest utomhus med grill och tält! 



Nu ska jag & pappa gå ut på stan och köpa present + hämta trummor till ikväll, min pappa har nämmligen varit trummis och ska spela ikväll ;)

Ha en bra dag, Kvällens Outfit kommer upp Ikväll eller Imorn!

Puss!♥

Ny Juicy Couture Hoodie!

Åhh, Kolla vilken snygg Juicy Couture Hoodie jag fick av mamma! Såå Fin, Älskar detaljerna på luvan!

Klicka för att stänga fönstret Klicka för att stänga fönstret

JUICY COUTURE hood-tröja stl XS   JUICY COUTURE hood-tröja stl XS

JUICY COUTURE hood-tröja stl XS
Vad tycker ni?

Kramisar!♥


Imorn: SILLVIK, Weee!

Hej, Kom precis hem från landet för ett litet tag sedan och håller nu på och packar för imorn ska jag och klassen på klassresa till Sillvik, weeee! Det ska bli sååå kul, Basta, Bada, Grilla hamburgare, Ligga och prata och berätta spökhistorier på natten... Alla tjejer ska bo i samma rum så det kommer verkligen bli hur kul som helst! Inga lektioner också, Är det inte bara för underbart, haha?!
 
'




Nu måste jag fortsätta packa, ska nu leta reda på min Juicy Dress och ett par gummistövlar!

Puss & Kram

Imorn: SILLVIK, Weee!

Hej, Kom precis hem från landet för ett litet tag sedan och håller nu på och packar för imorn ska jag och klassen på klassresa till Sillvik, weeee! Det ska bli sååå kul, Basta, Bada, Grilla hamburgare, Ligga och prata och berätta spökhistorier på natten... Alla tjejer ska bo i samma rum så det kommer verkligen bli hur kul som helst! Inga lektioner också, Är det inte bara för underbart, haha?!
 
'




Nu måste jag fortsätta packa, ska nu leta reda på min Juicy Dress och ett par gummistövlar!

Puss & Kram

På min önskelista just nu - Klänning från Abercrombie & Fitch

  415:-

Jag bara ÄLSKAR den här klänningen från Abercrombie & Fitch! Så Fin, Både barbent på sommarn och med strumpbyxor på hösten/vintern med en fin kofta/pälsväst!

AAAH, Kan bli såå irriterad över att A&F inte finns i Sverige, Skulle köpt den här direkt...

Vad tycker ni?

Black Belted Paperbag Waist, Topshop, 300:-

                                               

                          Topshop Black Belted Paperbag Waist Skirt in Black



    Topshop Black Belted Paperbag Waist Skirt in Black                 Topshop Black Belted Paperbag Waist Skirt in Black
                                      



Den här jättesnygga kjolen från TOPSHOP kommer att inhandlas innom kort! Såå snygg till hösten, alla mina andra kjolar är så sommriga och behöver verkligen en lite "höstig också".

Vad tycker ni?

Fruktsallad med Varma Hallon♥





Bara 2 bilder på bland de godaste jag vet...♥

På bussen med Wi-Fi!





Hej mina fina läsare
:)

Just nu sitter jag på en varm buss på väg till landet! Dricker en supergod frooshsmoothie, läser Cosmo och lyssnar på lite Glee från min Ipod! Helt OK, Men det är bara det att jag ska sitta här i nästan 4 timmar... Blää säger jag bara ;) Har ätit upp ett helt paket med tuggumin, haha, så har ganska tråkigt!





(En av låtarna jag lyssnar på!)

Hoppas ni får en fortsatt bra Lördag, Puss på er!

Springa med Vilmisen :)

Hej, Har precis kommit hem från Hanna, Middagen & Sleepovern var superkul, men berättar sen och då kommer även bilder ;)

Idag ungefär vid 1 ska jag ta bussen ner till landet, ska bli supermysigt, träffa lilla Nellie och plocka massor av äpplen! Kommer tyvär inte kunna blogga under helgen men på onsdag kommer upptaderingen bli som vanligt igen!

Nu ska jag och Söta Vilma ut och springa en halv mil! Visst är vi duktiga? Hahahhaha :D

Ha en mysig Lördag, Puss!

Önska mig lycka till & Håll tummarna!

dsc_2219 (MMS)

Ahhh, Önska mig lycka till på provet idag! Är såååå nervös, Lova och håll tummarna! Haha, Hatar prov så vi får se hur detta går! Kram<3


Hemma med Mellis & Plugg

Hej, Just nu är jag hemma och har precis fixat lite mellis & ska nu sätta mig och plugga.  Vi har nämmligen ett stort prov på fredag, så har pluggat sjukt mycket denna vecka (därav, den dåliga upptaderingen) , ska bli väldigt skönt när det är över!
Imorgon är det även fest so,m gäller, Hanna ska ha en tjejmiddag, och man har fått temat skrack! Jag ska vara djävul, så håller på och plockar fram lite kläder ;)

Ikväll kommer ÄNTLINGEN mamma och pappa hem, ska bli väldigt roligt och träffa dem efter en vecka, och man kanske kan hoppas på lite presenter?! Haha :) 
 
Nä, Nu ska jag sätta mig med Geografiboken, så jag iaf ¨kan blogga lite ikväll!




Ha en fin dag, alla söta läsare!

Puss!♥

Back on Track ;)

Förlåååt för att jag inte har bloggat på såå länge! I Fredags åkte Mamma & Pappa utomlands på konferans, så ända sedan dess har jag bott på lite olika ställen och därför inte haft tillgång till dator :( Men nu är det back on track som gäller ;)
Idag har det varit vanlig skoldag, och efter det gick jag hem, gjorde lite mellis, städat rummet och sitter nu och lyssnar på musik! Ska strax sticka ut på en joggingrunda, en halv mil får det bli idag, måste ju träna lite inför skoljoggen, haha! Nejdå, springer ju minst 1 gång i veckan...



Hoppas ni får en underbar dag, nu ska jag sätta mig och plugga...

Marc Jacobs Bags

Kolla in vilka grymt snygga väskor från MARC JACOBS! Helt fantastiska! Favoriten är nog fransväskan, så snygg! Tyvär är väskorna Marc Jacobs och inte Marc by MJ så dem finns inte i Sthlm :( Åhh, Skulle verkligen villja ha någon av dem, perfekta som skolväskor! Vet dock inte priset men kanske 7000-10 000?! Vilken är eran favorit? Puss! :love:


Hej Sötisar! Just nu sitter jag i bilen på...

dsc_2222 (MMS)

Hej Sötisar! Just nu sitter jag i bilen på väg till landet, Dricker hallonsaft & lyssnar på musik på min Ipod! Vi ska snart stanna och handla men efter det är det bara 20 min och då blir det middag och Idol ;-) Ska bli jättemysigt att vara med värdens bästa farmor & farfar!.Ha en toppenkväll mina fina läsare! :love:


Visar nya A&F Skjortan, Pladdrar lite & Visar Dagens Outfit!



Kramisar!

Åttonde september tvåtusenelva♥

Hej, Nu har jag kommit hem från ett pass på badmintonen, och har nu duschat & ätit middag! Ikväll blir det plugg igen, får lite pauser nu men fortfarande är det hårt, så jag är ledsen för att det inte kommer vara så bra upptadering...

Idag efter skolan gick jag och hämtade min Abercrombie *******, som jag visar bilder på när kameran har kommit :) Sen var jag lite med farmor och vi gjorde några ärenden på stan & fikade ;)



Nu ska jag återgå till mitt Chai-Te' och min Geografibok!♥

Klar med Läxorna!

Hej alla läsare, Förlåt för att jag inte har bloggat under kvällen men jag har pluggat stenhårt med läxorna, i 3 timmar har jag jobbat och jobbat med geografin! Vi har nämmligen ett stort afrikaprov nästa (!!!) vacka och jag måste få alla rätt! Nu kan jag iaf alla land+huvustäder och det mesta av texten, så det blir inte allt för jobbigt den kommande veckan :)



Haha, Vindruvor, Chai-Te' & Cola Light = Bästa pluggmaten, hahah ;)







Weee, ÄNTLIGEN!

Ha det bäst, Nu ska jag sova! ♥ God Natt alla söta!


7 September, Stockholm, Sverige, Värden.

Hej, Nu har jag kommit hem och har precis fixat lite mellis!♥ Dagen har inte varit särskilt speciell, vi hade lite vanliga lektioner och sedan spelade vi Jazz! Snart ska jag sticka ut och springa min vanliga rumda men först blir det lite musik och plugg!



Vet att denna låt är ganska gammal, men den gör mig glad och har alltid gillat den :)

Nu ska jag göra lite te och sätta på mig joggingkläder!

Ha det bäst :D

Eminem♥

Eminem. Vad ska man säga förrutom att han skriver så jävla bra musik så det går inte att beskriva. Hans text betyder någonting och han sjunger som... ja, ingen annan. Kan lyssna på hans musik hur länge som helst, bästa rapparen någonsin. Kommer ihåg när jag fick min första skiva, Haha, den lyssnades på högsta volym på replay varje dag, hela dagen ut tiulls jag kunde texterna utantil.

Jag skulle kunna göra listan oändlig med hans underbara låtar men här får ni 5, så ni hinner lyssna :)












De här var lite mer lungna och hmm. inte så glada, men de här passar mig just nu.

SÅ GALET BEGÅVAD♥

Superglad för statistiken!

Hej alla underbara, Är superglad just nu, Min statistik har ökat och jag har jättemånga sidvisningar på videofy.me... Över 130! Hahahha, Ni kanske tycker det är superlite men för att vara en ganska liten blogg är jag superglad, haha ;)

 

Puss på er finisar, Älskar er!♥

Ps. Blir ÄNNU gladare om ni slänger in en kommentar eller två, gärna frågor också till Frågestuden!


Tuesday

Hej, Idag efter skolan gick jag, Jassi & Carro hem till Vilma! Vi åt popcorn, Vilmas Chokladmousse, Nötter, Drack Chai-Te' och kollade på " Du kommer att möta en lång mörk Främling"! Det var jättemysigt och vi hade superkul ;) Sen gick jag & Carro till dansen och sedan gick jag hem och lagade värdens godaste Flygande Jacob till middag! Nu har jag precis kollat klart på Idol (med glass+Chai), det var inte lika bra som igår men fortfarande kul!

Nu lyssnar jag på musik på hjögsta volym och planerar morgondagens kläder...



BICEPS! ;)  Hahhahahahahhaha, Denna bjuder jag på för den hemska upptaderingen :D


IDOL+Chai-Te'+Glass= Bästa Måndagskvällen

Hej alla söta läsare, Just nu sitter jag framför Idol och äter bananglass & dricker Chai-Te'! Haha, Vissa är bara för roliga men vissa har faktist grymma röster! Favoriten ikväll var nog Molly & Roligast var GARANTERAT "Electro-Pop" - Killen! Fy F*n vad jag skrattade, haha, han visste inte enns var slutaudition låg...  ;)



Skönast i juryn är garanterat Alexander Bard, Säger verkligen vad han tycker!

Ha det bäst, Nu ska jag Kolla på Good Wife!

PS. Om ni undrar (var en läsare som undrade) varför jag aldig lägger ut Dagens Outfit & sånt längre är för att min storasyster tog med kameran till Lundsberg (Delad vårdnad, haha ;) ) så känns inyte lika roligt längre när bilderna inte blir så bra men ska försöka lägga ut morgondagens iaf!

Skolfoto!

Hej Alla Fina Läsare! Förlåt för att jag inte har bloggat, har inte haft tid... Igår så var jag iaf på Grönan med 3 kompisar och sen var jag på cykeltur med Mamma!  Idag har det varit en vanlig skolkdag, Vi hade Skolfoto, vilket jag tycket är jättekul! Vi har inte fått se bilderna än, men hoppas de blev bra!

Nu är jag hemma och äter lite mellis innan dansen som börjar om en timme. Gör inget speciellt, är inne på datorn och läser bloggar!



Kramisar! ♥

Sommar igen?

Hej, Vilket underbart väder det har varit idag! Soligt, värsta sommaren ;) När jag vaknade duschade jag och sedan gick jag, Gildis & Mamma på en liten promenad i solen och köpte yougurtglass! När vi kom hem satte vi oss på balkongen, solade & läste modetidningar! Ganska lungn dag, haha!

Nu är vi hemma och fixar oss & väljer kläder till ikväll, vi ska nämmligen på inflyttningsfest till några familjekompisar! Det ska bli superkul faktist, var riktig länge sedan vi sågs!

Ha en toppenkväll, Vi får se om jag mobilbloggar något under kvällen ! :)





Haha, 2 gamla bilder :D


Kramisar♥

Hjälp mig välja HUNTERS!!

Hej, Det är så att jag önskar mig jättemycket ett par Hunter Gummistövlar & jag tror att jag kommer få ett par till Hösten. Valet står mellan 2 färger, grå & svarta blanka, och jag kan verkligen inte bestämma mig!

1.





Gråa, Supersnygga om man tex har svart kappa, svarta strumpbyxor.



2.


Svarta, blanka & klassiska. De här går att matchas med allt men det gör ju nästan de andra också...


SNÄLLA HJÄLP MIG!!

Puss på er! ♥



Jag har saknat dig så, Men nu så ses vi igen!

Weeeee, Idag kommer min storasyster hem från Lundsberg, efter att ha varit borta i 2 veckor!!! Det ska bli så roligt att träffa min underbara syster igen ;) Har saknat henne sååå mycket♥

Nu håller jag på att baka scones till henne som hon ska få när hon kommer!



Love :love:

Sjuk :(

Hej, Idag vid 10 så gick jag hem, mådde jättedåligt, hostade, måde illa och hade ont i huvudet. När jag kom hem så tog jag alvedon, kollade på RAT RACE, vilade och drack te'! Nu mår jag bättre, ska dock inte gå på badmintonen men kommer iaf till skolan imorn.


Nu håller vi på att fixa, baka tårta och slå in presenter, för imorgon fyller min underbara mamma år! På kvällen kommer det vara en liten fest här för mammi, så nu är det full rulle i köket, haha ;)  Som tur är ska mamma iväg ikväll, jag ska nämligen baka kakor och lägga i en glasburk med sidenband!





Nu ska jag fortsätta med presenterna, Men ha det så bra :)



Fikat med Sötaste Tjejerna!

Hej, Idag efter skolan gick jag, Jassi, Vilma och Karro & fikade på Thelins! Jag tog en supergod vanilj-latte med choklad och de andra tog vanilj-latte/chai-latte, maräng & chokladboll! Vi hade sååå roligt! Jagf fick typ en sockerchock och kunde inte sitta still, gapskrattade hela tiden, sjöng, trummade på bordet... Vi skrattade så vi fick kramp i magen,haha! Vi var tydligen så högljudda att de brevid oss flyttade :D Vi fick även med några skrattanfall på film men de är ALDELESS för pinsamma för att lägga upp!








Med varsin latte!



Söta Jassi!

Love :love: