Dagens Outfit

dsc_2332 (MMS)

Dagens Outfit består av: H&M topp, Fårpälsväst, Jeans från Lee och svarta fodrade converse! Ha en bra dag, XoXo Neah


Sista dagen innan lovet



Hej, Är hemma nu och äter mellis & kollar på TV innan jag går till sången om ungefär en halvtimme.

Idag har det varit en rolig dag i skolan, Geografi-Provet var ju men det gick jättebra :D Det var håltimme under musiken, vi jobbade knappt någonting på de andra lektionerna, istället för att vara ute på rast var vi inne och spelade fotbollsspel och PLUS att vi fick sluta 25 min tidigare! :P Har skrattat sjukt mycket idag, vi lekte med några peruker och sedan hade vi en liten "diskusion" med vår lärare om uggs/paljettuggs! Hahaha, skrattade så jag fick ont i magen!

 Det var även sista dagen innan lovet idag så vi fick supergod chokladmousse till efterätt! Egentligen skulle vi stanna och äta pannkakor med sylt & grädde till mellis med det blev inte så tillslut, så nu sitter jag hemma och tänkte upptadera lite ;)

Puss&Kram♥

Höstlov here I Come!

dsc_2325 (MMS)

Weeeee, Har höstlov nu! En hel veckas sovmorgon, sena kvällar och mys! Tummen upp! =D


I Läxornas värd med Adele i öronen

 

(Spelas på reapet medans jag pluggar. ÅHHHH vad jag älskar den här låten, så. himla. underbar.♥ )

Med 1 alvedon i magen, 3 till i väskan och ett stort paket näsdukar gick jag till skolan idag, hade redan missat mer än halva veckan och jag ville verkligen inte komma efter i matten & franskan! Det var en ganska vanlig och rolig dag i skolan och precis efter vi hade slutat gick jag hem, fixade mellis och satte mig och började plugga! Provet blev (Tack gode Gud) framflyttad igen tills imorn, så just nu sitter jag här och pluggar på älskade Asien :)

Jag måste få alla rätt imorn, då får jag nämligen en present, så måste återgå till läxornas värd.

Hoppas ni har en bra kväll, Kramisar!♥

Dagens Outfit!

Hej, Idag var det väldigt enkelt, men hade på mig:





• Stickad tröja från Gina Tricot

• Crocker Jeans

• TopShop Halsband/Snö Armband

• Juicy Couture väska


Thaimat! =D

dsc_2324 (MMS)

Eftersom jag har varit sjuk idag och mått dåligt, ville pappa pigga upp mig lite så han var och köpte en av mina favoriträtter till middag, nämligen THAIMAT! Mmmm, Jag fick en kyckliggryta med cashewnötter & ris! Nu sitter jag iallafall och pluggar in det sista inför provet imorn och äter lite brieost :) Är jättenervös och har ingen aning om hur det kommer att gå, men får vell hoppas på det bästa! Ha en mysig onsdagskväll, Puss och Kram!


Bonpoint-Klänning & Dino e Lucia Shorts

Två saker jag verkligen önskar mig från Nathalie Schuterman Baby&Child är:



1. Bonpoint Klänning, 1850:-

Den här söta klänningen från Bonpoint, Såå fint till strumpbyxor och boots, En perfekt höst-outfit!

2. Dino e Lucia Shorts, 1450:-

De här fina shortsen från Dino e Lucia, med supersöta volanger på! Tänk vad fint med strumpbyxor och en söt topp/blus till...

Det är såå bra att Nathalie Schuterman Baby&Child har öppnat en webbshop, hittade allt det här där!

Puss&Kram♥

Alexander McQueen Resort 2012



















































Vad tycker ni om den här kollektionen! Jag älskar vissa outfits och vissa är inte alls min smak,haha!
Favoriterna är de 5 sista klänningarna, från den svarta/guldiga korta till den underbara prinsessklänningen längst ner! Den svarta långklänningen med guldigtskärp är nästan den snyggaste, måste bara äga den (OM den finns kvar) när jag blir vuxen, haha! Vilken dröm...♥


Vem bar den bäst? Del 10

Lourdes vs. Ashley!

                                             Lourdes Leon VS Ashley Tisdale

Vem tycker ni bar denna AllSaints-klänningen bäst? Svårt! Med accesoarer&skor var Lourdes snyggast men den satt liksom finare (?) på Ashley... Det blir nog Ashley för min del... Eller kanske Lourdes... Eller!?


M som i Morgonsmoothie!









Sommnade runt kl. 2 igår, mådde jätte illa, svettades och hade enorm huvudvärk så bestämde mig för att stanna hemma idag med, mådde lite bättre imorse men inte helt, så är hemma sista dagen så jag blir frisk :)

När jag vaknade idag gick jag upp och började läsa läxorna med en kopp té. När mamma vaknade gjorde vi frukost, och jag gjorde en jättegod hallon-blåbär&banan-smoothie! Nu sitter jag vid datorn och håller på med en NO-läxa, Powerpoint om Helium... =/ Nu ska jag gå och göra lite lunch (toast&sallad&varm choklad) och börja med Geografin! Ha en mysig onsdag, Kram!♥


Påminnelse om FRÅGESTUNDEN!

Hej Alla Fina, Ville bara påminna er om min FRÅGESTUND där ni fortfarande kan ställa frågor! Jag trodde först att jag skulle svara denna vecka men kom sedan på (hehe) att jag har prov och var tvungen och plugga! Svaren kommer komma nästa vecka, så ni har typ 6 dagar kvar att fråga! Som ni säkert redan vet blir jag superglad för varje fråga så gå gärna in på FRÅGESTUND i kategorier och FRÅGA! Puss&Kram Neah<3

Pluggar Järnet!

dsc_2322 (MMS)

Så här ser min tisdagskväll ut: Geografibok, Sprite, Vanilj-Té och jordgubbstuggummi! Ligger i sängen och pluggar järnet, Fick idag veta att vårt stora geografiprov ska vara på Torsdag istället för på Fredag! 1 HEL DAG MINDRE PLUGGANDE! Man lär sig jättemycket på en kväll så nu måste jag plugga dubbelt så mycket! Nu måste jag fortsätta läsa om asien... Förlåt för bloggtorka men måste få alla rätt! =/ Ha en bra tisdagskväll, Puss!


Dagens Vill Ha - Guldglittrigt från Lanvin

                      


Finns det något mer att säga om denna topp mer än att den är underbar och att jag är helt kär?!
Tänk er till svarta thigta jeans/skinnbyxor, glittriga/svarta louboutins och svart balenciagaclutch... 
(På en vuxen alltså!)

    


Huvudvärk den 25 Oktober



GodMorgon Solstrålar!  Är hemma idag också, huvudvärken vägrar släppa. Har precis ätit upp min frukost bestående av mozarella-toast & varm choklad och tittar nu lite på TV, men tänkte upptadera lite så ni vet att jag lever,haha :)
Idag ska jag nog mest ligga i soffan och plugga, men lite bloggning får jag nog in! Nu ska jag gå och göra en till kopp choklad och återgå till Shake It Up, hihi! Puss&Kram♥ 

Nytt I Garderoben - Lila & Ribbat från Miu Miu







Den här ribbade tröjan i snygg lilafärg låg på mitt skrivbord förra veckan! Absolut min nya favorittröja, kommer andvändas MYCKET i höst, till både jeans, kjol & kanske shorts!

Tack Mamma♥

Önskelista

Idag är det faktist PRICK 2 månader kvar till julafton, så tykte att det var passande med en lite början på en önskelista, hihi :)

Image of 2003 Balenciaga First

1. Mest av allt i hela värden vill jag ha en balenciagaväska och först på listan står en Svart Balenciaga First med Silver Studs. Passar till allt och kommer att vara snygg & trendig förevigt.



2.
En Svart Alexander McQueen-Scarf, sååå snygg! Förutom runt halsen Kan den sättas på väskor, i håret...





3.
Ett par klassiska Tory Burch-Ballerinor med silvrig "platta", även dem går att matcha till allt och tidlösa

Hahaha, Vet inte varför men allting blev i svart!? Jag skyller som vanligt på att det alltid är snyggt & passar till allt!

SVART ÖNSKELISTA!?

Perfekta HöstOutfiten



Kofta - See By Chloé, Jeans - Topshop, Väska - YSL, Skor - Lanvin

Ballerinorna kanske inte passar in i vädret, men åhh så snygga!


Red Valentino Bag





Jag bara älskar den här väskan från Red Valentino! Sååå snygg & Desutom rymlig, så perket till skolan!

Finns även i rött & Går att köpa hos Nathalie Schuterman.♥ 

Sjuk



Idag är jag hemma från skolan, ligger hemma med huvudvärk och illamående. Är iaf inte ensam, Mamma & Lillasyrran är också sjuka så vi är hemma och tar det lite lungt. Jag sitter framför TV:n i soffan i mjukiskläder, Uggs & Mössa och vilar medans alvedonen ska börja verka ;) Nu ska jag gå och göra smoothie & äta toast! Puss!♥

Ceasarsallad+OC = Min Fredagskväll

dsc_2319 (MMS)

Hej, Sitter i bilen på väg nu... Äter lite middag i form av en jättegod (men jätteonyttig, hehe) ceasarsallad och kollar på OC. Kommer att sitta här i 4 timmar till, sååå jobbigt! Inte värdens bästa fredagskväll, men jaja. Ha en mysig kväll, Puss!


PANNKAKSMIDDAG







Igår var jag & min lillasyster ensamma hemma hela kvällen, så vi bestämde oss för att göra pannkakor till middag! Dom blev huuuur goda som helst, speciellt med massa socker & kanel på :)

Ahh, Det kurrar i magen bara jag kollar på bilderna, speciellt sista!

Puss&Kram♥

Landet över Helgen♥



GUUUD vad skönt att det är fredag idag! Vi slutade tidigt idag, så jag gick hem, åt mellis innan jag gick till sången. Nu håller jag på och packar, för vi ska nämmligen åka till landet för att fira Pappas födelsedag som är på söndag! Vi kommer ha lite gäster, och det kommer bli en supermysig helg. Tar med mig kameran så på söndagkväll/måndag kommer massor av fina höstbilder komma upp! Ha en underbar Helg! Kram♥

Gårdagens Shopping







Hej, Igår efter skolan tog jag bussen ner på stan för att byta en halsduk som jag hade fått av mamma, men jag inte var riktigt nöjd med. Jag bytte den istället mot den här fina från Lindex. Den är lite grå-brun, gråare än på bilderna men fick inte riktigt till rätt färg. Den är iallafall jättegosig och den kommer andvändas mycket under hösten!♥ 


Gårdagens & Dagens Outfit

GÅRDAGENS:





ACNE T-Shirt

Sisters Kjol

TopShop Halsband


DAGENS:







H&M Tröja

Pälsväst

Jeans från Crocker

Smycken från Humanity/Mathilde

UGG´s Australia

Kram!♥

Ny Höstjacka från Miu Miu



För ungefär en månad sen fick jag den här fina Miu Miu-jackan till hösten av Mamma! Den är mycket finare i vekligheten, och på första bilden är den alldeles luddig för den har hängt tillsammans med en kofta i garderoben. Älskar detaljerna på fickorna & "kragen"! Vad tycker ni?

                                                     Detaljer:






Puss&Kram!♥


FUNKAR INTE!

Hej, Är hemma nu efter träningen och ska göra lite middag innan TV-Soffan kallar :) Funkar inte att ladda upp bilder, men ska försöka igen lite senare! Puss på er!♥

Good Night ;)

1319059900321 (MMS)

Nu ska jag gå och lägga mig, Men ville bara säga godnatt till er :) Sov så gott alla söta läsare<3


PLUGGAR FRANSKA



Hej alla söta läsare, Sitter vid köksbordet och pluggar franska med en kopp té.
Har prov imorn på lite ord & sånt, men är alldeles strax klar. Då blir det en ny kopp té och Geografi istället,haha! Hatar alla dessa tråkiga läxor... Nu ska jag återgå till min kära franska bok, Men ha en mysig Onsdagskväll, Puss!

