Min dag, Laserfortet & Jassi & Carro

Hej alla söta bloggläsare! Så här har min härliga Tisdag sett ut:

Första lektionen var gympa, jättekul och sedan höll vi på med skylten till Olympiaden där bla det var en kille som kastade lim i håret på mig & Jassi så vi fick stå uppe på toaletten och typ tvätta håret,hahhahah.....
Musiken var den allraste lektionen jag haft på länge,.. Jag & Hermine hade det jättekul, fast det hade inte läraren... Vi satt och gapskrattade åt alla som gäspade! Det var lixom smittsamt! Om jag tex gäspade, då sedan började Hermine, Sedan Anna, Anton, David, Tim... Alla såg så roligt ut och det såg verkligen komiskt ut när alla gäspade (på sitt eget lilla sätt) i en ring!

Efter skolan gick Jag, Hermine, Gabbi, Louise & Filipppa hem till Louise. Vi lekte kurragömma och hade det mysigt!
Vid halv fyra gick vi tillbaka till skolan för att möta klassens alla tjejer! Vi 13 gick till Karlaplan där vi mötte Lollos mamma och vi åkte tunnel bana till... LASERFORTET!!! (Där Lollo skulle ha sitt 12-års party!)

Man var indelade i olika lag, Jag var i lag Hermine med Hermine & Vilma! Man skulle gå till olika rum och klara olika utmaningar! Precis som på fångarna på fortert fast utan nyckel! Man skulle sammla ihop så många poäng som möjligt genom att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, hitta knappar, ducka för laserstrålar, göra inbrott i kassavalv och mycket mer!

 Det var jätte kul men jättevarmt när man var i en slags kloak i typ 100 grader... Efter de 2 timmarna av utmaningar & skratt åt vi pizza, glass och öppna presenter!

På vägen hem på tunnelbanan hade jag jättekul med Carro & Jassi, Vi härmade varandra och skrattade så mycket så vi fick kramp i magen! Jag & Tjejerna bestämde att jag skulle få komma och vara hemma hos Carro och titta på Despreate Housvives! Först var vi med Trixi på en gård och sedan gick vi hem lagom till Despreate och drack té och åt kardemummabulle!

Ännu en gång fick vi ännu mer kramp i magen av skrattandet när vi skypade med Anton och skulle visa honom när vi gjorde en pyramid och då såklart ramlade vi ihop i en hög och skrattade som galningar! Gick hem vid halv 11 ( Vi bor grannar så det tar 40 sek och gå hem)  och nu är jag alltså hemma och borstar tänderna!

Jätterolig dag! :D  Tipsar verkligen ALLA att gå till Lacerfortet med några komisar för ni kommer garanterat ha superkul!!





Det finns massor med olika rum där utmaningarna finns innanför!



En jättekul grej: Chéfrens Pussel



Annan superkul grej: Träsket

Nu måste jag gå och lägga mig, Ahhh klockan är redan  kvart över 11!!! :$

Puss! :love:




Sno stilen av Lauren Conrad!

 

Kramisar! ;)


U Smile, I smile ♥



Så himla underbar,fin och bra låt!

- U smile, I Smile...

Så vacker text ♥ Hans text betyder verkligen någonting...♥


Så j*vla snygg är han också,hahahhaha
:D

Lyssna för allt i värden!!! :)

Leker kurragömma med en kamerasladd...

Nu har jag sprungit runt här hur länge som helst som en galen höna och försökt hitta kamerasladden! Den är spårlöst försvunnen! Jag har nästan vänt upp-och-ner på hela rummet för den där lilla fula svarta sladden som tydligen leker kurra-gömma med mig. Först skulle jag visa mina tilskott för dagen, den lilla shoppingen jag handlade idag och sedan hade jag tänkt att skriva om både dag 1 & Dag 2, men icke sa nicke....

Bläää, Får vell fortsätta försöka leta, hade bara tänkt slänga in ett litet inlägg om varför jag inte har bloggat under kvällen men skyll inte på mig, idag går det till Canons  kamerasladd......!

Hoppas iallafall ni får en trevlig kväll, så ska jag fortsätta att springa runt här i panik!

 

Hej Hopp :D


In till stan!

Hej Bloggen! ♥

Nu har jag för ett litet tag sedan kommit hem, och ska nu ut igen! Avslutade precis ett samtal med Mamma, Hon sa att vi skulle kunna gå ner på stan lite, Shoppa och Kanske fika. Så nu ska jag alltså cykla ner och möta mamma på Odenplan för en liten tur på stan!





Ha en fortsatt bra dag :)


SATC Outfits på film-premiären 2008



Så här snygga var Sarah Jessica Parker, Kim Cattral, Cynthia Nixon  och Kristin Davies på premiären av Sex And The City The Movie i London år 2008! Eventet gick av stapeln på Leicester Square och alla inbjudna hade fått orser om att klä sig efter dresscode "glamour". De här Outfitsen valde SATC tjejerna:

SJP Outfit:

• Klänning & Hatt från Prada

• Skor från Alexander McQueen


KIM CATTRAL Outfit:

• Klänning från Vivienne Westwood

• Skor från Gucci


CYNTHIA NIXON Outfit:

• Klänning från Dolce & Gabbana 

• Skor från Gucci


KRISTIN DAVIS Outfit:

• Klänning från YSL

• Skor från Christian Louboutin




Vilken Outfit var eran favorit?


Min var Cynthia Nixons, Älskade klänningen!



Vem Bar Den Bäst? Del 6

Vem bar den bäst?

Jennifer Aniston VS Marisa Tomei

Vem tycker ni bar denna Vivienne Westwood klänning bäst?
Marisa matchar sin klänning med klackar från GUCCI och en clutch i nude medans Jennifer satsar på Louboutin-heels och ringar i silver.
Hmmm....Detta blir svårt....  Den sitter snyggare på Marisa men Jennifer har snyggare skor...

Det blir MARISA!

Eller vad tycker ni? 

Gjorde jag fel val?

Kramisar :love:


 


Packar upp med Justin Bieber i högtalarna

Vill bara börja det här lilla inlägget om att JUSTIN BIEBER sjunger som en gud och verkar vara en så underbar & snäll männinska!! Han är En av mina största "idoler" och jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få träffa honom/ gå på en av hans konserter... ALLWAYS IN MY :love: JB!♥!♥! 

Nu håller jag på att packa upp....  Är tråkigt men när man lyssnar på Justin Bieber blir allting lite lättare & roligare,haha!

Här är några av de låtar av ♥JB♥ som jag lyssnar på nu:



Somebody to Love - JB ft. Usher



One Time - JB







Love Me - JB



One Less Lonely Girl - JB

 



PRAY - JB



BABY - JB ft. Ludacris

Kramisar Neah :love:


BRUNCH 29 maj 2011

Nu har jag för ett tag sedan kommit hem från den mysiga Brunchen hos Gabbi!

Så här såg den roliga Brunchen ut:

I början blev det mycket kramar både till och från mina underbara & saknade kompisar och sedan satte vi oss i sofforna och pratade lite medans vi väntade på att alla skulle komma & så!

När alla hade anllänt åt vi "Brunchen" som bestog av: Äggröra, Stekta Bacon, Ostkaka,  Amerikanska pannkakor, Brownies, Cupcakes och Chokladdoppade jordgubbar! Åt, Spelade Charader och skrattade så vi fick kramp i magen. Jättekul :)

Efter den härliga maten var det tipsprommenad! Jag, Hanna & Gabbis syster Ammi var i ett lag och vi vann! Roligast var inte att vi vann utan under själva "prommenaden" var jättekul, skrattade ihjäl mig när vi skulle gissa om franska ostar! Haha :D 

Efter vinsten gick vi ut och hoppade studsmatta och körde dunken. Som vanligt blir jag alltid hittad först men kul var det iallafall! ;)

När vi hade lekt en bra stund blev det dags för Pinata! Man fick slå ett slag var och det var jätekul :D Ingen av oss tjejer slog så att goiset kom ut så tills sist kom Gabbis pappa Robbin och slog och vi kastade oss fram för att ta så mycket som vi kunde! :D

Efter godisfrosset var det dags för presentöppning på studsmattan! Haha, Godis/Godispappaers-KRIG hade vi också under öppningen!!

När brunchen var slut och det bara var Jag, Hermine, Gabbi & Daphne började det spöregna! Vi blev som galna och sprang ut och hoppade!! 
Jag, Daphne & Gabbi gick senare in och kollade på hennes presenter, pratade och hade det mysigt!
(Sedan cyklade jag hem för att packa upp!)

(Min mobil var urladdad så kunde inte ta med den men louise fottade men jag får inte tag på henne, så det blir tyvär inga bilder! :( )

Brunchen var jättelyckad och det var också verkligen kul att få träffa mina underbara vänner efter en lång vecka utan dom♥

Nu ska jag gå och äta middag men efter det kommer mer roliga inlägg! :D


BRUNCH hos Gabbi

Heeej alla underbara bloggläsare! :love: 

När jag vaknade imorse i (kalla) sverige hörde jag regnet smattra mot fönsterrutan!  Termometern visade 11 grader.... Blää, började med enns längta till baka till 35 graders Italien!
Gick iallafall upp, tvättade håret och gjorde i ordning mig till Gabbis BRUNCH som jag ska gå på idag! :) Har missat både Filippas & Daphnes fester när jag var i Italien så nu blir det äntligen fest för mig,haha!
Söta Gabbi fyllde 12 i lördags och vill skriva GRATTIS I EFTERSKOTT till sötisen för det kunde  jag inte göra när jag satt på planet...

Håller nu på att slå in presenten från Italien och somsagt gör mig i ordning!

Dagarna & Bilderna från ITALIEN kommer jag skriva dag för dag för att det finns såå många bilder och det blir lite rörigt annars! Måste ju först ladda över alla bilder tll datorn och jag är ju borta hela dagen.... Ikväll kommer nog Dag 1 & Dag 2!

Måste sticka nu, vill inte missa en sekund av att träffa alla mina underbara kompisar som jag har saknat såååååååååååå!!!

Puss! :love:

 


Saknar dig Neah♥( JASSI )

Tjanu är det JASSI som bloggar♥
Jag saknar dig jätte mycket Neah hoppas du ser det här inlägget♥
och att du har det suuper bra i Italien!♥
En bild jag gjorde nyss♥

♥PUSS JASMINE♥

gästbloggning (carro)

hej neahs blogg nu är jag hemma och tittar på
puss carro

gästbloggning

hej neahs blogg nu ska jag (caroline) gästblogga lite!! för att neah är i italien
här är en bild på mig och min söta hund trixi
min blogg: carrosmodeliv.blogg.se

solsidan från början♥( JASSI )

hej♥
nu när det Jassi som bloggar och jag kollar på solsidan från början♥
PUSS//JASMINE♥

Jag Jassi kommer att blogga!♥

tja neahs blogg♥
jag heter Jasmine och är neahs kompis och jag kommer att blogga lite varje dag för att neah är i italien, så skönt för henne att vara i italien♥
en bild på mig!♥
neah och jag♥
PUSS// JASMINE♥
min blogg: www.jassicat.blogg.se

Nu sitter jag på planet, Läser CHIC, Lyssn...

dsc_1789 (MMS)

Nu sitter jag på planet, Läser CHIC, Lyssnar på Musik och äter lakrist! Jag fick 3 stolar helt för mig själv som jag nu ligger och brer mig ut på! Vi började nästan PRECIS åka så det är nog minst 2 1/2 Timme kvar... Om en halvtimme ungefär tror jag nog att jag ska försöka sova lite med "Here With Me"i öronen... Ha en fortsatt härlig lördag! :D Kram<3


Italy here i Come!!!

Hej Då alla underbara bloggläsare, Nu ska jag sätta mig i bilen och åka mot Flygplatsen, eller med andra ord ITALIEN :D

 Det ska bli jätteskönt att komma bort lite från sthlm och in i värdens vackraste Italien! Jättegott att få äta Pizza, Pasta & Glass varjedag också,haha! Värmen ska vi bara inte tala om, läste på SMHI att det är 30+... :love:
Det ska även bli en väldigt rolig upplevelse att se & gå upp i "Lutande Tornet I Pisa" och shoppa där!<3

Den 29 maj och fammåt kommer bloggen även att proppfyllas med massor av fina och härliga bilder från resan! :)

Kommer natuligtvis sakna Min älskade storasyster och mina söta kompisar.... Men Men, 7 dagar är ju inte en EVIGHET! ;)

Ha en härlig vecka frammöver så ses vi förmodligen när jag sitter på planet!







1000 Pussar & Kramar Neah :love:

PS. Bloggen kommer ju inte vara utan uptatering, får jag påminna er, GÄSTBLOGGNINGEN börjar ju faktist snart...♥


Gubben i Lådan by D.A.R



Har virrat runt här i hela lägenheten och haft panik för att jag inte har hittat min Ipod! Nu har jag äntligen hittat den och har satt den i högtalaren och satt på Gubben i Lådan men Daniel Adams Ray. Sjunger för full hals och småstädar lite.♥

Åker om 1 h, men jag borde hinna med lite mer bloggning innan jag åker till Flygplatsen ;)

Ha en fortsatt solig lördag alla söta bloggläsare :love:


Dagens Outfit!



Ray-Ban Wayfarers

H&M Blus

TopShop Jeansjacka

ZARA Jeans

Vita låga Converse




Ni kanske undrar om jag ska åka 3 timmar i ett flygplan, varför jag tar jeans, Men jeansen är jättesköna, nästan som thigts och jag har på mig det tyngsta/största när jag åker så jag får plats med mer i väskan ;)


Kramisar
:love:


Hemma efter en dag på stan

Hello :D

Nu är jag hemma från stan och sitter och äter lunch på balkongen!
Gick först till Deisy's och bytte armbandet. Hade siktat in mig på ett rosa eller rött men det var tydligen andra som också hade gjort det så det fanns inga kvar :( Kvar fanns Grön, Orange, Mörkgrön och lite andra mörka färger. Valet stog mellan det lite mörk-oranga eller det lime/ljusgröna och tillslut blev det ändå det gröna för det var mycket sommrigare :D
Gick glad därifrån med armbanden på armen till Bibbloteket där jag lämmnade in 2 böcker, Klass 7B och sedan fikade jag och åt fransk chokladkaka ;)

 
           -MONO armbandet, Fast det är mycket ljusare/grönare i verkligheten!



                                         -Den gooda chokladtårtan!


Puss!
:love:

BROWN Ray-Ban Wayfarer

AHHH!! Nu är jag stolt ägare till de här skitsnygga Ray-Ban Wayfarers!



Tappade nästan andan när jag kom hem från stan och hittade de här snyggingarna i mitt rum!<3
Tack värdens bästa pappa ^^

Nu har jag 2 par  WAYFARERS i min lilla samling! Hihi :)

Kommer absolut ha med mig dom till ITALY och ni kommer säkerligen få se dem i många outfits i sommar!

//Kram från en ÖVERLYCKLIG Tjej :D :love:


Ärenden på Stan

Hejsan!

Nu sticker jag ut på stan och gör några ärenden! Först ut är Deisy's, Sen Bibblan, H&M...
Kommer nog tillbaka innom någon timme!






  Puss!♥


PS. Min BFF Filippa ringde mig och sa att hon skulle jättegärna villja ha en design av mig, så nu har jag en första beställning,hihi
:love:


Nedräkningen till Italien börjar...

Good Morning Sunshines :D

Vårt plan kommér att gå från flygplatsen ungefär vid 5 så vi åker här ifrån vid tre någonting!
Innan det ska jag hinna med massor av grejer, ut och köpa det sista grejerna, gå till bibloteket & lämmna tillbaka 2 böcker... Så det var därför jag gick upp lite tidigare idag för att duscha & såklart hinna med alla saker som måste göras innan jag hoppar på planet till PISA!♥

Jag kommer (nog?) hinna att blogga mer än så här idag, Reseoutfit och lite sådant! Men efter jag har åkt, Ja då blir det GÄSTBLOGGNING av finaste Jassi, Carro & Lollo!



Haha, En morgontrött bloggare hälsar er Godmorgon! ;)

Nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta håret, Ses om ett tag!

Puss! :love:

 

 


Dancing With Tears In My Eyes -- Ke$ha



Den här jättebra låten sitter jag och lyssnar på nu!♥

SUPERBRA!
:D

Ny ZARA blus

Den här fina blusen från ZARA kom Mamma hgem med till mig i måndags, har int hinnut fota den föränns nu, så här har ni den:



Den söta blusen!



Rosett-Detalj vid axelbanden!



Mönstret!

Tycker den är jättesöt, mönstret är lite ovanligt och supersnygt!  De små rosetterna är pricken över i!  Jag kommer nog att matcha blusen med vita shorts/ vita jeans...♥

Puss! :love:

NY DESIGN/HEADER!

Weeee! Jag har lärt mig att göra en egen HEADER så nu kan jag äntligen göra mina egna designer med egna bilder & så! Nu blev det en enkel, medans jag håller på att göra en lite roligare, snyggare :D



Min nuvarande design/header!

Så nu kommer en viktig fråga, som egentligen det här lilla inlägget går ut på:

Tycker ni denna desig som jag har nu var snygg?

Pöss :love:

Vem Bar Den Bäst? Del 5

JESSICA VS. TORI photo

Jessica Alba VS Tori Spelling

Vem tycker ni fina läsare bar denna fina Juicy Couture klänningen bäst? Jag själv tycker JESSICA ALBA!! Iförsig är det ju olika färger men likadan modell men på något sätt så passar den mer på Jessica!

Eller vad tycker ni??

Puss! :love:


FRIDAY TODAY!

I skolan på VV såg klassen " Tusen Gånger Starkare"! Tyckte den var jättebra! Sen rullade skoldan på som vanlig med matteprov och lite sådant!

Sedan Idag efter skolan fick 5:orna få lite "extra"! Vi fick titta på "Meet The Parents Little Fockers" och äta Glass, Kakor, Bullar, Chips och dricka saft! Sedan var det sånguppvisning för mig, Daphne & Gabbi på kören! Hihi, Det var jättekul och snälla mammi, Gilda och Farfar kom och tittade på oss! På vägen hem köpte jag en Vanilla Cooler som jag drack medans jag & familjen gick hemmåt!

Nu lyssnar jag på musik på HÖGSTA musik och packar resväskan till Italien imorgon! Har inte med mig jättejättemycket för det är ju ändå en vecka och man har faktist mest på sig bikini!
Men såklart finns också Shorts, Maxi Klänning, Andra klänningar, Blusar, Kjolar...  och sånt med också!

 Lyssnar på i princip samma låtar som jag lyssnade/tipsade på igår så gå ned lite så kan du se! Lyssnar även på "LOVE ME" med bästa & underbaraste ♥♥♥Justin Bieber♥♥♥! Hihi, I Have BIEBER FEVER! :love:

Nu måste jag somsagt fortsätta att packa (och lyssna på Mr. Bieber, haha♥) Så att jag iaf få liite fredagsmys ikväll denna soliga fredag!





Sisters 4-Ever!♥


Puss på er! :love:

Moving Image!

Your image is loading... 

Bjuder på en cool rörlig bild från Påsklovet!

Puss! :love:

Kurt Hummel?

Idag på badmintonen så jag en sjuk sak! Det var en kille som spelade i banan brevid mig som var läskigt lik Kurt Hummel från GLEE! Jag var jättenära på att bara springa fram, haha! Det var först när han började prata flytande svenska med lite skånsk brytning att jag fattade att det såklart inte var han! Kurt Hummel i Sverige, Badminton? Njaae, Tror inte det! :D

Kunde tyvär inte ta en bild och det var inte heller så diskret att ta fram mobilen och plåta någon okänd man, Så det fick bli en från google på Kurt i TV:serien:



Kramisar :love:

Torsdagkväll med Smothie & Läxor

Nu har jag gjort en smoothie och ska sätta mig med läxorna! Det blev lite rester från fruktsalladen: Banan & Ananas :D 
Har somsagt ganska mycket att ta igen i läxväg när jag är i Italien... Uppsats, Engelska och hela tjocka matteboken...

Nu ska jag återgå till Additionens & Divisionens värld och lyssna på musik på högsta volym. Fan vad härligt det där låter då.


Bästa Plugglåtarna:

♥ Rolling in The Deep, Adele
¨
♥ Price Tag, Jessie J

♥ ALLA låtar av Veronica Maggio

♥ Från och med du, Genom Eld & 25, Oscar Linnros

Ha en trevlig kväll :love:

TacosMiddag

Idag efter skolan var jag med Hermne, Carro & Vilma!♥ Vi spelade nogger/basket och sedan vid halv 5 gick jag till Min lillasyster Gildas pianouppvisning!

..... Har kommit hem från ett riktigt tufft pass på badmintonen! Körde 90 grader de sista 10 minutrarna, och gissa vem som har träningsvärk nu.... :D

Hemma väntade mig tacos! Muums, åt mig proppmätt! Tog en snabbdusch och sedan övade jag på sången, Har UPPVISNING imorn! Gaaah, Så läskigt, Men ändå galet kul :D Det ända nervösa är att jag ska sjunga SOLO på ett stycke! Iaf, Vi ska sjunga:  

* Från och med Du, Oscar Linnros'
* Lean On Me, Bill Withers
* Imagine, John Lennon
* The Climb, Myley Cyrus

Mer bloggning kommer strax!

Puss! :love:


Onsdagsmys






Sitter nerbäddad i soffan med glass och kollar på "Mästarnas Mästare"!

Niiice Onsdagsmys :D

Snyggaste Chinosen från ZARA


Åhh, Vilka snygga! De här är i beige, finns även i vit, malva och marinblått men tyckte beige't var finnast, lättast att matcha! :D  Väldigt fint att ha till t.ex en blus av något slag och vita låga converse! Också lite "sommrigare" än att ha jeans ifall det är lite kallt eller nåt... Riktigt snygga iallafall!

249:- kostar de här chinosen och det tycker det är ett väldigt bra pris!

VILL HA!!

Alone Wednesday Evening

Hej, Idag efter skolan var jag med Hermine, Jasmine & Vilma! Vi spelade nogger och sedan blev vi jagade av några skitläskiga småkillar som typ ville trycka in ett ruttet äpple i ansiktet på oss... Haha, vi sprang skrikande runt och var rädda för små 5-åringar! Till slut kom deras fröken och sa till dom! Vilmisen gick efter ett tag så det var bara Jag, Jassi och Hermine och vi spelade nogger/basket jättelänge! Vid kl. 6 så sa vi Hejdå och då så cyklade jag hem. Ikväll kommer jag att vara helt ensam hemma! Mamma & Pappa är borta, Syrrorna är hos en kompis och i stallet!

Nu sitter jag och skrattar åt Parlamentet,haha! DEt gick inget bättre men Josefine Bourdeaush är ju med (Solsidan) så det är faktist jättekul! Ikväll ska jag inte göra något speciellt typ bara göra lite läxor och såklart blogga! 

Hihi, Nu ska jag gå och fixa lite middag till mig själv! Lutar nog åt nudelsoppa eller köttbullar,haha.... ;)



Puss o Kram :love:

Lite Gott & Blandat

Sofie: Vad har du för planer inför sommaren? Kram!

Svar: Hej Sofie! Jag har ganska många och roliga planer inför sommaren 2011 så jag tänkte faktist göra ett inlägg om det när jag har kommit he från Italien igen! Där skulle det också vara roligt om ni tipsade lite om roliga saker att göra för har lite veckor här i Sverige där jag inte har nåt speciellt inbokat, så skulle vara kul med lite roliga tips! Låter det bra? Kram!♥

Tänkte även informera mina fina bloggläsare om vad som kommer hända när jag är i Italy! Det kommer tyvär (förlåt,förlåt) bli ÄNNU ett uppehåll från mig! Men som tur är har jag så söta och underbara vänner som ställer upp för mig och ska GÄSTBLOGGA!! Kul va? :D Jasmine, Caroline och Louise är de sötnosar som ska blogga härifrån! Jag kommer kanske att skicka lite sms vad dom ska skriva om men för det mesta får dom hitta på lite själva! Kanske deras vardag eller mode... Jag själv ingen aning så det blir en överraskning! ;) Morgonen den 29 Maj kommer jag hem igen och då blir det bloggning efter jag har sovit... Haha :)

Ha en mysig kväll!

Puss! :love:


Behövande Liten Shopping Till Italien!

Igår efter utvecklingssamtalet gick Jag & Mamma till Åhléns och köpte lite saker som är bra att ha till Italien :D



• Min Favorit Ansiktsmask (Extra bra om man t.ex har bränt sig)

• Handkräm, Fuktande (?)

• En slags Sun Lotion

Brukar nästan sitta i solen med fotbad och ansiktsmask när jag är i Italien, Måste lixom pyssla om sig själv efter en lång dag i solen ;)

Kram :love:

 


ITALIEN!

Det var faktist en söt läsare vid namn LOVISA som gissade rätt på vart jag ska åka på lördag...

Hon gissade:

Spanien

Frankrike

Italien!  Det är alltså rätt svar! :D

På¨Fredag ska jag, Mamma, Pappa och lillasyster Gilda åka till Italien i en vecka! Wiihoo :D
Först ska vi åka till PISA, kolla på lutande tornet och shoppa! Vi bor på hotell över natten och sedan dagen efter på förmiddagen så hyr vi bil och åker vidare till vårt HUS! Det ligger nära Toscana vid en idyllisk by som heter Bolsena ;) Det ska bli helt underbart! På dagarna ska vi bada i vår stora pool, sola, äta god italiensk mat och glass (hihi), gå på marknad och bara ha det allmänt skönt och mysigt med familjen! ;) 

Har miljoooner foton därifrån, Är där i en månad varje år och så ska vi också dubbla det 12 gånger... Det blir alltså väldigt mycken men jag lägger lite av de senaste bilderna från förra sommaren 2010!

Blääää! Jag skrev så och skulle sedan gå över till mammas och pappas stora dator och ladda upp bilderna därifrån till facebook. Nu funkar inte det och jag blir galen för har suttit i 10 minuter och laddat upp och laddat upp och laddat upp men utan resultat!! Går heller inte att blogga därifrån (?)!

Hittade iallafall en bild från Italien i Sommras på min bedårande lilla fina syster :love:



Kramisar Neah!♥



SOKOKO, 17 maj

Idag efter skolan var jag med Hermine, Gabbi, Sofia, Vilma och Daphne! Vi hade det jättekul och vi gjorde en egen tidning! SOKOKO!! ;) Medans vi Klippte, Klistrade och skrev så lyssnade vi även på lite musik och hade det jättekul!

Sedan gick vi hem i spöregnet så nu är jag alldeles dyblöt och iskall. Trevligt. Nu sitter jag alltså i soffan och tittar på TV med en kopp té för att försöka värma mig! Brrrr... Jag trodde att det skulle sluta regna och vara kallt och förbli vår men jag hade tydligen fel :(

Ha en fortsatt mysig tisdag!♥



Kramisar :love:

PS. Louise kommenterade mitt inlägg: "Present från Deisy's" och skrev att man faktist kunde köpa armbanden på NK och PK-Huset också! Visste inte det men ska såklart ändra det nu!


God Morgon.



Sitter nu och gör mig i ordning. Borstar håret och sånt. Vi har gympa som första lektion så ingen ide att visa Dagens nu utan det får bli senare när jag kommit hem. Var uppe alldeles för länge igår, mitt huvud dunkar och jag kan knappt hålla ögonen öppna! Lite glad är man ju iallafall, för på fredag bär det av! Var tänker jag inte säga än, det får vara en liten hemlis till ikväll!

Letråd: Varmt Land i Europa som är väldigt känd för sin goda mat... ♥

Puss! :love: 


My Yellow & Green Fruitsalad







På hemvägen gick jag och mamma och köpte färsk frukt som jag senare gjorde en härlig fruktsallad av!

Vädret har varit så tråkigt idag så vad passade inte då bättre än en sommrig fruktsallad att smaska på?!

Kram :love:



Dagens Outfit!

Denna måndag hade jag på mig det här:







                                    ♥ Vero Moda Blus

                                ♥ DTN Jeans

                                    ♥ Esprit Linne (under)

                                 ♥ HUMANITY Armband

                                      ♥ Accesorize Örhängen

                                  ♥ Converse

Kramisar Neah :love:


Present från Deisy's

När jag var hemma idag innan utveklingsamtalet kom Morfars & Beatrices vän Hedvig och ringde på och gav mig och pappa en varsin present! Vet inte vad pappa fick men de här jättefina ********* fick jag:



Whats inside??



En av sveriges bästa smyckesbutiker--- DEISY'S!



Paketet och det fina kortet!



Dessa 2 underbara armband!! Märket heter MONO men det säljs bara på Deisy's.



Armbanden symboliserar olika saker och detta blåa/turkosa symboliserar harmoni,vänskap och tillgivenhet♥



Det gråa armbandet symboliserar modernitet och nymodigheter♥



Mitt älskade HUMANITY-Armband och de underbara armbanden!!

Jag ska dock byta det gråa (Lite för litet och vill ha färgglad färg) till antingen ett ROSA, RÖTT eller ORANGET!

Visst var armbanden fiiina? ;)

 




Svar på Fråga!

FRÅGA: "Hur gammal är du"?

SVAR: Jag är 12 och fyller år i januari!


Puss o Kram :love:



Snabbt inlägg, Måndag 16 maj

Hej alla läsare!♥

Förlåt för sugig uptadering under helgen... Har somsagt varit på landet utan internet och sedan när jag kom hem igår vid 10-tiden så var det enda som gällde att TRÄNA OCH TRÄNA till Geografi-provet som vi hade idag... Gick toppen om jag får säga det själv! :D


Nu har jag precis kommit hem och sitter på mitt rum och äter mellis! Kl. 17.00 har jag ett utveklingsamtal, så måste tilbaka till skolan snart...

Efter det blir det nog hem på direkten och då blir det bloggning och massor med bilder, bla om en present från Deisy's som jag fick för ett litet tag sedan av Hedvig...!♥




Nu måste jag sticka!

Pöss :love:


Läser CHIC...

dsc_1752 (MMS)

Nu sitter jag på tåget och läser CHIC! Framme om en kvart!


Dagens Sötnos!



Går till den här lilla sockersöta apungen!



Naaaww, är det enda jag kan säga!  GOOSH vad söt! Kolla in dom stora ögonen, munnen och de små pytte-händerna!
Haha, har alltid velat ha en liten-liten apa! Här har vi svaret på min önskning♥

Puss :love:


I avgånshallen i Norrköping

Hello! :D

Nu sitter jag i avgångshallen i Norrköping och väntar på mitt tåg! De första tåget jag åkte med var 20 min för tidigt så nu måste jag sitta här i en timme... Min matsäck är slut, tidningarna är redan lästa och man måste sitta inne för det är svinkallt ute... Jaa, mitt humör är inte på topp men snart är jag på landet, och då blir det studsmatta och pannkakor till lunch! :D 
Har somsagt brist på fantasi, har inget och göra!! Ska väll försöka lite med läxorna då....



Bu- För läxor



Bra- För att jag snart är framme!


Ha en fortsatt bra dag! :love:


På tåget till Landet

Hej!

Nu sitter jag äntligen på tåget! Resan hit gick fintfint och vi har åkt i ca 5 min!  Wieee, De hade internet! Ganska segt men helt OK för att  vara gratis :D Äter lite på en donut från 7-eleven och dricker jordgubbsté! Förutom mig är det 3 andra tjejer i hytten (vi vick en stor egen hytt med sängar!) och vi småpratar lite medans vi ändå är ganska upptagna med våra datorer :)

 

Donut och Jordgubbsté

Jag och min lilla röda termos ;)



Oooooo, En donut!

Bloggar mer när jag sitter på det andra tåget till Boxholm!

Puss! :love:


21.07

Hej alla underbara!

Nu sitter jag i köket och äter nudelsoppa! Blev något enkelt till middag nu när det bara är jag och syrran hemma.

Mamma, Pappa, Gilda & Amanda är redan på landet! De åkte idag medans jag åker imorn! Bläää, Tåget går vid 7 imorn så måste vara uppe vid halv 6!

Ska även byta vid Norrköping men ändå Tar det ca 2 timmar dit med tåg! Inte första gången jag åker själv så det ska bli OK.
 
Packar ner datorn, tidningar och läxböcker´i mitt lilla "handbagage"! Får se om det finns något Internet å tåget, Då blir det självklart bloggning!

Somsagt ska jag upp early bearly imorn så ska lägga mig nu så jag iaf får några timmars sömn!




GodNatt o Sov så Gott :love:



13 maj - På Gröna Lund



Söta Hermine med hennes Sockervadd!




Läskig figur från Spöökhuset...

2 bilder från Grönan idag med Hermine, Gabbi, Daphne, David & Louise!

Puss! :love:

PS. Skrev ett långt och bra inlägg om min dag men det raderades! Nu pallar jag inte skriva om det... Först upphållet och nu detta! Blogg.se suger!!




Jumping in our Pyjamas















Bilderna är tagna med systemkameran på påsklovet! Det är första gången vi hoppar på våran nya studsmatta som vi fick i påskpresent första dan...♥

Puss o Kram :love:


Hello Studiedag, Hello Grönan :D

Ciaoo!♥

Idag har vi somsagt Sudiedag och det uttnyttjade jag med att sova riktigt länge!  Sov ill 10.30 och nu känner jag mig pigg och glad! :D

Jag kan börja inlägget om dagen med att jag är jätteglad och berätta en kul nyhet: JAG HAR FÅTT GULDKORT!! :D

Så jag tänkte premiär-andvända det i dag på GRÖNAN! Ungefär halva klassen ska dit och ha kul! Gröna Lund öppnar kl. 3 så jag kommer nog gå här ifrån vid 2 för att vara där tidigt och slippa kön när jag hämtar ut guldkortet!
 INSANE var ju tyvär stängd i lördags, men som tur e är den öppen idag! Wieee, Jag kommer åka den minst 10 gånger!
Nya Twister, TILT och Extreme är ju självklart också ett måste!
Tyvär kommer inte vädret att vara på topp... Mellan 12-18 kommer det att regna... Aja, det blir vell jeans och regnjacka då! Ett litet + är ju att JETLINE går mycket fortare när det regnar! :)

Hihi, Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, men jag bloggar mer om ett tag!

 Bild från påsklovet!

Puss & Kram :love:




♥ Hemma från underbar kväll ♥

Nu är jag hemma från en mysig och djukt rolug kväll med finaste girlsen ;)
Vi kollade dock inte på Desperate Housewives, Lollo glömde boxen men som tur var hade Gabbi med sig V.D!
Somsagt  gjorde vi inte så mycket annat än att spana in snygga brorsorna Damon & Stefan på TV-skärmen, Skratta och äta chiiips ;)




Myys i soffan med Chips och Stefan Salvatore :D

Söta Gabbi med Chipsskålen



Hihi, de (försöker) gömma sig under täcket!



Haha, Jag & Lollo



Fiiiina tjejorna sitter och myser i soffan

Love :love:


Tjejkväll!<3

Nu är Juicy-Dräkten på och nu är det Tjejkväll med bästa GABBI, DAPHNE, VILMA & LOUISE!♥ Jag och Sötnosarna ska titta på Desperate Houswives & Vampire Diares , äta chips och ha det myysigt ;)
Varför vi gör detta på en torsdag är för att imorn har vi STUDIEDAG! :D Alla lärare ska till Brighton och då får vi elever 1 dag ledigt! Vi tjejer tänkte att detta kunde vara ett utmärkt tilfälle för en riktig tjejkväll :)
Imorgon på själva studiedan så ska typ halva klassen till GRÖNAN! Sk*t-Kul, Men berättar mer om det sen!
Nu ska jag snabbt äta lite sallad innan jag ger mig iväg till Viima, D.H-Boxen, V.D-Boxen och värdens sötaste tjejer!♥




 




Puss på er! :love:


Vem Bar Den Bäst? Del 4

LINDSAY VS. SOPHIA, PT II photo

Lindsay Lohan VS Sophia Bush

Denna Calvin Clein klänning i paljetter tycker jag att SOPHIA BUSH bär upp bäst!
Satt bättre på henne och clutchen hon matchar med är riktigt snygg!

Love ♥


WEDNESDAY

Ciaoo Chicas!♥

Dagens skoldag var som vanligt, det enda roliga var vell att vi exprementerade på NO!
Efter skolan var jag med Hermine,Vilma,Carro,Jassi och Louise, vi fotade och hade det kul :D 
 
Kl. 16 började teatern, Mina kusiner spelade: Alice i Underlandet! Det var jätteroligt! Köpte sedan glass med Cissi och vi satt i solen och hade det mysigt! Jag kom hem och blev utelåst så satt där i kanske 20 minuter och gjorde ingenting! Som tur var "hittade" våra nyinflyttade grannar mig där och dom bjöd in mig att vara lite hemma hos dom. Jag lekte med  söta lilla 2-åriga Fred och 5-åriga sötnosen Vera! Kollade lite på Vänner och drack té! 

Mamman, Ann-Charlotte har en jättestor, helt underbar WALK-IN-CLOSET! Den var fullproppade med väskor från Marc Jacobs, Jimmy Choo, Gucci och alla drömväskor man kan tänka sig! Skorna med stort S och röda sulor fanns också där både i form av pumps och stövletter! Vi stog och pratade ganska länge om allt det underbara, och det glädjer mig att hon och jag verkligen har samma intresse! 

Sen kom äntligen mamma hem, jag hjälpte henne med middagen som vi sedan åt på balkongen! Joggade också en snabb tur och hämtade Gilda hos en kompis vid Buylando.
Nu är jag som sagt hemma och gör inget speciellt förrutom att blogga fötståss!

  Haha, Helt random bild ;)

Love♥

Ps. Har bara denna (lite konstiga ) bild från i måndags, bilderna från idag har Jassi & Carro men jag får inte tag på dom...

Dagens i Video!



Love :love:

Mobilblogg-I väntan på Musiken!

Är med bästa Jassi, Carro och Louise! Vi sitter i kapprummet och väntar! Puuuss<3

Sola på Balkongen!

Har för ett tag sedan kommit hem, och jus nu sitter jag i min rosa solstol på balkongen, solar och läser CHIC!
Helt sjukt vad varm det är, 20+ och nu är ändå klockan 5!



Balkongen och min rosa solstol!



Jag solar i mina älskade Ray-Bans



Den fantastiska solen

Eftersom vädret är prima så tror jag att det även blir middag här! Niice, huh? :D
Som ni säker även har märkt så FUNKAR DET ATT BLOGGA IGEN!! Skönt, vet inte vad som hände men "chefen" på blogg.se hade tydligen skickat ett melj med ursäkter, så I'M BACK! ;)


Puss på er!
:love:



Jassi,Jag & Carro

dsc_1689 (MMS)

I skolan ;)


Rast med Jassi o Carro

dsc_1689 (MMS)

Hej! Nu e jag i skolan! Vi har rast och jag e med Jassi o Carro! Vi ska snart gå ut och typ spela lite nogger ;-) Pok <333


Blogg.se SUGER just nu.

Nu är det ett tillfälligt fel på bloggen!! Har alltså bytt till en vanlig design så att ni iallafall kan gå in på den medans jag fixar problemet.
Blir GALEN på blogg.se,  detta SKA inte hända!!!
Förlåt Förlåt, inte enns inläggen kom upp i tid och det blev kaos med allt. ALLT.

Puss på er så ses vi senare :.ove:

Dagens Outfit!

Denna soliga dag hade jag på mig detta:



♥ TopShop Jeansjacka

♥ H&M Blus

♥ ZARA Jeans

♥ Pretty Ballerina Ballerinor

♥ Accesorize Solglasögon



Mys på Rosendahl!

Nu har jag kommit hem från en fantastisk dag på Rosendahl!
Vi ställde cyklarna vid vattnet och gick sedan uppåt mot Rosendahl!
Vi Kom till Rosendahls Trädgård där vi kollade på alla blommor/träd och fotade! Gilda lekte vid någon lekplats medans vi satt på Uteserveringen, Åt glass och Pratade :)

Mammi behövde gå vid tre, men vi stannade kvar och åt lunch på en jättemysig uteservering! Jag tog en jättegod CesarSallad, Mhm! 
Ingen av oss ville lämna fina Rosendahl men när klockan började närma sig halv 5 så vi var tvugna att cykla hem...



Jag, Gilda och Mammi



Vi igen



Jag på Rosendahls Wärdshus



Penseér



Söta Gilda



Jag & Gildisen under ett äppelträd



Jättefin Mangnolia





Jaag



Lilla Jag igen



Wieee!



Jag & Gilda vid Lunchen! Hehe, råkade blunda!



Haha, Vi gjorde lite musik när vi blåste på flaskorna...




Nästan alla gästerna på resturangen hade alltid hunden med sig och då kom resturangen på detta! Att deras småttingar också skulle få äta en god lunch!

Jag hade en jättehärlig dag på Rosendahl med värdens finaste familj!

Kramisar :love:



 


Sunny Sunday!

GodMorgon! Nu sitter jag i solen på vår balkong och äter frukost! Gilda har en kompis här och vi tre spelar någon slags frågesport!

Idag ska jag, Mamma, Pappa och Gilda cykla till Rosedahl och ha picknik i solen! Det ska bli jättemysigt! Mamma ska jobba kl 4 så nu ska vi försöka ge oss ut så snart som möjligt!
Senare ikväll kanske det blir någon bio också, men Pappa är inte helt säker!



Hermine,Carro,Vilma,Jag,Louise och Jasmine på sommaravslutningen förra året!♥


Ha en fantastisk dag alla fina läsare :) 


Kramisar  :love:



Från Catwalk Till Kändis Del 3

Fergie kopierar Gucci-looken på pricken, men valde skor från sin egen kollektion!

Sångerskan Fergie bar denna snygga klänning från GUCCI när hon var ute och shoppade i L.A!
Hon matchar det med skor från hennes eget märke FERGALICIOUS.

Riktigt snyggt Fergie!


Vem Bar Den Bäst? Del 3

Vem var snyggast? Khloe eller Lauren?

Khloe Kardashian VS Lauren Conrad

Den här gången tar Lauren Conrad priset! Klänningen passar lixom mer på...henne.
Den vackra klänningen kommer
 från DOLCE & GABBANA men varken Khloes eller Laurens klackar vet jag var de kommer ifrån.




Min Toppen dag på Grööönan!

Nu har jag kommit hem från en 8-timmars rolig dag på Gröna Lund :D
Det har varit galet kul med alla sköna kompisar,solen och alla attraktionerna!
Var mycket folk där, men var ändå kul!
I början tog det en evighet att få ut entré-biljetten (hade redan ett förköpsåkband!) men vi kom ändå in vid 11 när de öppnade! Åkte litealltmöjligt i början, åt Fish 'N' Chips till lunch vid halv 2, och sen åkte vi såklart ännumera! ;)
Vi åkte bla det NYA BLÅ TÅGET! Det var jättläskigt, 4-sitsiga vagnar, vibrationer i stolarna, coola ljudefekter och mycket annat! Berättar inga detaljer men den var garanterat bättre! Efter ett tag träffade vi 2 till killar från klassen som vi åkte med! Åkte då Fritt Fall med en av dom, voilket var skitkul :)
 Jag,V & D gick i också i spökhuset.... Sååå läskigt och vi skrek hela tiden! Haha, jag fick stå där ute på balkongen ett tag för att hämta andan ;)
Den nyaste berg-och-dahlbanan TWISTER öppnades ju idag och i början var det 2 timmars väntetid så vi bestämde oss för att strunta i det!
Men Sen lite senare när det bara var Jag,Vilma & David kvar så tänkte vi göra ett nytt försök! Då var det (bara) 1 timme o 20 minuters väntetid! Vi fick gratis sockervadd som vi åt medans vi köade! Vi hade väldigt kul i kön fast det var så långtråkigt annars!
TWISTER var sjukt kul och är nu tillsammans med INSANE,TILT & EXTREME är de bästa attraktionerna på Grönan! Nu är alltså Jag,Vilma och David de första i hela klassen som har åkt Twister :P
Klockan började närma sig 7 och det var dags att gå hem, var trötta och hade ont i fötterna..
Tog sälskap med D hem och vi pratade om lite allt möjligt! Hemma väntade mig Rostbiff och Potatisklyftor, var såå hungrig...!!! Nu har jag precis ätit klart mammas rabarberpaj och vill bara ta det lungt och titta på en film! 8 timmar utan vila har väll tagit ut sin rätt nu!! 



Våra åkband



Entré-Biljetten



Vilma i Extreme-Kön



          Jag i väntan på Flygande Mattan



          Lite av nya Blå Tåget och den långa kön som hörde till...



Haha, jag skulle fota nya Blå Tåget och då hoppade Vilma in i bilden ;)



          Flygande Mattan



         Vid Lunchen




  Vimmelbild på bästa Grönan



   I TWISTER-kön! Kön stog helt stilla i typ 25 minuter och våra ben orkade inte mera så vi var tvugna att sätta oss på marken på våra jackor, som inte direkt var lagom mysigt...




Efter en lång dag var inte mina vita converse så  vita längre... :(




Jag och finaste Vilma i kön till JETLINE!


Förra året hadde jag GULDKORT och var där 18-19 gånger! Jag hoppas jättemycket att jag ska få det i år igen!!


Lots Of L:love:ve


Mobilblogg- I kön utanför Gröna Lund

Just nu står jag och vilma i den långa kön på väg in! Killarna står fortfarande i första kön och hämtar ut guldkort! Haha, jag o vilmisen fick gå före typ 70 personer så vi är ganska långt fram ändå! Grönan öppnar om en kvart och det ska bli gaaaalet kul :D Vi börjar med extreme sen Fritt fall o sen INSANE! Sen nog tilt... ahhhhh längtar! Nya blå tåget, spökhuset och pop-expressen står också på åk-listan ;-) Ha en fortsatt bra dag<333 Lots Of Love :love:

Gröna Lund here I come!!!

GodMorgon! Jag har precis vaknat och ligger i sängen med datorn iknät och softar lite!
Idag ska jag göra värdens roligaste grej, nämlige.....

