Ny Header!

Nu har jag gjort en ny header här på bloggen! Vad tycks?
Bilden är tagen i Italien den här sommaren mot natthimmlen som man ser från vår utsikt!

JAG VET, Bakrunden & de andra färgerna passar inte alls, men kommer att fixa det innom kort!


TRÄNING!

Pust! Idag har det varit TRÄNING! Först lite vanligt i ca 40 min och sedan sprang jag 5,5 km ute i skogen! Superskönt!
Man märker verkligen nu att det är höst, när jag andades så kom det rök ur munnen! Älskar hösten, tycker den är mysig med allt regn och mysiga filmkvällar!

Nu har jag strechat (stavning) och sitter framför datorn och med te' och kollar runt på lite olika sidor... Vill ha ett par nya Juicy-Mjukisbrallor så försöker hitta något!



Ha det bra ;)


BEYONCE' GRAVID!

Såg på fina Rebeccas blogg att BEYONCE' väntar barn! Åhhh, Gillar både Beyonce & Jay-Z jättemycket och nu ska dom få ett barn!







Både Beyonce' & Jay-Z kommer säkert att bli så bra föräldrar!

Nu återstår det bara att se om det blir en liten Mini Beyonce' eller enn lite Jay- Z Junior :P




Veckans sämst klädda kändis!

BLIR...

MIley Cyrus dök upp på VMA's i en leopard OCH blomstermönstrad (?!) Cavalli klänning. Vi undrar vad som hänt med hennes styling, hon ser väldigt mycket äldre ut här! Då menar vi inte på ett bra sätt! Vi saknar den gamla Miley med sina fräscha ungdomliga galaklänningar!
 
Miley Cyrus!  Jag tycker verkligen inte denna Cavalli-klänningen var fin! Det blev för mycket med både leopard OCH blommor! Den passar inte så bra på Miley heller, och det thigta halsbandet är inte någon hitt heller...


Sno Stilen av Khloe Kardashian

Khloe framhäver sin djuriska sida!

Klanning - TOPSHOP

Kavaj - TOPSHOP

Skor - ASOS

Clutch - ZARA

Örhängen - FOREVER21

Armband - TOPSHOP

Svar på 4 Dansfrågor

Hej alla underbara! Fick idag en fråga från " Älskar Dans" som frågade 4 frågor av mitt största intresse, nämligen DANS!

Frågorna:

* Vad har du på dig när du dansar?

* Vilken sorts dans dansar du?

* Var dansar du?

* Hur länge har du dansat?

Svaren:

1. Det är väldigt olika, ibland shorts & linne, Thigts & t-shirt, stora kläder, Juicy Dress...

2. Jag dansar Showjazz 2 gånger i veckan

3. Jag dansar på värdens bästa Dansskola,
BASE23

4. Jag har dansat Street i 3 terminer och Showjazz i 1 (är inne på min andra nu)


Hoppas du fick svar på dina frågor! :D




I mina hörlurar - Ke$ha & Katy Perry





Vet att dom här låtarna inte direkt är nya men de är ändå sjukt bra! Har lyssnat på högsta volym ända sen jag kom hem från dansen (som förövrigt var galet kul med en sååå bra lärare!) !

Vad tycker ni om de här låtarna?


I soffan med te´ och värdens bästa bok

Hej alla fina, Nu har jag för ett litet tag sedan kommit hem från dansen, första gången denna termin och det var jättekul med ny lärare och allt, och har precis ätit middag! Idag har jag varit med Jassi, Vilma & Hanna! Vi gick till Gallerian, köpte glass och shoppade lite! (Visar er imorn!) 

Nu ligger jag nerbäddad i soffan, läser och dricker vanilj-te', supermysigt ;) Har försökt ta itu med matteläxan också men efter typ tre talk la jag av,haha! Orkar inte... Känns så jobbigt med läxor!

Har ni fått läxor än?


 



Nej nu ska jag fortsätt med min underbara bok!

Puss!

Sitter nu i bilen och dricker En jordgubb ...

dsc_2200 (MMS)

Sitter nu i bilen och dricker En jordgubb & banan froosh Smoothie medans vi kollar på Hannah Montana! Är framme redan om en halvtimme , jätteskönt, hatar och åka bil... Hoppas ni får ett mysigt fredagsmys! Puss & Kram<3


Dagens Frisyr!

dsc_2189 (MMS)

Vad tycker ni, Lyckat? Blev faktist ganska nöjd ;-) Brukar of tast bara ha antingen utsläppt/knut/hästsvans, så detta var lite nytt hihi! Ha en superkväll, Puss!


Gårdagens Shopping!

Hej, Igår när jag var inne på Zara köpte jag den här underbara pälsvästen! Har länge letat, både på H&M, Zara, Nathalie Schuterman, Acne mm men har aldrig hittat nån jag verkligen gillar! Den är supersnygg, både oööpen & stängd med ett brunt läderskärp man också fick med!







                                                       299:-

Visst är den snygg? Kommer att matcha med jeans och Minetonka-Inspererade skor och  kanske med kjol, vi får se!




Fredag

Hej, Nu är jag hemma efter sista dagen på veckan! Har varit kul men ändå ganbska jobbigt att behöva gå upp tidigt och sitta & jobba matte istället för att sola bada & äta glass... Idag åker vi somsagt till Landet över helgen igen, vi ska träffa min låtsas moster Chantal & Hennes pojkvän Alec som annars bor i U.S.A, så det ska bli kul! :D Trädgården är helt fullproppad med plommon och det är 21 grader i vattnet, så det kommer bli som vilken sommardag som helst! Tycker att jag kan behöva det efter allt regn och moln här hemma! 





 Nu ska jag gå och Packa,  Men Gårdagens Shopping kommer upp innom kort!

Puss!

Firar skolans födelsedag!

dsc_2186 (MMS)

Hej, Just nu är vi på gärdet och firar skolans födelsedag! Vi (6:orna) håller i stationerna och jag + några andra har fotbollsstraffar ;-) Nu ska jag berätta för några söta sexåringar hur man gör mål, haha! Ha det bäst, bloggar nog mer innan vi åker till landet över helgen! Puss! <3


Beyonce'- Best thing I Never Had

Vad tycker ni om Beyonce's nya låt Best Thing I Never Had? Jag själv gillar den supermycket, lyssnar på den typ helatiden :)



LYSSNA!

25/8 2011

 Efter skolan kom fina Hermine och hälsade på och då gick vi en liten runda och sedan ner och köpte glass!  Vi gick också till fältan och hade jätteroligt! Tog sedan bussen ner till Stureplan och gick in till Zara en snabbis och köpte något jättesnyggt, som jag visar er sedan... När jag kom hem så stack jag & mamma ut och sprang! 5 km blev det, jätteskönt, och extra roligt att springa med Mamma, så har man någon att prata med, haha! Dusch och sedan middag! Nu sitter jag vid datorn och dricker vanilj-te', väntar på att mamma ska komma har lovat henne massage medans vi tittar på Fångarna på Fortet!

Ha en superkväll!

Puss!

Dagens Underbara Shopping!

Först mötte jag upp Lolli på Stureplan och där kollade vi på Zara ( Hittade en supersnygg pälsväst jag ska köpa imorn!) och My Closet! Favoriten där var en fantastisk Juicy Couture väska i brunt och rosa! Sedan gick vi till Nathalie Schuterman där vi provade & provade och tillslut köpte jag en underbar blus från Simonetta! Älskar den!



Sååå Fin!



ÄLSKAR mönstret, kan matchas med både silver & guld, denim och päls...



Köpte den på Sjutti på Schuttis (hihi), 1495 kr  439 kr på rean! Jätteglad ;)

Efter Schuterman gick vi in på Louis Vuitton, mest för att suktas och bara kolla men sedan så började vi prata med en tjej som jobbade där och det slutade med att vi gick därifrån med varsin helt underbar LOUI VUITTON SCARF!!! Ahhhh, Den är sååå snygg!♥
 Jag köpte i svart & Lollo i brunt likadan och jag är såå nöjd! Vi kunde inte sluta le när vi gick därifrån med den bruna dinglande påsen på armen! ;)

 

Snygga påsen, Kvittot och lådan som inehåller min...



Underbara scarf!! Visst är den underbar? Man kan ha det som scarf, på väskan, runt handleden, i håret...! I LOVE IT!



Detaljer





Det dö snygga LV- Mönstret!


Efter Shoppingen hos LV gick vi en sväng till Marc by MJ där jag ska köpa en väska nästa vecka och sedan till Gallerian där vi tog varsin god YougurtGlass!
Tog sedan trötta bussen hem och jag åt årets första kräftor till middag!

Hade en toppendag med värdens bästa bästis! Älskar dig syster <3

Kram


Test

Testar ;-)


Hej, Just nu sitter jag på bussen påväg ti...

dsc_2181 (MMS)

Hej, Just nu sitter jag på bussen påväg till Stureplan för shopping med fina Lollo! Ska bli jättekul, och vi får se om vi hittar något fint! Blir nog en sväng på Shuttis (70 %) Marc by Marc Jacobs, Zara och lite annat! Ha det bäst finisar, så hörs vi senare med Dagens Shopping ;-) Puss!


Värdens Bästa Dag♥

Ahh, Idag kom Lollo, Gabbi, Carro, Anna, Hedda, Sofia & Daphne och hälsade på!! Gud så glad jag blev, kramade ihjäl mina underbara kompisar, jasg hade ju saknat dem såå ;) Vi gick till fältan och köpte glass & jordgubbar där vi även mötte upp älskade Hermine och så blev det kramkalas igen! Efter ett tag gick Lollo & Gabbi men vi andra gick till humlan och köpte muffins, godis och mellanmål som vi sedan åt! Jag, Vilma, Hermine & Carro lekte  i Humlan och hade jättekul, fattar inte hur jag ska klara mig utan att träffa dom imorn..
Helt underbar dag, Så härlig, och som toppen över it blev det tacos till middag... Kan det bli bättre?

Saknar er redan Underbara, Söta, Fina, Snälla, Snygga, Roliga & Coola Vänner♥ Love you Forever!♥

Italien Outfit!

Hej alla läsare, här kommer 1 Outfit från Italien, som jag inte har visat:

1.



Chloe' Topp

 ♥ Zara Shorts

♥ Sabinas Louis Vuitton Clutch

♥ Ray Ban Aviators


Vad tycks?

Kram♥



I Kön till Grönan!

Nu står jag, Jassi, Vilma & 2 killkompisar i kön till Grönan! Öppnar om 20 min och då blir det Twister, Insane och sen Friiitt Faaal ;-) Ha en Bra dag! Puss<3


Första Dagen I Skolan :D

GodMorgon! Första dan i skolan idag ju, ska bli kul och träffa alla kompisar! Det ska även börja en ny tjej i vår klass som heter Sofie/Sofia, så det ska bli lite spännande (eller vad man nu ska säga,haha) och träffa henne!

Jag hoppas att det inte är några lektioner, brukar typ aldrig vara det, så efter uppropet vet jag inte vad jag ska göra! Något med kompisarna tror jag ;)





Sitter nu här och dricker vanilj-te', och pratar med Lollo! Hon är lite spänd för hon börjar i nu skola, hihi! Sötnos <3

Nu måste jag äta lite frukost och sedan fixa en frisyr!

Ha en bra dag, finisar ;)

Puss!

Ahhhhhh, Såååå glad :D

Ahhhhh!!!! Jag är sååååååååååååååååååååååååååååå glad just nu! Det går inte att beskriva! Min dröm har gått i uppfyllelkse!!
Kan inte vänta med att få visa er, måste bara fotta först..... DEN ÄR FANTASTISK, JAG ÄR KÄR!

Mamma, Värdens bästa mamma, det finns inga ord för hur snäll du e! TACK!!! :D 

// Kram  överlycklig tjej, och en stolt halv-ägare av en äkta ***********!!!!!!

Gooosh, I'm In HEAVEN!<3

Veckans bäst klädda kändis!

Är...

Kristen Bell i en klänning från Etro! Vi älskar hennes kedjeväska från Jimmy Choo!

Kristin Bells snygga klänning från Etro & Coola väska från Jimmy Choo!
Klackarna från YSL är förståss också underbara!

Veckans sämst klädda kändis!

Är...

Vi har inga ord för denna outfit buren av Kourtney Kardashian. Det måste vara det fulaste vi sett i klädväg på länge. Håller ni inte med?

Kourtney Kardashian! Klänningen ser inte ens ut som en...Klänning!
Konstigt mönster, thigt i halsen och sedan stooort i armarna!?

Njaaaa....

Beautiful♥

Kan ni se Blake Lively som Samantha?

Den här klänningen är helt OTROLIGT vacker! Passar perfekt på Blake som ser helt underbar ut!♥

Bäst & Sämst klädda på Teen Choice Awards!

Hur uttråkad och LÅNG verkar inte Khloe Kardashian? Och Kim Kardashian har sitt game face on. Vi undrar vad Khloe tänker?

BÄST: Kim Kardashians Outfit tycker jag var jättecool & snygg!

Demi Lovato, vi älskar det gula och nude-färgade, hatar släpet!

SÄMST: Demi Lovato. Själva modellen var inte jättesnygg, inte släpet heller! Den sitter även inte snyggt på henne... Men älskar de gula Loubotinsen!

Designed By: ME!



De här örhängena har jag både designat & gjort själv! Vi köpte massor av fina pärlor förra sommaren, och nu när vi var i Italien den här sommaren så hade vi en liten smyckesstudio!

Vad tycker ni? Hiss/Diss?

Fler smycken designade av mig kommer komma upp under hösten!

PS. Den pärlan som är ovanför den största pärlan är lila, och detaljerna på största pärlan är svarta!
PS.  En Videoblogg kommer upp snart!

Dagens Nagelack



Märke: Isadora

Färg: French Manicure

Färgkod: 11


New Espandrillos

Under sommaren har jag fått/köpt 4 nya par espandrillos!



De Blåa & De vita har jag fått av Mamma och de är köpta här i Sverige, Och De Oranga & Ljuslila har jag köpt i Italien!

Älskar verkligen espandrillor, så snygga & sköna!

Gillar ni espandrillos?


froosh-smoothies♥

När jag kom hem från joggingturen sprang jag snabbt upp och hämtade pengar, för att köpa lite frukost på 7-Eleven! Vi kom ju hem i förrgår så det fanns inte jättemycket mat hemma. Jag köpte det godaste som finns i hela värden: en FROOSH-SMOOTHIE!  Det är bara frukt i dem, finns i massor av smaker och smakar såå gott! Ni bara MÅSTE prova! Haha, Jag är helt besatt, dricker typ 3 i veckan!





Den här gången blev det HALLON & BLÅBÄR! :)

Förövrigt gick springrundan jättebra, ganska jobbigt i början men sedan var det bara härligt och springa med bra musik i öronen! 

Mer blogginlägg kommer upp snart!

Puss!

Ut i Joggning-Spåret!

Godmorgon Finisar! Nu sticker jag ut på en joggingrund, runt 5 km ungefär!

 

Ha det bäst, Puuuss!


Svaret på ingen bloggning

dsc_2157 (MMS)

Hej Bloggen! Om ni undrar varför jag inte har bloggat under kvällen, kolla på bilden ovanför, så har ni svaret! Internetet funkar inte! Ahhh, blir gaaalen, hade ju precis fottat Dagens Outfit, Lite skoshopping från Italien och nya designen som skulle fixas., Hoppas verkligen att det fixas under kvällen men annars bloggar jag mer före/efter joggingen imorn! Nu ska vi sätta på en film & mysa i soffan! Puss!


Gårdagens Outfit

Hej, Gårdagens Outfit var väldigt enkel & skön, var ju varit hemma nästan hela dagen...
Den bestog iaf av:





- Långkofta från Mango

- Filippa K linne

- ZARA strumpbyxor

- Converse



Pirets 4

Nu sticker jag, Gilda & Pappa och ser Pirets 4! Ska bli kul och se om den är lika bra som 1, 2 & 3:an!

Efter blir det nog fika på mysigt cafe' och kanske lite shopping! Dagens och lite Italien-Shopping kommer när jag kommer hem sedan!

Ha det bäst sålänge!

Puss! :love:

Marc Jacobs- Fall Winter 2011/2012




 
















































Vad tycker ni om denna kollektion?

Själv tycker jag om den, Vissa kläder är lite för mycket men för det mesta är det coolt & vågat! Prickar & Paljetter är ju på nästa alla plagg, Tror att det kommer bli väldigt snyggt i höst!
Mitt favoritplagg var nog silverbyxorna eller den vit&svart fläckiga väskan på den första bilden!

Kram! :love:

Hemmamys, Och sedan Bio

Godmorgon alla fina läsare!

Sedan Sabina åkte, har jag inte gjort så mycket, mest varit inne på datorn och tagit det lungt. Ute är det ju jättedåligt väder, så jag vet faktist inte vad jag ska göra idag! Först blir det nog lite hemmamys och sen går jag, Pappa & Gilda nog på Bio. Jag vill se Bridesmaids, men det vill nog inte pappa... Kanske POTC 4? Någon som sett den?

Måste även köpa lite grejer tills skolan börjar, så blir nog en tur på stan!" 

Nu blir det frukost, och fix med nya designen som kommer upp, om kanske 2-3 dagar. Måste bara välja bilder,bakrund, stil...



Sommaren 2010!

Love :love:

 


Even that you 40 miles away, I will always be here for you, no matter what happens.

För ungefär 10 minuter sedan sa jag hejdå till min storasyster. Hon ska nämmligen börja på Lundsberg. Hon sitter nu i den fullproppade bilen och jag saknar henne jättemycket!
Vet att hon kommer få det jättebra där, och vi ses ju ändå om 2 veckor!



Min vackra, Underbara & Fina syster.

I LOVE YOU

Home, Sweet Home♥

Hej mina underbara :)

Nu är jag äntligen hemma! Vi kom fram till Arlanda vid 5 och var hemma vid 6, och sen dess har jag... packat upp!

När vi lämmnade Italien var det 38 grader och när vi går ut ur planet så spöregnar det och är 18 grader.. Haha, åkte i kort byxdress & ballerinor så frös jättemycket! Känns iaf ganska skönt att vara hemma, kunna prata med alla människor, sin egen säng och självklart saknade storasyster & kompisar! :D
Har jättemycket bilder från min sommar, har ju knappt bloggat någonting under lovet (igen, förlåååt) men de kommer upp innom kort!

Nu ska jag lägga mig med lillasyrran i soffan och mysa och titta på En Prinsessas Dagbok 2!



Ha en mysig kväll, så ses vi imorn!♥

/Love :love: