Pepparkaksbak










I lördags bakade & kristerade vi massa goda pepparkakor till första advent! Första plåten blev lite bränd, men efter kanske 3 plåtar blev dem finare & finare :) Älskar verkligen och julbaka, tycker det är hur mysigt som helst när man står där med tända ljus och julmusik... Sitter nu och äter några med en kopp Chai Té till=Bästa kombon!♥

DESIGNHJÄLP!

Gillar inte alls min design, har nu bara en vanlig som inte är så personlig eller så. Vill ha med egen header, bakrund och så men kaaaaan inte! Haha, Har aldrig fattat!?  Så om någon nu av er fina bloggläsare kan tänka sig att hjälpa/göra en åt mig skulle jag bli jäääätteglad! Det är bara & kommentera :) Vill ha en fin design!

Kram på er!♥


Svar på frågor om Träning m.m...


Hej, Har fått två frågor i ungefär samma kategori, som jag tänkte svara på nu:

Olivia: hej neah, vad är dina bästa tips för att hålla sig smal och iform? kram olivia

Hej Olivia! Jag försööker äta så nyttig som möjligt, men det blir ändå rätt mycket godsaker, haha. Dricker ej läsk & godis (förbud) och jag äter ganska normalt, gröt/youghurt till frukost, sallad och kött/fisk/kyckling till lunch och middag! Sedan tränar jag ju också, 2 danspass i veckan, springer en mil i veckan, och sedan ett badminton 1 gång i veckan. Mitt tips är kanske att kanske äta lite mindre sötsaker och röra på dig (guud vad jag låter fånig, hahah) Kram!

Elise:
Vad äter du innan & efter du springer?

Hej Elise! Det beror på eftersom jag springer 2 ggr i veckan, men på onsdagar äter jag en macka/flingor  innan och en frukt efter. På helgerna brukar jag springa på mornarna och då äter jag inget före, men äter omelett/gröt efter. Jag brukar vara väldigt seg & trött på onsdagar så det blir oftast något sött också ;)

Är inte så bra på sånna här frågor,hehe, men hoppas ni fick svar på era frågor!




ON REPLAY



 5 o'clock -  T-pain feat. Wiz Khalifa & Lily Allen


En helt vanlig Onsdagskväll



Springturen gick bra, blev bara lite kortare (3,5 - 4 km) för det var så läskigt att springa ensam i den svarta skogen... Har precis sprungit ner till affären och köpt kycklig till pappa som ska göra nudelwook... Mums!

Ikväll blir det läxor i franska, svenska & engelska, hög musik och förhoppningsvis lite dator (bloggning!)! Ska försöka blogga lite extra ikväll eftersom det var knas med nätverket igår. 

Ha en mysig kväll, nu ska jag gå och hjälpa till med wooken! Kram♥

Dagens Outfit





• Blus från F.L.Y

• Volangkofta från Hunkydory

• H&M Jeans

• Armband från Clitché

• Uggs

Kramisar!♥

 


Springa!



Nu sticker jag ut och springer en halvmil! Hittar inte min ipod, så kommer bli lite tråkigt, men men. Känner mig jätteseg, men har proppat i mig lite socker så lär väll vakna till snart, Haha! Kram!♥

Wednesday Morning



Godmorgon alla söta läsare!♥ Låg i sängen och degade i kanske en halvtimme, så det blev lite stressigt nu, haha! Sitter i morgonrock i köket med en kopp choklad och en lkustake framför mig!♥ Idag är det vanlig (men ganska lång) skoldag och efter ska jag hem, sticka ut & springa och sedan börja fixa till min matdag som är idag! Nu måste jag gå och byta om, borsta tändera och lite sånt. Ha en bra dag!

Gårdagens

Igår han jag inte fota min outfit, men den kommer här fast en gammal bild:

 

Klänning - H&M
Smycken -  Valencia
Boots - Esprit (Ej på bild)

Ska lägga mig i sängen och spela lite Wordfeud nu, Godnatt!♥


Tisdagkväll


  

Hej, Är hemma från dansen nu, och sitter med datorn i knät och surfar. Det var sjukt kul på dansen, vi dansande afrikanskt vilket var grymt kul men grymt jobbigt också, haha! :D

Ikväll ska jag göra klart matteläxorna innan Despreate Houswifes börjar vid 9, och om det blir någon tid över ska jag typ bara lägga mig i soffan och surfa!

Nu ska jag gå och äta maat, hungrar typ ihjäl ,haha! Puss!♥

Uggs Frågor

Hej, Jag fick några frågor om UGGS av en läsare, och tyckte det var roliga frågor eftersom jag äälskar mina uggs, hihi! 
  
Fråga: Jag funderar på att köpa ett par uggs, men kan ej bestämma!! Vilka tycker du? Vad har du för storlek i dina? Var kan man köpa dem? :)

Hej, Jättebra idé eftersom du kommer garanterat andvända dem nästan hela vintern :)

Om du vill ha ett par vanliga (men ändå snygga)  skulle jag ta ett par höga svarta eller chestnut.
                 
Vill du fortfarande ha svart men inte vanliga tycker jag du ska ta de här sååå snygga i skin med spännen, coola & mer tåliga för snö.


         

Tycker du det är för vanligt skulle jag ta ett par svarta/silvriga paljettuggs eller ett par svarta låga med päls!

 


Gråa stickade uggs tycker jag också är superfina, men de är lite mer ömtåliga och inte så bra med snön  :) 

                                   


Jag har storlek 38 i mina två ena par & 39 i mina nya svarta. De svarta är dock lite stora men kommer kunna andvända dem nästa vinter också!

I stockholm kan du köpa UGGS på Mathilde, Chrispin, Nathalie Schuterman & på NK tror jag. Men annars kan du självklart köpa dem på internet, tex HÄR eller HÄR. (Uggaustralia & Brandos)

Hoppas du blev nöjd med ditt svar, Kram!♥






Me & Jasmine♥

  



Två bilder på mig och värdens finaste Jassi från idag. Love you♥


Eftermiddag med Lillasyrran

                    

Idag efter skolan gick jag & lillasyrran till fältan för att kolla på lite presenter hon önskar sig (fyller 9 om 11 dagar). Vi gick runt och kollade på H&M, The Body Shop och hittade lite grejer jag ska köpa + några julklappar :) Blev heeelt kär i Chai Latten jag drack igår så vi gick till Espresso House och fikade!




Sedan gick vi hem och vi sitter nu och kollar på One Tree Hill, men ska alldeles strax gå och byta om inför dansen!
 

Kramsar♥
 


LÄXOR...



Hej, Har för ett tag sedan avslutat en god middag (hemlagat potatismos♥) och har just nu kommit ut från dushen, och sitter nu och dricker té, äter lite fruktsallad och pluggar... Förlåt för dålig uppdatering men har massor av läxor! 4 matteläxor sitter jag och kämpar med, 2 Franska Prov, Flera Engelska verb, Stenciler, Svenska... ORKAR INTE!

Kommer aldrig sommna innan 12 om jag inte fortsätter med läxorna, Så Godnatt på er!♥

Nya Uggs!



För ungefär en månad sen var mamma & pappa på KOS, och en dag ringde de mig och berättade att det fanns en UGGS-Affär där! Blev jätteglad, för jag fick välja ett par eftersom det var mycket billigare där! Valde ett par vanliga svarta, passar till allt,  fanns tyvär inte paljett-uggs, för om det fanns skulle jag valt det direkt!

  XoXo Neah♥



Fikar på Espresso House!

photo_effects-13 (MMS)

Just nu fikar jag på Espresso House med två kompisar! Dricker vääärdens godaste Chai Latte och snor typ all min kompis Cookie Dough Cheesecake, haha! Vi har precis köpt en present och ska efter fikat hem till Elin & Skriva en sak och dricka té.... Ha en fortsatt mysig dag<3


LUSSEBULLE♥

photo_effects-13 (MMS)

♥ ♥ ♥


Glad första advent!

photo_effects-13 (MMS)

Glad första advent alla läsare! SÅ underbart att det snart är jul, bara 3 dagar till 1:a December! Dagen började med mysig frukost med pepparkakor & varm choklad. Sedan har vi varit ute, läst, slappat och ätit ännu mer pepparkakor! På bilden ser ni våra peppar kakor vi gjorde igår, Men nu har vi ätit upp nästan alla,haha! Vi kristerade dem också, men fick ingen bild på dem då. Imorn blir det julpyntning och ännu mer pepparkakor... Men var är snön?


Bakar till Första Advent!

photo_effects-13 (MMS)

Bakar årets första pepparkakor... Glad första advent!


Varm Choklad med Grädde<3

photo_effects-13 (MMS)

Har varit ute i två timmar, så sitter genomfrusen i soffan med lillasyster och dricker vam choklad med grädde. Vi spelar kort, läser tidnigar och har det jättemysigt! Ha en underbar lördag<3


Dagens Outfit

VÄRDENS sämsta bild, man ser ingenting, men hittar inte kameran!


-
Juicy Couture hoodie

- Abercrombie Skjorta

- Crocker Jeans 

- Fisher linne


´Sticker till sången nu, Kramisar!♥ 



På landet för 1:a Avent!

                         

Hej, Sitter nu hemma och äter mellis och kollar på Elsas Värd, som kom ut igår! Ska om en halvtimme sticka till sången och sedan blir det hem & packa till landet, vi ska åka dit över helgen och fira 1:a advent! Ska bli supermysigt; baka lite pepparkakor, elda, mysa... Kommer bli dåligt med bloggning tyvär, men är tillbaka på måndag med massa inlägg!

Nu ska jag gå och hämta några kakor, Puss på er!♥

Halloween








Några bilder från Halloween, först Bus eller Godis och sedan läskig middag hemma med familjen♥

Kvällen//Halloweenfest

              

Hej, Är hemma nu, Har varit hela kvällen på Halloweenfest! Jag hade lovat lillasyrran, så fick skippa träningen, men det var riktigt mysigt & roligt! Åt massa R.I.P- Kladdkaka med chokladmousse och Hackad hjärna med blodsås (Marängswish) så nu sitter jag här under filten i soffan, mätt & belåten ;)

Mår inte toppen, har typ kramp i magen och mår illa, så ska ta en alvedon och lägga mig. Imorn blir det basket, wiiihooo :D 

Ha en mysig kväll, om ni nu fortfarande är vakna. Puss & Kram!♥

Dagens Outfit

Hej, Denna tosdag består min outfit av:




(Lite suddiga bilder, har lite bråttom, haha. Min min är h-e-m-s-k  på sista också...)

• Hollister Linne

• Abercrombie Kjol

• Humantity Armband

• Uggs


Nytt i Garderoben - Abercrombie Kjolar!



Vad finns i den snygga A&F påsen?



De här söta kjolarna!




En blommig...





Och en prickig!

De här två snygga kjolarna från Abercrombie & Fitch fick jag av Mamma igår! Älskar dom, sitter perfekt och passar både till strumpbyxor/barbent! 

Puss!♥

 





Sleepover hos Jassi♥

Hej alla läsare! Bion var sååå bra, men efter var ingen hungrig så vår biokväll slutade med att jag och carro gick hem till Jassi för att sedan sova över här! Nu har vi precis ätit god middag och sitter med lite läxor och garvar åt Phineas & Ferb hahhaha :D Vi ska snart titta på film, äta efterätt & myyysa! Ha en superkväll, Kram på er<3

                                   

Breaking Dawn med Tjejerna!

images-4 (MMS)

Nu är jag, Jassi och Carro på väg till bion för att möta upp vilma! Vi ska se Breaking Dawn, Wiiie! Efter filmen blir det middag på Donken, Myyys! Ha en mysig kväll, kommer hem runt halv sju kanske, och då blir svarar jag på del 2! Kram på er!<3


Zara Toppar

Var inne på Zaras hemsida och hittade de här 3 fina topparna!

 1.    279:-

2.
 299:-
 
3.
 249:-

Tycker de är jättefina, speciellt nummer två. Trean var väldigt enkel, men snygg som bas istället för vanlig vit/svart t-shirt! 

Xoxo♥ 

Hemma efter dansen med Chips!



Hej alla söta läsare! Är hemma nu efter dansen och sitter & kollar på GLEE och äter Sour Cream & Beaneise Chips! ;)

Det var uppvisning idag på dansen och mamma, Gilda & Jassi kom och kollade! Det var nervöst i början, men sedan var det bara jättekul! Efter stog jag, Carro & Jassi utanför och hittade på hälsningar och skrattade i typ en kvart, haha ;)

Gjorde mina läxor idag i skolan så är HELT ledig ikväll, jag ska bara blogga, slappa & se på DESPERATE HOUSWIFES!  Ska även försöka att byta design....

Nu ska jag gå och fylla på chipsskålen, Puss & Kram! :love:

Little Marc Jacobs Bird


Kolla vilken söt tröja från Little Marc Jacobs! Tycker båda färgerna är jättefina och kan faktist inte bestämma mig vilken jag tycker är snyggast...  Vilken tycker ni?

XoXo♥


Dagens Outfit

Gamla bilder, Hade gympa som sista lektion, och gick hem och duschade istället, så hann inte fotta i skolan.



- Kjol från Sisters

- Tröja från Acne

- Gråa strumpbyxor från H&M

- Svarta Uggs

Kram!♥


Stickat från Chloé










Den här stickade & mysiga klänningen från Chloé är perfekt för alla kalla och gråa dagar. Tycker den söta klänningen är så fint stickad, med knapparna på axlarna & de små fickorna. Med gråa strumbyxor och svarta boots/uggs i skolan och med fina ballerinor & smycken till middagen... Kram♥

CHLOÉ DRESS

                               Acer Dress         Acer Dress
 
 



Jag har HELT fastnat för "metallictrenden", så fort jag ser något plagg i den stilen så vill jag ha det och tycker det är jättesnyggt, haha. Den här grymt snygga klänningen från Chloé är inget undantag, ÅH SÅ SNYGG! :D

Tänk Med svarta strumpbyxor och ballerina knut på nyår... Varför finns det ingen Chloé-Butik i Stockholm?!

XoXo♥

In The Kitchen :D

Hej Bloggen!♥



Just nu står jag i köket och steker fläskfilé, skivar morötter och rör i grytor, Det är nämligen min matdag idag! Jag ska göra en thailändskgryta med kokosmjölk, curry & massa andra goda kryddor, och till det Jasminris!




Snart ska jag gå och byta om till danskläder, om 20 minuter bär det av till Base23 för dans med Anna! När jag kommer hem igen blir det att göra klart maten, duscha, och sedan lite slapp i soffan med TV:n påslagen, datorn i knät & en skål fruktsallad!

Nu ska jag hälla i kokosmjölken och ta fram riset, Puss&Kram!♥

Dagens Outfit

(Arkivbild)


- Miu Miu Jacka (Ej på Bild)

-Stickad tröja från Gina tricot

- Cheap Monday Jeans

-Topshop Halsband

-Boots från Din Sko

Kramisar!♥


Frågestund Del 1

Brukar du sminka dig?

På fest sminkar jag mig nästan alltid, men i skolan blir det oftast bara lite mascara eller rouge om jag är blek.

Vilka sminkmärken sminkar du dig med?

Jag andvänder Diorshow-Maskara, Läppglans från Victoria Secret/Make Up Store och concealer från Loreal.

 

 Hur mycket får du i veckopeng/månadspeng?
 Prenumenerar på någon tidning? Vilken?
 
Jag får ca 200 kr i månadspeng!
Har prenumenerat på JULIA, önskar mig att göra det på CHIC.

 

Vad har du för telefon?
Och vad tycker du om min blogg?

Hej Siri, Jag har en Xperia X10 med en stor spricka... (Vill ha en vit Iphone 4s)
Tycker din blogg är jättebra
:)



Är du singel?

Yes, Har ingen kille.

Vilket program andvänder du på datorn när du redigerar dina bilder?
Vad har du för dator?

Jag andvänder Picnik & Photoshop. Har precis fått min Dell Inspiron 1545 lagad, så andvänder den och familjens Ipad.



Vilket land om du skulle få bestämma vilket som helst skulle du vilja åka till?
Har du varit i Paris?


Hmm, Det skulle nog vara USA eller Maldiverna (Om det räknas)!
Yes, Med mina två systrar och Pappa för 2 år sedan.






Del 2 Videoblogg kommer ikväll eller imorn, och skriftliga Del 3 kommer imorgon, hinner inte ikväll♥


Passionsfrukt♥



Just nu lyssnar jag på spotify, läser bloggar och äter favoritfrukten. Ser inte direkt framemot att det är måndag imorn, men ska bli kul att träffa alla söta kompisar och Dansen! Blir nog en tidig kväll ikväll, så ska bara koka en till kopp Chai och sedan lägga mig & läsa i sängen! Godnatt & Sov så Gott!♥

PS. Den här veckan är "frågestundsvecka", svaren från frågestunden kommer! Både videoinlägg & skriftliga svar kommer komma, ska bli väldigt kul! Har även systemkameran nu, så ni får fina bilder också! MEN ni har faktist 1 dag kvar, så kommentera gääärna vilket inlägg som hels med frågor!


Min Mysiga Helg♥

Hej alla läsare! Jag sitter nerbäddad i soffan med Chai-Té och pratar i telefon!

Vad jag gjort under helgen:

FREDAG:   
                                                                       Trött men glad tjej halv 4...

 Jag och mamma kom till båten/festen lite tidigare och fixade, la upp mat os.v. Sen kom alla gäster och jag gick runt och serverade, hälde upp vin, hämtade dricka och sånt. Sedan blev det senare & senare och maten börja försvinna och musiken sattes på! Det blev dans och jag gick runt och plockade tomma flaskor och diskade glas. Vid halv ett var jag slut och fötterna värkte så jag gick upp och vilade men det slutade med att jag somnade och sov 2 timmar! Vi kom hem över 3 och sminkade av oss och somnade vid 4...

LÖRDAG:

Vi gick upp, duschade & åt frukost innan vi satte oss i bilen påväg till Lundsberg. 3 timmar senare var vi framme och mamma & pappa gick direkt till föräldrarmötet medans vi mötte storasyrran och gick och kollade på hennes rum & hälsade på kompisarna! Sedan flöt dagen på, M+P var nästan hela tiden borta på möten, men vi gick och såg en pjäs och hade superkul med  syrrans kompisar! Vi stannade och åt middag, och sedan gick vi upp och åt efterätt och pratade. Vid 9 åkte vid till hotellet i Filipstad, och vi var så slut så vi kollade på en film men slocknade ganska snabbt!

SÖNDAG: Vi gick upp och åt en jättemysig frukost på cafét som hörde till hotellet! Sedan gick vi på en promenad, men satte oss ganska snabbt i bilen för sitta där i 3 timmar påväg hem...  Stannade på en loppis & jula och köpte lite grejer (bla. julklappar) och sedan sommande jag i bilen! Nu har vi ätit middag och jag slappar i soffan med té och kompisar på Facebook!

Så har min helg sett ut, väldigt mysig! Det var jättefint på Lundsberg och nu kanske jag faktist vill börja  där.... ( i 1:an)

Kramisar!♥

Godis, Musik & Bok!

photo_effects-13 (MMS)

Hej, Nu sitter jag i bilen påväg hem och läser, lyssnar på Titanium & äter godis ;) Har haft en jättemysig helg, men skriver+bilder när jag kommer hem till datorn! Mamma ÄLSKAR loppisar så nu ska vi snart stanna och shoppa loss, hahah. Ha en mysig söndag, Kram :love:


WORDFEUD mot 12 PERSONER ;)

images-2 (MMS)

Hej Kära Läsare! Jag sitter fortfarande i bilen... Har jättetråkigt och inget och göra så spelar Wordfeud med 12 personer sammtidigt, hahaha. Om ni vill spela med mig, heter jag neah99 :) Puss på er! :love:


Fråga+Svar

Fick en fråga av en läsare som frågade ifall jag dricker kaffe! Svaret är att jag dricker ibland (inte särskillt ofta) kaffe, men bara latte machiato (latte men med mer mjölk+socker)! Svart vanligt kaffe tycker jag smakar HEMSKT! Hoppas du fick svar på din lilla fråga! Nu ska jag ta en riskaka och lyssna på Avicii,Kram på er<3

Godmorgon! ---> Lundsberg

photo_effects-13 (MMS)

Godmorgon! Jag sitter i bilen just nu, påväg till Lundsberg. Kom hem vid 3 igår, men sommnade inte föränns 4. Har bara sovit fyra timmar inatt (!) så jag ska bara dricka upp, för att sedan sätta på en mysig film och försöka sova. Ska bli väldigt spännande att komma till Lundsberg, se hennes rum och självklart träffa värdens vackraste storasyster<3 Ha en fortsatt mysig lördag alla läsare, jag lovar och blogga om det finns internet. Puss! :love:


Off to the quire



Mår mycket bättre, så nu sticker jag till sången för en rolig lektion! Vi får redan på vilken jullåt vi ska sjunga på konserten, och även våra solon... Ha en mysig eftermiddag, Kramisar!♥

Solnedgång vid Medelhavet




Kollade just egenom lite fotton från Italien och hittade de här två bilderna från en varm eftermiddag vid havet! Vi hade varit en hel dag vid havet med mycket bad & sol, så vi gick och satte oss på en utebar och kollade på solnedgången med glass¨& iskall cola! Längtar tillbaka till värmen...♥

Vi tjejer...


Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.


Hittade den här texten på Facebook, och ALLA stämmer på mig, haha! Hur är det med er?

Boom Boom Stripe Tank --- Marc by Marc Jacobs

 

Dagens Vill ha: Metallic linne från Marc by Marc Jacobs! Eftersom det är metallic trend, så skulle det här plagget passa perfekt! Finns inte på MBMJ i Sthlm tyvär men det går att beställa från internet för 3400:-

Xoxo♥

Ont i magen



Hej, idag efter gympan så fick jag jätteont i magen, och efter ett tag så fick jag så ont att jag var tvungen och lägga mig ner. Jag vilade lite & åt en ipren,men det blev fortfarande inte bättre så jag ringde mamma och bestämde mig för och gå hem. Nu sitter jag hemma och vilar i soffan med en kopp té och kollar på Project Runway :) Ska försöka blogga lite extra nu eftersom det inte kommer bli så mycket nu under kvällen/imorn!

Nu ska jag se vem som åker ut, Puss & Kram!♥

Ceannis Väska

photo_effects-13 (MMS)

När jag var på stan i måndags & var inne på PUB, hittade jag den här grymt snygga skinnväskan från Ceannis! Eftersom jag älskar fransar är detta verkligen en väska i min smak! Är dock dyr, kostar runt 3500, vilket jag tycker är lite för mycket... Aja, Fin var den iallafall! Vad tycker ni? XOXO :love:


Torsdag idag, FREDAG imorn!



Hej alla söta läsare!♥
Sitter nyduschad i rummet och lyssnar på Fade in to darkness & Dricker Té. Ska bli väldigt skönt med FREDAG imorn, tycker faktist inte (som jag brukar) att veckan har gått fort utan seeegt, så ska bli underbart med lite ledighet!

Imorn blir det vanlig skoldag, sång och sedan ska jag göra en väldigt rolig grej nämligen...JOBBA! Mammas jobb ska ha en stor fest på en båt och då ska jag gå runt och servera! Ska faktist bli väldigt kul, jag ska vara klädd i svart/vitt och ska på fest på en båt! Får också 500kr för jobbet... :D

Sedan tidigt på lördag morgon ska jag & familjen åka till Lundsberg (Värmland) och hälsa på min fina storasyster! Det är öppet hus, så vi ska kolla runt lite och M&P ska prata med lärarna och sånt. Vi ska även gå på resturang och övernatta på ett litet mysigt hotell! Kommer bli en mysig helg, och kommer hem någon gång under lördagen! 

Nu ska jag sätta på TV:n och fortsätta chatta med sötnosen Jassi! ♥

Kram på er, Och ha en mysig kväll :love: 




Stella McCartney Kids Knit Dress


Var inne och kollade på en av mina favoritmärken, Stella McCartney Kids, och hittade den här fina stickade klänningen! Älskar den röda färgen, tycker det är väldigt fint med en liten färgklick nu på kalla,mörka hösten/vintern. Jag skulle bära den med ribbade strumpbyxor, boots, en svart trenchcoat och en stor halsduk! Den kostar 87 dollar (ca 520 kr) men sedan är det ju frakten ända från USA, vilket kan bli ganska dyrt...

 Har någon av er läsare beställt något från SMK? Vad kostade frakten? Skullle vara snällt med lite tips, om tomten kanske kanske kommer med denna så måste han ju veta lite och så, hahhaha... ;)

XoXo

I ♥ TÉ

Är ni som jag, Riktiga té älskare? Jag själv Ä L S K A R té och dricker minst 3 koppar om dagen! Här är ett litet tips på mina tre favoritsorter, som kan värma lite i höstmörkret♥

 Den här té-sorten smakar ganska mycket, men är väldigt god! Med ganska mycket mjölk & socker blir det som en riktig Chai-Latte!



Smakar lite speciellt, kanske inte alla som gillar det men OM man gör det smakar det som en riktig efterätt! Lite dyrare dock, men det är det värt!


Det här té´t med smak av passionsfrukt & äpple smakar sådär lite sött & vanilj och med lite honung så kan man dricka säkert 5 koppar!

Kanske ett litet konstigt inlägg men jaja ;) (Hatar dock rooibos té och rött té)

Kramisar

WEDNESDAY



Hola!♥

 Idag var det en vanlig dag i skolan, vi fick även kolla på film & äta chips och ostbågar på rasten för att vi jobbat så hårt med roboten! Efter sista lektionen gick jag hem, bytte om och drack lite té innan jag och mamma gick ut och sprang vanliga rundan (halv mil) i skogen! Vart superskönt!

Eftersom det var min matdag idag så tog jag en snabb dusch och började sedan med maten! Det blev vit fiskfilé, ris/matvete & hollandeisås! Lyckat Lyckat, speciellt med en god chokladglass på slutet också! Nu har jag precis städat klart köket, och sitter nu i söffan och chattar med Sötaste Lollo!♥

Idag blir det förövrigt en tidig kväll, ska plugga lite franska men sedan blir det sängen!

Ha en fortsatt mysig onsdagskväll, Xoxo


Dagens Outfit!

photo_effects-13 (MMS)

(Förlåt för dålig bild!) Körde enkelt idag med Cheap Monday Jeans, Kofta från Indiska & Svarta Uggs. Kram på er!♥


Vem bar den bäst?



                      Shenae Grimes VS Kourtney Kardashian

Jag tycker att Shenae bar denna coola klänning bäst! Både Frisyren, Smyckena & Klackarna tycker jag hon bar upp bäst! Vad tycker ni? XoXo ♥


Taco Dinner



Just nu sitter jag proppmätt på mitt rum och lyssnar på Swedish House Maffia. Vi åt tacos till middag och jag åt massor, så sitter här och har lite ont i magen :) Tänker bara ta det lungt & vara inne på datorn tiils DH börjar om 45 min... Sneak Peaken på kanal 5 var superläskig, och längtar till att få gosa ner mig i soffan med frukt & kolla!

Ha en mysig tisdagskväll, XoXo Neah :love:


Softar innan dansen...


Med datorn i knät sitter jag framför TV:n och kollar på bästa One Tree Hill med banan, honung & youghurt! Dansen börjar om en timme så jag är hemma och softar lite...

Kan också tipsa er att sätta på Tv:n kl. 15:10-16:05 på kanal 5 för då går One Tree Hill! Serien går varje vardag, och det är sååå bra! Detta är nyaste sesongen, så ni kanske inte fattar något i början (hahahha) men man kommer in i det snabbt!

Nu ska jag koka té och läsa lite bloggar! Kram på er :love:

Versace For H&M




Som ni säkert vet har Dontella Versace gjort en kollektion för H&M som redan släpps på torsdag! Själv älskar jag vissa plagg, medans jag tycker några är riktigt fula, haha. Här är mina 5 favoritplagg:











Ska verkligen försöka få tag i kjolen som är min favorit, SÅ SNYGG! Skinnkläningen är ju helt fantastisk men den är ganska dyr... Ska försöka tvinga mamma att gå dit med mig på torsdag, Man får bara shoppa i 10 MINUTER (Vet,helt sjukt) så blir enklare om man har henne med sig, haha :D



XoXo♥



Godaste Vardagsefterätten & Filmmys


Hejsan alla söta läsare! Just nu sitter jag i soffan med familjen och äter godaste vardagsefterätten bestående av turkisk youghurt och massa honung medans vi kollar på Pirates 4 :) En riktig myskväll! Imorn ska jag ju tyvär tillbaks till skolan, seeegt. Orkar inte med massa läxor, vill ha lov!

Nu ska jag återgå till Jack Sparrow & Barbossa, Men ha en mysig måndagskväll! Kram på er♥

J Brand Jeans - På min önskelista!






De här snygga jeansen från J Brand (Finns bla på My Closet) tycker jag är så grymt snygga! Såg dem i massa olika färger på My Closet, men personligen älskar jag de gröna! Önskar mig dem supermycket, men de är lite dyra för ett par byxor... 3645:-

Kändisar som bär jeansen:



Snygga Leighton meester bär dem med Mulberry-Väska



Jessica Alba i jeansen



Rihanna ♥ J Brand

XoXo Neah

Vilken Juicy-Väska är snyggast?

Hej, I förra inlägget skrev jag om att jag hade sett en supersnygg väska från Juicy Couture på My Closet, men kan inte säga vilken jag tycker är snyggast, Grå, Rosa eller Svart?



Grå, 2545 :-



Rosa, 2545:-


Svart, 2545:-


Vilken tycker ni? Svart passar ju till allt men den rosa är så fin och den gråa är ju lite speciell...


14 November, Ledig från Skolan :)

Nu är jag hemma efter en mysig dag på stan med Bea! Vi möttes vid humlan vid 11 och då började vi gå ner mot Stureplan. Vi gick in i lite olika äffärer och köpte varsin första julklapp! Sedan efter någon timme gick vi och lunchade på The Bagel Street Café där jag åt en jättegod räksallad :) Sedan fortsatte vi lite på stan och gick in i sturegallerian, där jag bla hittade två fina koftor från Dagmar och en sååå fin väska från Juicy Couture♥

Sedan var vi tvugna att gå hem, jag skulle äta lite innan dansen, så nu sitter jag framför en film och äter en banan och lite youghurt.



                           Min räksallad och bagel.

Har ni haft en bra dag? Min har varit superskön och mysig. Puss & Kram♥

Framför Datorn med Frukost!



Vaknade alldeles för tidigt imorse, av att de andra som skulle upp tidigt som vanligt lät för mycket... Jag gick iaf upp vid 8 tiden och satte mig med duntäcket och kollade på vakna med the voice! Nu har jag fixat en god frukost och ska sätta mig framför datorn ett tag och bara chilla :D Ska även ringa Bea, vi skulle göra något idag, gå på stan eller något!

Ha en bra dag, Kram♥

WALK THE LINE



Hej, Eftersom vi var borta nästan hela lördagen igår så kommer vi vara lediga imorn! Såå skönt, sitter nu uppe med pappa och kollar på film...♥ Kommer vara uppe ett tag till,och sedan ska jag sooova länge imorn! Vet inte vad jag ska göra imorn, antingen blir det stan med någon eller bara slapp dag hemma med bakning och filmmys! Åh, Älskar lediga dagar! Nu ska jag mysa med pappa, Puss!♥

Söndag i köket




Hela den här söndagen har jag tillbringat i köket med Mamma! Vi har lagad mat & bakat till ikväll då vi ska ha gäster! Vi har lyssnat på musik, pratat och haft det riktigt mysigt! :) Vi har gjort skaldjursförätt, svamppaj, palsternakssoppa, rödbetor med chevré och honung och en grym toscakaka med vaniljglass! 

Nu ska jag gå och duka, gästerna kommer om 40 min! Ha en mysig eftermiddag/kväll, Kram!♥

CHOKLADTÅRTA

photo_effects-13 (MMS)

Är på dopfika hos min moster & kusiner och äter VÄRDENS godaste chokladtårta med chokladmousse, kolasås, marsmellows och jordnötter... MUMS! ;)


Helenius Hörna & Morgondagens Planer



Nu är idol slut och jag kollar lite på Helenius Hörna med Mamma & Pappa men ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret. Sen ska jag faktist gå och lägga mig! Jag ska nämligen upp halv 7 imorn, vi ska mötas 07.55 i skolan och sedan åker klassen till kista och tävlar i FLL! Det tar jättelång tid och förklara, men lite kort så har vi bygt en robot och ska tävla mot skolor från hela sverige med den och göra uppdrag. Sen ska vi göra en stor presentation inför domare m.m. Vi kommer vara borta hela dagen, så står även här och steker köttbullar ;)

Åker även lite tidigare från tävlingen för att gå på min söta lilla lillkusin som ska döpas, och sedan är det födelsedagsfest hos min fina faster!  Så jag kommer ha en bizzy lördag, haha! (Så kommer ej blogga under dagen alls, KANSKE ett mobilinlägg men vi får se om jag hinner...)

Nej nu, måste jag duscha och sedan fixa lunch. Puss!♥


Min Fredagskväll...



+Idol, Filmmys & Värdens underbaraste familj<3


Ballerina Mintchoklad & Varm Mjölk♥





Just nu sitter jag i soffan och äter mumsiga ballerinakex mintchoklad, dricker varm mjölk och slösurfar lite på Ipaden :)

Snart är det middag (kunde inte motstå kexen, sjuuukt goda) och efter det blir det nog filmmys med familjen & glass!

Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och äta kex, Men ha en mysig fredagskväll! Kram på er!♥

PS. Måste tipsa er om de här kexan, haha, Man blir typ beroende efter första kexet! Ska köpa fler imorn... Hahhaha, Tjockis
:P

Med Banansmoothie framför Vänner

photo_effects-13 (MMS)

Hej, Kom för ett tag sedan hem och sitter och tittar på Vänner :) Till mellis gjorde jag en jättegod banansmoothie som jag sitter och dricker nu. Om ungefär 20 min ska jag gå till sången och sen så ska jag bara hem och mysa med familjen<3 Nu tog pausen slut, Puss & Kram!


Godnatt&Sov Så Gott!

photo_effects-13 (MMS)

Vill bara slänga in ett litet inlägg och ett godnatt till mina underbara läsare! Förlåt för den dåliga upptaderingen, men har somsagt varit upptagen med NO (som äntligen blev klar) och roliga skypesamtal med värdens bästa vänner! Nu ska jag gå och lägga mig, måste vara pigg imorn- Det är sista FLL-dagen! Godnatt&Sov så gott :love:


TORSDAGSKVÄLL






Hejsan alla underbara läsare!♥
I skrivandets stund sitter jag och håller på med min No-Presentation. Jag hatar verkligen att stå inför klassen så jag försöker även bota lite scenskräck här också haha :) Brevid mig står en stor kopp té som jag precis kokat och lite nötter (har laddat upp med lite gott nu inför pluggningen) ;)

Det är så otroooligt skönt att det är FREDAG imorn! Veckan har gått sjukt snabbt, tänkte i måndags att den här veckan skulle ta 7 år men det har ju för tusan gått på 7 timmar känns det som! Det ska bli superskönt med helg, jag måste få sova lite, hahaha! Nu ska jag fortsätta med läxan och dricka upp mitt té innan det blir kallt --- Ha en fortsatt bra Torsdagskväll, Hugs!♥


Dagens Outfit!





♦ Kjol från Sisters

♦ Blus från Zara

♦ Smycken från Snö & U.S.A

♦ Linne från Fisher & Strumpbyxor från Twilfit

Love :love:

Mys hemma hos finaste Jassi!♥

Hej, Idag efter en jobbig dag i skolan gick jag, Carro & Hanna hem till Jassi. Vi tittade på Vänner & One Tree Hill, Åt hembakade kärleksmums och bullar och bara hade det mysigt!♥

Efter ett tag var jag tvungen och gå hem med lillasyrran, så nu är jag bara hemma, surfar & lyssnar på musik:



Snart ska jag börja göra mig i ordning och sätta på mig gympakläder, min badmintonen börjar vid halv sex!

Nu ska jag gå och göra en kopp té, bloggar mer efter träningen, Puss!♥

Hemma efter springtur :)





Kom precis ut ur duschen efter en skön springtur. Tog en annan runda idag, de blev mörkare mycket fortare än vad jag tänkt mig, så ville inte springa ensam i skogen när det var kolsvart! Var iallafall jätteskönt, och nu sitter jag ensam hemma och... surfar :)

Vet ni förresten... Det är bara 33 dagar kvar till LUCIA, 41 till JULAVSLUTNINGEN och 44 till JULAFTON! Wiie! :D Det känns faktist nästan som vinter nu; det blir mörkt runt halv 4, det är iskallt och de har börjat pynta lite smått iaffärerna och julkalendern har kommit ut i butik! Själv ÄLSKAR jag vintern & julen: All snö, Julen, Pepparkakor & Lussebullar, Paket (hihi) och bara mysiga dagar/kvällar...♥

Puss! :love:

PS. TACK för alla kommentarer jag fått på senaste tiden, både frågor och annat! Det gör mig jätteglad, och fortsätt gärna ;)



Chokladmuffin!♥



Just nu sitter jag proppmätt på mitt rum och lyssnar på musik. Mamma kom hem med gigantiska muffins, kunde inte låta bli att smaka på en choklad, och det slutade med att jag proppade i mig hela ;)

Lyssnar på låtarna jag tipsade om i förra inlägget, och i skrivandets stund spelas Titanuim!

Nu blir det Desperate Houswifes & Té! Ha en fortsatt mysig tisdagskväll, Puss!♥


8 November, Hungrig tjej hemma från dansen :)




Hej alla läsare,
Nu har jag för en stund sedan kommit hem från dansen och sitter och knaprar på en morot. Är dödshungrig, men pappa ska snart komma hem med grillad kyckling så försöker att inte springa till kylskypet haha ;)

Dansen var iallafall jättekul, vi lärde oss 4 nya danser (!), vilket är lite jobbig men ändå superkul :D

Ikväll ska jag bara slappa, vi har inga läxor denna vecka (HUR skönt?!) så det blir Desperate Houswifes och innan dess lite TV, Dator & Läsning.

Nu kom pappa hem, så ska gå och äta nu...

Puss&Kram!♥

Värdens Finaste Lillasyster♥















Älskar dig av hela mitt hjärta, Du betyder allt för mig. Tack för att du finns♥


Norlie & KKV - När jag går ner



Åhh, Vad jag älskar den här låten! Jag blir så himla glad, vill typ bara dansa varenda gång jag hör den, haha :D Har lyssnat på den så många gånger nu, så kan hela texten utantill ;)  LYSSNA♥

Veckans 5 Favoritlåtar!












                        ♥ ♥ ♥ Lyssnas i mina högtalare hela tiden, På högsta Volym! ♥ ♥ ♥

KLADDKAKANS-DAG!

images-8 (MMS)

Vill bara påminna er om att det är kladdkakans-dag idag, så passa på! Jag själv missade det tyvär men ska ta igen det imorn med en kladdig bit! ;)


PluggeliPluggar ;)




Hej, Jag sitter framför datorn hemma och håller på med No-Läxan. Har lite panik för det ska vara inlämnad&redovisad på fredag och jag hatar att stå inför klassen, speciellt i ett så tråkigt ämne som NO (hehe).

Om ungefär 45 minuter ska jag sticka till dansen med Anna vilket ska bli extra kul, för vi får tillbaka våran gamla lärare som har varit bortrest ända sen i våras :)

Förlåt ännu en gång för den dåliga upptaderingen, men har haft en liten bloggpaus under höstlovet (bilder kommer) och bara haft det skönt...

Nu ska jag återgå till  lá No så jag iaf kan pusta ut ikväll och inte sitta klistrad vid datorn hela kvällen!

Puss & Kram! ♥

Söndagsmys med Té & Gossip Girl




Hej alla läsare, Sitter hemma i en tom lägenhet framför Gossip Girl med en kopp té. Mamma, Gilda & Pappa är kvar på landet och Sabina åkte tillbaks idag så jag är ensam hemma denna kväll.  Har precis ätit klart min middag som bestog av köttbullar, omelett & avokado (ingen mästerkock här inte,haha) och sitter nu och slappar! Bilder &  Text från min sjukt roliga helg kommer under kvällen, måste bara få fottona från Jassis mobil...

Ha en fortsatt mysig kväll, sista dagen på lovet ♥

Två snygga höstjackor från Chloé/Ann Valerie Hash

De här två höstjackorna från Nathalie Schuterman tycker jag är såå snygga, står definitivt på min önskelista!


1.
Chloé, 3875:-


2. Ann Valerie Hash, 3895:-


Kramisar♥

En Outfit jag inte skulle tacka nej till!



Solglasögon - Prada, Tröja - Weekday, Väska - Balenciaga, Kjol - miu miu, Skor - Lanvin

Älskar färgerna♥

Jessica Biel in Giambattista Valli


Jessica Biel bar också hon en Giambattista Valli-klänning på röda mattan, och vi gillar!

Ser inte Jessica helt fantastisk ut i denna underbara klänning från Giambattista Valli?

Är helt kär i klänningen, vakrast jag sett på länge!♥

5 November 2011



GodMorgon På er!


Kom hem till stockholm igårkväll, och var hemma lite snabbt innan jag gick till Farmor! Där åt jag middag och sedan satte vi oss med massa sorbet framför en mysigfilm. Kom hem vid 12, och somnade som en stock innan jag vaknade 12 timmar senare! Åh, Vad skönt det var att sova! Nu har jag ätit en god frukost och sitter nu ensam hemma framför dataskärmen :) Skulle egentligen ut och såringa men...Var för trött, haha!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, men ikväll så ska jag och några kompisar hem till en killkompis och äta pizza+godis och kolla på skräckfilm :D  Innan dess kommer jag nog bara vara hemma lite, och kanske ringa en kompis!

Vet att detta blir ett jättetråkigt inlägg men ville bara skriva lite så ni vet att jag lever, har ju inte bloggat på en vecka... ;O

Nu ska jag gå och ta en lång dusch, men bloggar mer sen ;)