EARTH HOUR


sushimiddag



Nu ska jag åka till Råkultur för sushimiddag! Var jättelänge sedan jag åt sushi, så ska verkligen bli hur gott som helst.
Uppdaterar mer när jag kommer hem som kommer bli runt 10 skulle jag tro... Puss på er!♥


Black & White







Vilken tycker ni jag ska välja som header?



Sista Mars

 

Hungerspelen slutade vid nio-tiden och jag måste säga att den var sjukt bra! Vi missade precis bussen hem och fick gå i spöregnet/snöstormen hela vägen hem till Jassi, men det var häärliigt! Vi var heelt frusna när vi kom fram och då gjorde vi té, kollade på Lets Dance, och sedan skypade vi i 4 timmar med Frode & Tím och pratade om allting det finns och prata om typ, haha. Åt en mysig frukost när vi vaknade och sedan gick vi en promenix hem.
Ikvälls planer är lite oklart, kanske filmkväll hos någon, hemma eller något. Hörs om en stund!♥

FREDAGEN DEN Trettionde





Var med Jassi & Carro efter skolan och vi åt våfflor och var med lite killkompisar. Sen gick vi och hämtade Jassis uuursööta lillebror Gordon på dagis och gick och satte oss på Glasshuset och åt sjukt god glass. Kom hem för ett tag sedan och har ätit lite, men ska nu iväg på kvällsbiooo med Jassi! Vi ska se Hungerspelen och efter det kanske vi sover hos någon, får helt enkelt see.

Nu måste jag verkligen skynda mig, Hoppas ni får en grym fredagskväll!


direkt från Ig




Hemma från träning, ätit sjukt god ceasarsallad och nu blir det råplugg i religion och maassoor av té. Hörs om en stund!♥


Dagens




Blus från ?

Abercrombie Jeans

Scarf från kappahl

Zara Trenchcoat

Converse+Paul & Joe Väska




THURSDAY



Jag & Carroo gick och köpte lite naturgodis efter vi slutat, men eftersom det var så tråkigt väder gick vi typ bara runt lite och pratade.
 Ska plugga religion fram tills badmintonen med Hanna & Jassi och sedan ska jag och mamma på ett litet event om vi hinner. Nu ska jag göra det jag måste, Blir bättre med inlägg ikväll!

Pluggkväll

    

Sorry hörni att min blogg är så tråkig just nu! Har somsagt läxor+prov i veckan och jag smaart har tills nu, bara skitit i det, eller ja, ungefär. Ska fixa med lite läxor nu alltså, men hörs imorgon!

Godnaaatt finaste läsare, Vill bara att ni ska veta att ni verkligen gör min dag med era söta kommentarer, Love it! ♥

Ballerinor till Våren

Ballerinor



Converse är kanske de skor jag andvänder mest på våren men tycker att det är snyggt med ballerinor också! Gjorde ett collage och plockade ihop några, gillar nog mest att ha mörkblåa eller beiga till vardags, Kan verkligen bli supernyggt med smala jeans! 

Någon som vet var det finns snygga/hyffsat billiga ballerinor?  

FRILUFSDAG




Idag har vi haft frilufsdag i Sätrahallen, Sjukt kul! Bäst var längdhoppet+staffeten i slutet som vi förövrigt vaaaann!
Kom iallafall hem för en stund sen och har inte gjort så mycket sen dess, haha. Blir ingen bootcamp idag, så tråkigt att träna själv+massa läxor, så sticker istället ut och springer en halvmil i spöregnet nu! 
Hörs när jag kommer hem, Puss på er!♥


Q/A

Vart tränar du?

Jag tränar (Alltså gym&pass) på Eriksdahlbadet! Det är inte bara ett badhus utan det finns band, maskiner, crostrainer osv också, Även salar till passen. Har dock inte gymkort men ska fixas, vet dock inte vart...


Vad betyder A T M?

Det är en förkortning av At The Moment, Alltså ungefär Just nu


Kjol eller klänning?
Glass eller godis?
Pizza eller hambirgare?
Juicy eller abercrombie?
Vår eller vinter?
Nathalie Schuterman
eller NK?


Kan du göra i min väska?

Självklart, I ett annat inlägg bara! Kommer upp under veckan skulle jag tro...


Varför står det inte vilken tid du lägger ut ett blogg inlägg? Jätte weird!! Står det på alla andras bloggar ju...

Gör det inte? Ojj, Det trodde jag... Har faktit INGEN ANING, men ka försöka fixa det så ni inte blir så förvirrade  (Har fått en fråga om dét förrut, måste ha kommit tilbaka när jag bytte design)

     
Hej vilken skola går du i?

Hej, Jag går i Banérportsskolan, men ska byta skola till hösten. Ska faktist på ett möte till Franska Skolan nästa vecka, hoppas jag kommer in....
   
Hej när går du upp på morgonen och när går/cyklar du hemifrån till skolan? Svara gärna fort! Kramisar


Jag går upp 06.30-07.00 varje dag, beror på om jag har franska/orkar. Är olika på andra frågan också, Mellan 20 i 8 och 8!  Kram!

Oldie / B&W



Goodnight Babes!♥


Till vita shorts+Converse


DAGENS

Vi fick sluta 1 ½ timme tidigare idag för att gympan var inställt, sjukt härligt! Var kvar lite med Jassi&Carro och nu har jag kommit hem och sitter och äter lite innan dansen. Ikväll blir det Top Model Sverige, DH och plugg, har prov på fredag i Religion.  Dagens:




• Acne Tröja

• True Religion

• Converse

•Trenchcoat från Zara¨

PS. Blir verkligen hur glad som helst när ni kommenterar så mycket, Tack! Gärna lite frågor också så blir ni ännu bättre! ♥

A T M

       

Sitter och äter ananas samtidigt som jag pluggar franska+ hög musik. Kommer snart gå och lägga mig, men ska fixa lite grejer innan det också. Säger godnatt till er fina läsare nu som typ aaldrig kommenterar , Hörs imorgon!♥


NICKI MINAJ+++



Biljetterna är bokade, Den 8:e juni smäller det! Jag & två kompisar ska på NICKI MINAJ!
Woooppaaa Wooopaaa, Kommer bli grymt!
Ni förstår inte hur mycket vi längtar, att få höra Starships i enorma högtalare ska bli så jäävla kuul!
74 dagar kvar!


ANSWER/TRUE RELIGION





Fick en fråga om/angående mina True Religion Jeans så tänkte svara på den nu. Ja, det är mina och jag fick dom av mamma tillsammans med ett par Puss&Kram jeans i höstas. De är i modellen Boyfriend (tror jag!), alltså raka med lite utsvängning men inte direkt bootcut.
 Vet inte var hon köpte dem/vad de kostade men ett par nya jeans kostar runt 2000-4000 och säljs på NK skulle jag tro... Hoppas du fick svar på din fråga Cissi!  


Bekännelser






Tycker killparfym luktar myycket godare än tjejparfym, bland det bästa jag vet

Kan börja gråta jättelätt, till te.x filmer och så

Jag ääälskaar att få söta sms

Tycker egentligen inte om att vara ensam hemma...

Att vara/bli minst 7 cm längre är typ min högsta dröm just nu haha

Kommer ALLTID älska twilight och vara en nörd när det gäller det

Skulle vilja vara gryym på att laga mat, men är tyvärr inte det...

Bland det värsta jag vet är fördomsfulla människor

Cyykeltuur






Jag, Jassi & Carro skulle prova att cykla tre hem idag och här ovan är resultatet, haha... Så härligt att kunna börja cykla igen! Nu ska jag plugga litegranna+blogga innan jag drar mig mot dansen, höörs! 


TOAST+




Med Ost, Skinka & Tomat blir det här verkligen huur goott som heelst! Så himla mysigt att sitta och äta med en kopp té :) Partaj börjar nu så ska sätta mig i soffan med lite frukt, Puss!♥

Nya Sommarskor




De här söta skorna att ha till sommaren fick jag i veckan! De vita passar till ungefär allt och de röda blir nog bät med jeansshorts. Som omväxling till Conversen!


Lundsberg-Helg












Hemma nu från en mysig helg!
I fredagskväll åkte vi direkt till resturangen och där åt vi supergod mat, tårta, öppnade presenter och lite sånt. Åkte till Mispa där vi sov och när vi vaknade åt vi en stor frukost. Dagen var lite blandad, men till större delen kollade vi på massor av uppträdanden (Sabina du sjöng grymt!), åt lunch och var ute i solen.
Tre rättersmiddag var sedan på kvällen och efter det var vi mest på Annexet (där de bor) och kollade på Gossip Girl och åt lite gooott! På söndagsmorgonen gick vi nästan direkt till kyrkan där det var mer uppträdanden, Fantomen på Operan och Notre Dam.
Fikade lite efter det med föräldrar+systern och sen åkte vi till stallet för att hälsa på söta Debut innan vi åkte hem...

Jag vet, långt inlägg, men har hänt lite mycket, haha. Mer update kommer strax!♥

Mys på KMK & Djurgården








 
 Världens finaste vänner

Lite härliga bilder från igår då vi var på KMK/Djurgården och satt i solen, åt glass och hade det jättemysigt!
Det var ungefär 16+ och sooligt,  Älskar verkligen att våren  äntligen har kommit!

Fredag+Vårväder



Äntligen Fredag OCH världens härligaste väder ute, Älskaaa!
 Har varit en skön dag i skolan, bara roliga lektioner och har varit glad hela tiden.
 Efter skolan var jag kvar med Jasi och Carro och vi tog säkert tusen fotton, skrattade och lite sånt. Gick sedan hem med en killkompis och nu packar jag till helgen.
Ska (som jag skrev lite halvt i förra inlägget) åka till min storasyster på Lundsberg ikväll/över helgen! Vi ska äta "födelsedagsmiddag" på en resturang med henne ikväll och sedan ska vi vara kvar på Kulturdagarna där! Ska bli jättemysigt, får hoppas på lite vårväder där också...

Nu måste jag fortsätta, Men hörs om en stund!♥

Grattis jordens finaste, 18 år idag! ♥



   
Idag, Den 23 oktober 2012, fyller jordens bästa, finaste & underbara storasyster 18 år! Du betyder allt för mig Sabina och jag kommer alltid ställa upp för dig och finnas här för dig. Saknar dig alltid när du inte är hemma! Hoppas du får världens bästa födelsedag så ses vi ikväll. Grattis, Älskar dig mest av allt ♥


POLYVORE

Shoppingtips

 Tre stycken outfits Jag & Jassi gjorde idag på Polyvore. Det vänstra har bestie gjort, det i mitten av mig och de till höger är gjort tillsammans :)


DAGENS






- Abercrombie Topp

- Abercrombie Shorts

- Converse


+ Ray Bans och P&J väska


OUTFIT



• Blus från F.L.Y

• True Religion Jeans

• Kofta från H&M

• Paul & Joe Väska

• Converse


#Spring









Wednesday





Hemma efter härlig skoldag, har bara skrattat och inte haft jobbiga lektioner eller såå. Jag, Carro & Karl gick och köpte naturgodis och satte oss ute i vååårvääädreet efter skolan idag, jättehärligt.
 Ska iväg och träna nu om en halvtimme, blir samma mardrömm pass som förra veckan, bootcamp. Vart så jäääkla jobbigt, helt död efter och myycket träningsvärk dagen efter, haha! Men kändes så grymt bra efter så kör igen...

Kommer hem runt 9, men kommer upp några inlägg snart. Puss!♥

Nya Converse Till Våren!




Vill verkligen ha ett par nya converse till våren! Har ett par höga svarta, höga lila och korta vita men ja... Älskar Converse! Funderar på ett par låga mörkblå... Eller kanske något par i pastell? Ni får gärna kommentera!









AT THE MOMENT







Nu blir det Top Model Sverige, Stor Chai Latte och sedan Desperate Houswifes! Hörs om ett tag finisar!♥


H&M BIKINIS

H&M Bikinis



Det finns MASSOR av snygga bikinis på H&M, plockade ut lite favoriter här som ni seer. Kostar mellan 75-105 kr per del, vill ha typ allihop! Man måste nog bli väldigt brun för att den neongröna ska bli snygg, men de andra kan man nog ha lite i början på sommaren också, haha. För mig blir det nog den rosa (älskar överdelen+färgen) och den marinblå! ♥

TISDAG DEN TJUGONDE




Gooodmoorgon hörrni! Vaknade för en stund sedan och sitter och äter frullee. Vi skippar franskan idag för att ha Nationellt Prov i Matte, så jäkla nervös! Hatar matte så kommer dööö...hahha.
Vet iallafall inte vad jag gör efter skolan - Antingen är med kompisar eller pluggar lite innan dansen.

Borde verkligen inte sitta vid datorn nu, har massa saker som måste fixas innan jag drar till skolan.
Ha en fin dag!♥


VALERIE

 

VALERIE - Glee Cast Version






































Gwyneth Paltrow//Lindex




ÄLSKAR den här benvita, kabelstickade tröjan i Lindex vårkollektion Modern Preppy! Gwyneth är ju verkligen snygg den så vi får hoppas att den sitter lika bra på mig...hehe

M O N D A Y

@neahalessandra

Heyy, Måndag! Jag, Jassi & Carro gick ner på stan idag efter vi slutat, alltid lika kul och mysigt. Jassi skulle köpa ett skal på MBMJ och sedan gick vi mest runt i några affärer och pratade! Har kommit hem nu och ska snabbt byta om innan dansen, Men hörs senare ikväll då jag inte har särskillt mycket läxor! ♥

Saturday→Sunday





Har inte blivit någon uppdatering under helgen, blogg.se appen vägrar att samarbeta...
Jag och min syster tog iallafall tåget från mitt mysiga land mot Sthlm vid halv 12 idag, och satt på det tåget i ungefär 3 timmar. Vi fick dock en hytt med världens skönaste säten och goda mackor, läsk, godis och tuggumii+ gratis WiFi så vart inte ett dugg tråkigt... Resten av dagen var jag hemma hos en killkompis och gjorde lite allt möjligt, typ åt och kollade på film, haha. Nu ska jag fixa lite middag till moi, mer update kommer snaaart! Puss♥  

Blusar





 Blusar från H&M, 249:- Tänk vad snyggt till ett par jeanshorts och vita converse i sommar. ♥


 





Dagens Outfit




• Hollister Skjorta

• Abercrombie & Fitch Jeans

• Converse


FRIDAY!



Kom hem precis och håller på och packar lite smått. Idag efter att vi slutat skolan var jag med Carro+ två killkompisar och vi köpte kokostoppar, jordgubbar & chokladkex och satte oss och snackade och lite sånt! Ska ut nu och göra en grej, och sedan åker jag, så hörs mer under kvällen!♥ 

15 MARS 2012





 Kom hem från badmintonen för ett tag sedan, och har nu ätit middag och lite sånt. Idag var det religionsprov (vilket gick suupeer) och efter vi slutat var Jag, Hanna & Jassi hemma hos Hanna. Vi gjorde lite allt möjligt, kollade på New Moon och åt världens godaste flingor, hahha. Imorgon är det Fredag också, Hääärliiigt!
 Ska försöka lägga mig ganska tidigt idag, Så puss på er!♥

Några från Sportlovet+







Dagens Outfit




   •True Religion Jeans

   • Acne Tröja

   • Converse

       +Miu Miu Jacka

Wednesday




Var efter skolan med Carro & några killkompisar, och vi köpte glass och spelade tv-spel,hahha.

Har ju somsagt religionsprov imorgon så ska plugga mycketmycket, men vid 6 åker jag iväg och tränar. Har bokat in oss på ett utepass med typ en ledare från nån militärskola... Lite halvt orolig, kommer säkert komma hem död, som blir vid 9 nångång. Nu ska jag plöööggaaa, men hörs senare. Puss!♥

Tisdag+Dagens

 

  //Gina Tricot Blus//Abercrombie Jeans//Tiffany Armband//Converse//D&G Väska

Säger att det ska bli bättre med inlägg men fortfarande har det varit ganska tomt med det istället...hehe
Var iallafall med Hanna och Carro lite efter skolan, Jag & Carro köpte jordgubbar som vi åt i solen, gick på dans och hade utvecklingssamtal. Har nu kollat på både Top Model Sverige, Desperate Houswifes OCH pluggat, så nu ska jag sova, har längsta dan på hela veckan imorgon...
Hoppas ni haft en härlig dag i det underbara vädret, Godnatt!♥

Nästa köp...

        

...Blir nog den här snygga toppen från TopShop! Enkel, och kan matchas till ungefär allt. Ligger på  runt 300:-

SÖNDAGSBAK






Ställde mig och bakade muffins när jag kom hem, och här är resultatet! Vi ska bort på middag ikväll och ska ha med dem här till "present" Blandade två recept från kokboken på bilden ovan, och det blev suupeer.
 Nu måste jag skynda till middagen, Har redan kommit lite sent... Puss på er!♥


NYTT+




Träningsbyxor från Nike




Sportlinne från Energetics/Dry Puls




Iphoneskal

Kom hem från stan för en stund sedan, och det här var det jag fick med mig hem! Träningskläderna behövde jag verkligen, och snygga skal är alltid bra! Vi satte oss också på Café Bellman och lunchade, supermysigt!

Söndag 12.11




God morgon! Blev lite dåligt med bloggning igår, men jag var iallafall först på en mysig cykeltur på Djurgården och sedan satte vi oss på Blå Porten och fikade. Funkar inte att ladda upp bilder från det men jag åt en god macka, kokostopp och Chaité.
Hade en sjuk huvudvärk under kvällen när vi kom hem så jag var bara hemma och kollade på melodifestivalen, Harry Potter & åt glass.

Som ni ser på bilderna gjorde jag en blåbärsmoothie till frukost imorse, hur gott som helst.
Nu ska jag ut på stan med famr, ska köpa ett par träningsbyxor jag fick i födelsedagspresent som inte riktigt är mina ännu. Hoppas ni får en fin dag!♥


Saturday








Har ätit en stor & mysig brunch med familjen, duschat och fixat rummet/garderoben under morgonen. Har sorterat ut massa vinterkläder och nu längtar jag till att fylla på med massa fina vårkläder i bl.a pastell!
 Större delen av dagen har ju redan gått men ska snart iväg på en liten cykeltur med syster, mamma & en kompis, det är ju så himla fint väder ute! Sool och 8+, sånt gillar vi! Har haft huvudvärk hela dagen (och har det fortfarande) så vi får se om jag kanske myser med en kompis ikväll eller bara är hemma.
Nu ska jag byta om och sedan ut i solen, så hoppas ni får en toppen lördag!♥   

ROMME!

Skulle publicerats i torsdags/fredags;








Åh, Har haft världens bästa dag i Romme!
Först var jag tvungen att gå upp vid halv 5 och sedan satt vi på bussen i nästan 3 timmar och hade jättekul! Vi åt massa godis, pratade, skrattade, lyssnade på musik och när vi kom fram började vi åka efter typ en halvtimme... Det snöade konstant och var ingen sol, men var ändå hur härligt som helst, tror aldrig jag skrattat så mycket på en skidresa förrut, haha. Efter hamburgelunch och ännu mer åkning så satte vi oss på bussen hem igen och då vi åt ännu mer godis, lyssnade på musik, skrattade och såg på film. Var helt slut när jag kom hem och sommnade nästan direkt!


ITALY//SEPIA













Tisdagen den sjätte mars


      

Har knappt bloggat någonting under sportlovet, ledsen för det, men har varit och njutit i backen istället! Ändring på det nuuu!
 Iallafall, kom precis hem från dansen och tänkte slänga in en update till er innan jag ska äätaa.
Efter skolan idag gick Jag, Carro & Hanna och köpte årets första glass & satte oss på en bänk i solen. Vi skarattade, pratade och hade det myys. Har knappt några läxor denna vecka, så kvällen ska tillbringas i soffan framför Top Model Sverige.  Hörs om en stuuuund!


Dagens Outfit




- Miu Miu Jacka

- True Religion Jeans

- Acne Tröja

- D&G Väska

- Converse