Tully's Cofeé



Hej, I söndags var jag, Pappa & Gilda och fikade på ett supermysigt café på söder som heter Tully's Cofeé. Det ligger ihörnet mittemot Pocket Shop och tipsar verkligen er att gå dit, för det var supermysigt och gott! Jag tog en Chai-Latte & En jordgubbssmoothie som båda smakade jättegott, och Gilda tog en vitchokladbiskví som var heeelt underbar,haha!

Kramisar!♥

Dagens Outfit

Hej, Detta hade jag på mig idag: (Bild från arkivet)




Klänning från H&M, Smycken från Bik Bok & Indiska strumpbyxor från Zara och väska från Prada.

Hugs!

Runaway Love



Helt underbar låt ♥

Tisdagskväll :)

Springrundan gick jättebra, slog även rekordet med 10 min! Nu har jag kommit ut från en lång skön dush, och sitter med musik i högtalaren och surfar :)  Ska snart börja med maten, det är somsagt min "MatDag" idag, så jag lagar middag. Eftersom jag inte har hunnit förbereda någonting så blir det fiskpinnar (hahahaha) med ris och hemlagad sås och glass till efterätt!



Nu ska jag börja med såsen, men ha en fortsatt bra dag, Puss!♥

Svar på fråga om Simonetta-Blusen

Hej, Fick en fråga från Sofie hur mycket min Simonetta-Blus från Nathalie Schuterman kostade!

SVAR: Den kostade först 1495 men det var 70% Rea så jag köpte den för runt 500 kr!



Puss&Kram♥


Spring-Runda :)

Hej, Nu har jag för ett litet tag sedan kommit hem, ätit mellis och nu ska jag sticka ut på en spring-runda. Är tillbaka om en halvtimme eller något sånt, Då blir det att börja fixa middag till familjen (Jag har matdag idag), göra lite läxor och såklart blogga! Puss!

Godmorgon! Sitter och dricker min lilla va...

imag0349 (MMS)

Godmorgon! Sitter och dricker min lilla vanliga varma choklad och kollar i tidningar, men ska snart gå och göra mig redo inför dagen! Idag så är det dans efter skolan, men hinner nog klämma in ett litet inlägg inan dess! Ha en bra dag, Kram!


M-Å-N-D-A-G

Hej, Nu har jag precis satt mig i soffan och pustat ut efter en timmes jobbigt & roligt EyE ToY-Spelande med Nora & Gilda! Gick och la mig så himla sent igår så ska alldeles strax gå och lägga mig, men tänkte bara upptaxera bloggen lite ;) Idag var det vanlig skoldag och sedan gick jag hem och åt lite mellis innan jag gick på dansen :) Förlåt för alla tråkiga bildlösa inlägg men tangentbordet har FORTFARANDE inte kommit så det blir bara BLOGGNING från Ipaden :( Så bilder från höstpromendaen, Outfits och bilder +videos från gårdagens (underbara) konsert kommer senare i veckan! Har även märkt att mina inlägg kommer upp antingen jättesent eller inte alls, så är såå irriterad på blogg.se... Aka, Nu blir det sängen för mig, men ha en mysig måndagskväll :) <3

Dans!

dsc_2293 (MMS)

Är På väg till dansen nu! Bloggar mer när jag kommer hem, Puss!


Sitter med Lollo på väg till Britneys kons...

dsc_2287 (MMS)

Sitter med Lollo på väg till Britneys konsert, wooooop wooop! Vi är taggade till max och har lite förfest med skivan på högsta volym! Ha en toppenkväll, för det tänker iaf jag ha ;-) Puss!


15 Oktober 2011

Hej, Imorse kom ju städerskorna, så det blev en lugn morgon med städning. På förmiddagen tog jag & Gilda med oss systemkameran och gick på en promenad till humlan där vi fottade jättefina höstbilder! Sedan gick vi hem och åt lite lunch innan jag gick till farmor :) Dit kom även kusinerna så vi fikade, pratade och hade det mysigt! Hemma väntade en god middag och sedan filmmys! Nu har vi precis kollat klart på "Whats Happends In Vegas" och ätit lite efterrätt! Nu blir det sängen och antingen en till film eller att läsa lite, är inte alls trött så kommer nog vara uppe ett tag till, det är ju trotsallt Lördag ;) Ha en fortsatt mysig kväll, och sov så gott. Puss&Kram

Veckans 3 Sämst Klädda Kändisar!



EVA GREEN! Jag tycker att klänningen var väldigt tantig och passar inte alls på henne. DISS!



Katie Price! Haha, Hon har ju nästan inte ens några kläder på sig! På en gala? NEJ!



ERIN WASSON! Jag tycker personligen inte så mycket om midjehögabyxor som är vida, och sedan med tröjan toppen så blir det en stort MISS!

Vem Bar Den Bäst? Del 9



Resario Dawson VS Leona Lewis

Vem tycker ni bar denna underbara Diane Von Furstenberg klänningen på röda mattan för några månader sen?

Jag tycker Resario! Vad tycker ni?

Tisdags-Outfit

Hej, Det här hade jag på mig i Tisdags:



• Tröja & Shorts från H&M

• Pälsväst från Zara

• Väska från Prada

• Converse






Lördagsmorgon







Sitter i soffan, dricker varm choklad och läser :)

Frukost!

imag0355 (MMS)

Godmorgon! Just nu sitter jag i köket och äter frukost bestående av omellett, tomat och blåbärssmoothie! Snart ska jag börja fixa lite i mitt rum, för städerskorna kommer och typ en timme :) Puss!


Lördagsmorgon

Lördagsmorgon


Fredagsmys med nya Ipaden!

Hej alla underbara läsare! I torsdag kom Pappa hem med en överraskning, en present till hela familjen och det var en IPAD! Det är nämligen den som jag sitter nergosad i soffan med och dricker té och bloggar! Idag var det en helt vanlig skoldag, Gympa, Engelskaprov och lite som vanligt :) Efter skolan gick jag till sången, Lika roligt som vanligt och vi fick bl.a komma med förslag vad vi ska sjunga på uppvisningen! Sen på vägen hem var det lite shopping som jag visar er senare, och nu är det fredagsmys med nötter & kakor ;) Är förövrigt sååå ledsen för min hemska upptadering, men har inte haft någon dator alls men mitt nya tangentbord kommer lör-mån så då blir det BLOGGNING med massa roliga inlägg, outfits, videos och bilder! Nu ska jag återgå till Idol och mina goda snacks men ha en mysig kväll! Kramisar Neah<3

Har inget internet...

...Så kan inte blogga!

Nya CHIC-Tidningen och Té

dsc_2278 (MMS)

Min Söndagskväll: Nya CHIC-Tidningen och Jordgubbsté :) Nu blir det mys i soffan! Puss på er<3


Till Kusinerna!

dsc_2271 (MMS)

Hej, Sitter just nu i bilen på väg till mina kusiner! Jacob fyller år, så det blir lunch och tårta skulle jag tro! Hoppas ni får en mysig lördag, bloggar mer när jag kommit hem! Puss&Kram!<3


På Väg Till Några Familjekompisar!

Hej Alla Fina! Just nu sitter jag i bilen på väg till några familjekompisar! Vi ska äta middag tillsammans och sen ha lite myskväll tror jag :) Ska bli kul, har inte träffat dem sedan de var hos oss i Italien! Hoppas ni får en grym Fredagskväll med mycket mys, hihi! Puss&Kram<3

Skolfoto-Outfit

Hej, Igår fick vi skolfotot, blev ganska nöjd på det stora med klassen men ABSOLUT INTE nöjd men profilfotot! Haha, Jag såg verkligen hemsk ut, så kommer inte att visa det här i bloggen! Tänkte iallafall visa vad jag hade på mig, eftersom jag inte han med det dagen då fottot togs :)




                                                              

                                           - Blus från Simonetta, Nathalie Schuterman
                                                        - Jeans från Lee, NK
                                                -    Underlinne från Ralph Lauren
                                                             - Ballerinor från Angela C

(Förlåt för dåliga bilder)

Puss&Kram♥


På Powerwalk i Spöregnet

dsc_2268 (MMS)

Är ute på en PW med lite musik i öronen! Spöregnar gör det ju iförsig, men det är faktist ganska mysigt,haha!


På väg till Franskan!

dsc_2265 (MMS)

Godmorgon på er! Just nu är jag på väg till Franskan! Vi ska ha prov idag, men har pluggat mycket så det lär nog gå bra,haha! Idag är det bara vanlig skoldag, och efter så ska jag hem till farmor och fika! Sedan blir det badminton, sen hem och PLUGGA engelska ... Ha en bra dag, bloggar mer senare! Puss&Kram<3


2 snabba Svar

Hej, Innan jag sussar tänkte jag bara snabbt svara på 2 frågor jag fick idag:

LOUISE: Jag visst var det! Superspännande slut, längtar sååå tills nästa Tisdag! JAAA, När kan du? Söndag?

SUSIE: Hej, Jag vet inte varför men mina inlägg kommer alltid upp senare, det blir fel typ hela tiden med tiden...Självklart tittade jag som vanligt på 5:an kl.9! Förstår att du blir förvirrad, men ska försöka fixa det!

Puss & Kram


BioKväll Med Mammi!♥




Hej, Nu är jag hemma från en supermysig biokväll med Mamma! Vi gick och såg "Jag Saknar Dig", En födelsedagspresent från mig.

Filmen var verkligen jättebra, väldgt sorlig(både jag & Mammi grät,haha) men också väldigt fin och rörande (eller vad man nu ska säga!?) Vi satt och åt jättegott naturgodis under bion, och hade verkligen en supermysig kväll!

Nu har vi somsagt kommit hem, och vi sitter och dricker te' och pratar lite om filmen, men ska när som helst gå och lägga mig!

Puss & Godnatt!♥


DESPERATE HOUSWIFES+TE'+KAKOR=♥

Har laddat upp med passionsfrukt, vanilj-te' och lite kakor och ska nu sätta mig och kolla på DESPERATE HOUSWIFES! Första avsnittet av sista sesongen idag, wee! ;)



Ahh, Nu börjar det, så måste sluta, Men ha en fortsatt bra Tisdagskväll!

Mellis+Modelljakten

Hej, Nu är jag hemma och äter lite mellis samtidigt som jag kollar på 3:e avsnittet av Modelljakten!

Ska snart på dans, vilket ska bli superroligt hihi!

Efter dansen ska jag direkt hem, och då ska jag rensa HELA garderoben, allt som är för litet/jag inte andvänder ska BORT, för Mamma har sagt att jag inte får några nya höstkläder när min gabrerob är så proppfull som den är, Haha!

Nu tog pausen slut och jag ska se vem som vinner (Hoppas Kimberly!)!

Men Ha en mysig tisdagseftermiddag, Puss!♥

Gårdagens Bullbak!

Hej, Igår efter skolan gick Jag, Jassi & Hanna hem till Vilma för att baka kanelbullar till Kanelbullensdag som är idag! Först gick vi och handlade och sedan var det bullbak till 100 %! Vi hade superkul, åt massa god deg (haha) och bakade 55 st superfina bullar :) Haha, Ni kanske undrar varför så många men vi bakade faktist till hela klassen!

Idag åt vi våra bullar (superlyckade, *muuums*) medans vi kollade på en film, Mys!





Typiskt att jag bara fick med de fulaste bullarna på bild,hahaha ;)

Kramisar!