GÅ PÅ GRÖNA LUND!!!

Wiiieeee! :D Första gången för i år och det ska bli sjukt kul! Går dit med Vilma, och två killkompisar i klassen! Själv har jag åkt ALLT på Grönan och det har den ena killkompisen också men den andra och vilma har inte gjort det så nu idag ska vi tvinga upp dom i TILT och INSANE,haha! Vi ska mötas där när dom öppnar och kommer hem runt 5 kanske! Jag vill aldrig gå därifrån så det blir nog på eftermiddaqgen jag kommer hem igen! Somsagt kommer det inte bli någon upptatering under dagen, men ingen av mina fina läsare är nog inte hemma när det är sådant här finfint väder ute! ;)



Nu ska jag gå och äta frukost och sen göra i ordning mig!<3



Lots Of L:love:ve


Dagens Sötnos!

 

                 

När jag såg den här bilden dog jag lite inombords! Guuuud vilken liten söt plutt ;)
Men ändå kanske lite djurplågeri, för inga djur ska behöva vara instängda i en sådan här dräkt!
Men den är ändå bara fööör söt! Så gulligt att den står upp också!<3 Dräckten var ju också supersöt även fast jag inte vet vad den förresteller! Haha, är det ett litet tröllspö h*n håller i?? Hihi, man vill bara ta upp den lilla Chihuahuan och ha det i knät! ;)


Lots Of Love :love: 


Skräckis med Pappa

Nu har jag lagat en stor kopp té till mig och nu ska jag och pappa sätta oss framför projektorn och se på skräckis :P

Vet inte vilken film det blir men den är garanterat läbbig!

Ha ett mysigt fredagsmys<3



"Tummen upp för skräckfilmer!"


                  
                             Lots Of  Love :love:




Kopiera = Nej

Vill bara skriva en snabb men viktig sak! 
 
Kommer ni ihår när jag började med kategorin " Vem bar den bäst"? Då skrev jag att ni helst inte fick kopiera iden utan att kommentera och få ett goodkännande. Men då var det ändå en blogg som gjorde det! Vet att den kopierade det från mig för jag följer bloggen och den har inte använt kategorin tidigare. H*n  gjorde ett nästan exakt likadant inlägg en dag efter! Säger inte vems blogg det är, för att jag vill inte utpeka någon eller nåt men jag vill bara att h*n ska veta att den kopierade iden utan tillåtelse! 

Lots Of Love :love:


HISS/DISS: SHOES

Hello :D

Nu tänkte jag att vi skulle köra en Hiss/Diss för det var så länge sedan! Dagens tema ida blir SKOR!



HISS, HISS OCH ÅTER HISS!!

Ett bar Louboutins är en varje tjejs dröm! (Även min) Det flesta klackar från det franska märket är väldigt höga så vad passar inte bättre än de här underbara ballerinorna med nitar!! Riktigt coolt med de silvriga nitarna som är lite utstickande! Självklart finns den röda sulan också med ;)Kan använas och matchas till ALLT! Svart snygg klänning, röd/svart clutch och accesoarer i silver. BANG.




DISS!

Haha, för första gången DISSAR jag Prada! Men nu kan det inte hjälpas för de här skorna var verkligen fula. Gräsligt fula! För det första är själva modellen inte snygg, klacken är allmäånt ful och framme vid tån är skon jättelång! Och sedan mönstret ska vi bara inte tala om! Tantiga...BLÄ!

 

Lots Of Love :love:


GREEN by Missoni



JA! säger jag bara! Så kreativ,Snygg,Chic och fantastisk! Den lite mintgröna färgen matchar så bra med det lilla lila,blåa,beiga,svarta och vita! Eftersom den är i bomull kan man även ha den på sommaren/våren! Vit blus, jeansshorts och ett par bruna Galucci sandalen! Yes ;) 
Missonis själva mönster (eller vad man nu ska säga) är verkligen snyggt! Sicksack blandat med ränder och lite annat! Vet faktist inte om denna finns på Schuttis, men det får man verkligen hoppas!♥

Lots Of Love :love:


Från Catwalk Till Kändis Del 2



Denna kreativa klänning från Louis Vuitton bar Thandie Newton på Elle Style Awards nu i vintras!
Hon matchar det med GUCCI-Clutch och klackar från Dior.

Lots Of Love :love:

Vem Bar Den Bäst? Del 2



                         Megan Fox VS Cynthia Nixon

Denna vackra röda dress från MARTIN GRANT tycker jag att Megan Fox bär upp bäst! Hennes Prada-Klackar matchar hon väldigt fint och att hon inte har massor med accesoarer tycker jag bara är smakfullt!

Vem tycker ni??

Lots Of Love :love:

 


THURSDAY ♥

Efter skolans slut var jag först lite med Carro,Jassi,Hermine,Vilma och Filippa och åt mellis! Sedan bestämde jag och Anna att gå hem till henne och repa  till dansuppvisningen imorn! Vi var med Vilmisen då och då fick hon också följa med! Vi skulle först cykla hem till mig och hämta scenkläderna ( vi ville pröva att dansa med dem)! På vägen köpte vi ett jättegott Pizza/vitlöks-Bröd på Ciaoo Ciaoo! Vi var ganska länge hos mig, Spelade piano,Gitarr,Flöjt och hade jättekul! Cyklade i raketfart hemm till Anna för att hinna träna så mycket som möjligt! Haha, blev inte så mycket dans, vi skrattade och rockade loss till Hard Rock Hallelujah...HAHAHA :D

Sen cyklade jag och Viiiilma hemmåt och vi pratade (överdriven) brittiska under cykelturen! Your little BOBBIE ;)
Åkte till G.I.H och hämtade mini på gymnastiken! Sen vet ni ju resten :)















Random Bild ;)




Lots Of Love :love:


Kocken Neah

Hello!
Förlåt för dålig uppdatering under dagen, har varit med bästa Vilma & Anna och vi har haft det jättekul :D Bloggar  om det senare och då kommer även bilder!
Mamma & Pappa är på konsert och Storasyrran är i stallet så det är bara jag och mini hemma! Jag fick laga middag och det fick bli det enklaste och godaste jag kan göra på 10 minuter- Köttbullar med Pasta,Brunsås och lingon! Haha, vilken kock jag e ;)

Nu som sagt ska vi sätta oss på våran egna soliga balkong och äta middag! Dagen började ju med dåligt väder (kyla och regn) men till min glädje känner och ser jag nu  att det är betydligt bättre! Sol och 11+!
Niiiice ;)

Ha det gött, så ses vi sen ;)

Lost Of Love N :love:

TURQUOISE by Juicy Couture

 

Är inte den här bikinin från Juicy Couture bara helt underbar?!
Tycker att färgen turkos är jättesnyggt om man bli lite brun och är en väldigt sommrig och glad färg!
Har ju redan berättat att jag älskar volanger och vad passar inte bättre då att den här snyggingen just har volanger?!  Man ser kanske inte så jättetydligt med på överdelen är det små pärlor längst ut i kanten och där man knyter både uppe o nere är det en stor guldpärla i snöret! De här små detaljerna är verkligen pricken över i:t!

Finns bara i Juicy Coutures egna butiker, Tyvär inte på Nathalie Schuterman eller NK :(

//Lots Of Love :love:




Vem Bar Den Bäst? Del 1

PARIS VS. THORA photo

Paris Hilton VS Thora Birch!

Själv tycker jag Paris. Frisyren,Skorna,Väskan, Ja ALLT!

Vem Tycker Du?

Var med och rösta på kommentarer!

Lots Of Love :love:


Vanilj&Hallon-Längd

För ett tag sedan kom min storasyster hem från stallet! Då visade jag hela familjen vår film som vi har gjort på filmverkstaden! Haha, De tyckte den var jättebra!

Syrran hade med sig en jättegod Vanilj&Hallon-Längd som vi ska sitta och äta nu med en god kopp té!
Alltså ska jag ha lite Onsdags-Mys med min underbara familj♥


 Gött :D



//Lots Of Love
:love:

PS. Kommer att börja med en yttligare ny kategori här i bloggen! "Vem bar den bäst?" heter den!  Även i denna kategori så gäller det att kommentera!<3 DS.

 


Från Catwalk Till Kändis Del 1



Denna vackra klänning bar Rachel Weisz på filmfestivalen i Cannes förra året!
Klänningen kommer ursprungligen från det Italienska märket Valentino och visades på Catwalken 2010.
På den vänstra bilden ser ni supermodellen Karolina Kurkova som går en av sina flera Valentino-Visningar!

Lots Of Love :love:


Ny Kategori!

Tjenare!
Ville bara berätta för er att jag kommer börja med en ny kategori här i bloggen!  Nämmligen: Från Catwalk Till Kändis! Det ska bli jättekul! Det kommer nog mest vara kläder från kända märken typ Prada,Louis Vuitton,Balenciaga, Fendi m.m. Hoppas att ni gillar det! Del 1 kommer alldeless strax!



Bild från igår♥


Lots Of Love :love:

PS. Ingen av dom bloggar jag läser har denna kategori så om ni vill låna iden och ha den i era fina bloggar så snälla kommentera!<3

4 Maj 2011

Hejsan! :D

Idag efter skolans slut så var jag lite med Filippa och gjorde läxor! Efter det skulle alla gå, och det var jättetråkigt väder så jag bestämde att gå hem! Mamma ringde och sa att jag även skulle ta hem Gilda så hon och jag cyklade hem! På vägen hem köpte vi en varsin Kex-Choklad som vi mumsade på!
Ni ligger vi som sagt i sängen och kollar på MILLE och äter !!!



Lots Of Love :love:
 

RED by Marc Jacobs

Love this Marc Jacobs Outfit:




Är inte denna Outfit bara så fin! Stilren,Enkel och lite sådär vardagschic! Den glada färgen på blusen piggar upp och volangerna är väldigt söta och ger ett stort + på det hela! Själv är volanger något jag verkligen gillar så den här blusen föll mig verkligen i smaken! De lite ballong-liknande shortsen är också väldigt söta! Den beiga färgen tror jag kommer bli riktigt fint frammåt sommaren! Hela Outfiten matchas nog med ett par sandaler/ballerinor i olika färger! Om du t.ex ska gå bort på en lunch så blir ballerinor nog väldigt fint och om det är lite senare svarta! Sandalerna gör looken lite mer "sommrig" så de passar kanske när det är något varmare :) Smycken i guld tror jag också blir fint!

Vad tycker ni om Outfiten?

Vad skulle ni matcha den med?


Lots Of Love N :love:




Snö Blä Snö Blä

NEEEEEJ!!! Det kan inte vara sant, det FÅR inte vara sant! Jo, det är det..... DET SNÖAR!!!!!
Vaknade imorse av att Gilda ruskade mig och sa: Neah, vakna Det SNÖAR! Jag sprang upp mot fönstret, och jaa, det var sant :( Men herregud, SNÖ i Maj??!!  Nu börjar det snöa riktigt rejält också, sådanna här Kalle Anka Flingor!

Bli Uggs idag tror jag, inte vill man förstöra Conversen i det här ovädret!
Jag vill verkligen inte skriva det här men, jag tror att dunjackan också tyvär behöver komma fram, för det är riktigt kallt också!

 

Kommer det börja se ut så här igen? Nej Tack fraån min sida!

Idag har jag ingenting speciellt på schemat, tror att jag kommer vara med kompisar för det mesta!
Nu måste jag fortsätta att göra i ordning mig, Första lektionen är UTEGYMPA! Vi skulle spela fotboll på Gärdet men Undra hur det kommer att gå när det Snöar??!!

Lots Of Love :love:


Tittar på MILLE!

Just nu ligger jag i sängen med en kopp té och myser! Jag kollar på ett jättebra program som heter MILLE!  Det går på lördagar på SVT! Jag kollar på det på SVTPlay, och det är minst lika bra där! Mina kompisar Anna & Fiffi tipsade om det idag så jag satte på datorn för att kolla upp det och det var faktist jättebra :)

Nu ska jag fortsätta att kolla, men här är en LÄNK till var du kan se det!

                                


Lots Of Love :love:

Vitsipps-Promenad!

Det är helt smockfullt med vitsippor på vårt landställe! I skogen kan marken vara helt vit!
En eftermiddag/kväll på påsklovet gick Jag & Gilda ut på en mysig Vitsipps-Prommis! Det var solnedgång och allt var jättevackert ;)



Jag



Gilda



Huset och Solnedgången



Liten bukett och Solnedgången



Jag i Solen



Jag som Plockar



Jag



Jag med min lilla bukett



Detta var ändå bara hälften men ändå jättemycket!



Jag och Min älsade syster<3



Dålig bild på lite vitsippor!



Jag med korgen i handen på väg hem!



Fina Vitsippor!

Det var fortfarande 11+ ute så det var verkligen underbart!

Lots Of Love :love:


Svar på Fråga!

Hallojsan :D  Nu tänkte jag svara på en fråga från en bloggläsare vid namn MATTAN!

Detta var hennes fråga:

Vilken skola går du i?

Svar: Hej Mattan! Jag går i Banérportsskolan i 5:e klass ;) Jättebra skola!! //Lots Of Love N :love:

Ahhh, man blir ju sååå glad att ni frågar! Speciellt tack till dig MATTAN som frågade mig! Som tack får du en liten länkning: http://ladyladygaga.blogg.se 

Ha en bra kväll!

 


Liten Guide på Lollas Landställe!

Här kommer en liten video från i lördags!!

Hahahah, AMATÖRER ;)

Visst är det ett fint ställe?

Lots Of Love :love:

 

 


Besviken!


Är inte på värden bästa humör just nu... Fick en jätteelak kommentar från " :P " som kommenterade på videoinlägget där Louise sjöng och skrev: Fan vad sämst!!!

Tänk att någon kan vara så taskig och skriva så när någon sjunger! Louise sjunger jättebra och inget mer med det!  Tror kanske att läsaren "missuppfattade" när jag skrev att jag gärna skulle vilja ha mer kommentarer... Inte taskiga såklart utan snälla och och peppande!
Har inte fixat än att alla "dumma" kommentarer tas bort, men nu ska jag ABSOLUT det! Trodde att jag inte skulle behöva det!

Ni kanske tycker att jag reagerar för mycket men när det handlar om en av mina närmsta och att någon är taskig och gör något sådant så blir jag faktist lite arg!!
 
Detta inlägg är förståss bara riktat till den personer så ni andra underbara behöver inte ta åt er!  

Jag har ingen aning om varför "du" skrev denna kommentar och jag vet inte enns om jag känner dig, men tycker bara att du ska tänka dig lite för i frammtiden om vad då skriver!

Nu ska jag återgå till TV:n!

Lots Of Love :love:

Hos Farmis♥

Hej :D

Jag och Lollisen åkte från hennes land vid 3-tiden och var hemma i stan vid 4. Eftersom att det inte var någon hemma gick jag hem till farmor!! Här har jag fikat lite ,pratat och tittat lite på TV!

Jag har ganska många bilder från helgen, men eftersom kameran är urladdad så får ni se dem ikväll istället!
Under helgen har det ju inte blivit så jättemycket bloggning förrutom videoinläggen, men jag hoppas att det räckte för vi var så upptagna med annat kul så vi glömde datorn lite,haha!

Nu ska jag fortsätta titta lite på TV, orkar inte göra så mycket annat för har fortfarande lite ont i huvudet från bilresan!

Ha en fortsatt bra eftermiddag!♥



Jag,Anna & Fiffi för jättelänge sedan! ;)

Lots Of Love
:love: