Valborgslov






Det har inte varit bäösta uppdateringen under helgen, ledsen för det. 

Fredags:  Var med Jassi, Hanna & några killkompisar när vi hade slutat och vi gjorde lite allt möjligt, typ skrattade och åt haha. 
Eftersom det var så himla underbart väder ute så satte Jag, Jasmine & Calle oss sen utomhus och satt och pratade ett tag innan vi gick för att titta på när killarna spelade fotbollsmaatch. Vi gick hem till Jasmine efter deet och åt mysig middag+ gjorde i ordning oss för att sedan åka till Elverket! Var där ändå tills det stängde, hade sjukt kul med massa härligt folk och åkte sedan taxi hem till mig för att ha en såå kul och mysig sleepover. ♥





LÖRDAG: Efter att Jassi gått på förmiddagen så var jag med Sabina och vi pkte till några bekanta och sen lite senare åkte jag till Lydia & Alva på Lidingö med syrran & pappa. Vi fikade, spelade fotboll, gick mysprommis vid vattnet och åkte hem vid 9-tiden.



SÖNDAG→MÅNDAG: På söndagen var jag på Värmdö/Djurö under dagen! Satt mest ute i solen men åt även mysig lunch och lite såå. På kvällen åkte jag till en kompis 13-årsmiddag och där hade vi kul och tittade på 2 mysiga filmer. Sov över där och vi åt frukost i ute, solade (har fått lite färg i ansiktet, woop!) och åkte till stan där vi lunchade, kollade i äffärer och pratade. Träffade Jassi en snabbiis, har ätit middag och nu ska jag ut för att kolla på brasan med lite. Hoppas ni haft ett mysigt lov!♥


@ Balkongen





Sitter just nu och solar på min myysiga balkong och lyssnar på musik! Kan inte beskruiva hur mycket jag äääälskaar vädret, Love Love Love! ♥

Mysfrukost i solen










Jag vill vara bruuun igen!




Dagens



• Idag har jag haft på mig Abercrombie & Fitch Shorts, Blus från okänt och Converseee




THERE COMES A FIGHTER



THE FIGHTER - GYM CLASS HEROES. FEAT RYAN TEDDER


B&W




Sitter och dricker smoothie just nu, men ska börja dra mig mot sko0lan strax. Ganska vanliga lektioner under skoldagen, och efter blir det picnik med tjejerna om det är fint väder (hoooppaaasss)! Ha en bra daag nu! ♥ 

breakfast +



Plugg i solen




Kom hem från skolan för etrt tag sedan, och har från dess fram till nu suttit och pluggat Historia (prov på fredag). Var jättesoligt och härligt ute så jag satte mig på balkongen och det var typ den enda gången jag tyckte det var mysigt och plugga haha. Snart ska jag sticka och gymma, Höörrs!

SUNSET/STOCKHOLM




Fighter



Fighter - Christina Aguilera


True Religion shorts+




True Religion jeans tycker jag är en av dom absolut snyggaste jeansen på denna jord och älskaar mitt par myycket haha! Hur snyggt skulle det inte vara då att kunna ha dem i sommaren?? Men kanske inte värt att lägga pengar på ett par shorts när det finns jeans... Eller?


#Cozy#Time#Sun#Love


DAGENS




-Juicy Hoodie (Filippas)

-Abercrombie Jeans

-Abercrombie Topp

-Converse


Djurgården




På gympan idag gick hela klassen en powerwalk runt hela djurgårdskanalen i det underbara vädret och det var sååå härligt! Kändes så sjukt mycket som sommar och vi blev så svettiga så vet ni vad Jag, Hanna & David gjorde sen? VI BADADE! Haha, jättekallt men kändes bäst efter ;) Sedan gick jag, Jassi & Carro ner till Östermalmshallen och fikade där hennes mamma jobbar och efter det var det dans.
 
Ikväll blir det tv i 2 timmar (hehe) men också mycket bloggning! PUUSS

Goodnaatt



    Älskipälskii ↑♥

Ska läsa igenom franska lite och hålla på med min aajfåån nu innan jag lägger mig, Men sov gott baabees!


Teenagerposts ↓


Påskafton














Bilder från Påskafton som jag inte har hunnit lägga upp! Vi åt iallafall en mysig luch med familjekompisar som ni ser, letade ägg och lite sånt.  Helt galet vad mycket godis jag fick den här påsken, runt 7 (!!!) påskägg!

smile


Monday



Första dagen efter helgen men jag och Jassi har redan börjat planera nästa..haha.
När vi slutade idag var jag med bestie och massa killkompisar vilket var sjukt kul, och efter ett tag gick vi hem till Frode. Var där resten av dagen och sedan vart det daans, show om 2 veckor woohoo!
Har rätt mycket franskaplugg ikväll, hörs efter det.  Puuusss ♥

Istället för Picnik??



Min absoluta favoriitsida Picnik som jag redigerar alla mina bilder i har lagt ner! De vart den ända sidan jag andvände, så har liksom ingen att tredigera i nu?! TIPS BEHÖVS MÄNNISKOOR ↓ ↓ ↓

Då jag inte har bloggat: Helgen

 
                   



Heej, Grymma bloggaren här dåå! Eller inte... Men iallafall.

I lördags var jag och tränade och efter det var jag hemma en snabbis, och åkte sedan tilbaka till söder för att kolla på syrrans uppvisning! .
Efter det mötte jag upp bäästa Filippa som jag inte träffat på eeevigheter och två killkompisar på Tösse. Vi satt och fikade i typ två timmar med maasssaa skratt och prat. Gíck runt lite, åt middag hos Filippas farm, gick ut och joggade och satt och snackade i humlan.
Sedan gick vi hem till mig´och myste lite, fixade oss och sedan mötte vi upp Siggee för att åka till bion och kolla på Projekt X - Hemmafesten! Sjuuuk film haha! 
Gick en prommis hem till Filippisen, gjorde mackor&té och satt och pratade en stund innan jag sov över där, myysigaste.
Vaknade runt halv 10 då vi åt mysfrulle innan vi gick hem till moi där vi lyssnade på musik, planerade nästa helg, chillade och provade kläder haha.

Fika nr 2 den här helgen blev på Foam med Filippa, en killkompis och sedan Lollo som kom dit. Humlan gick vi till sen och hade sjukt kul, snackade och blev dyblöta i regnet haha!  Jag & Filippaa blev sedan utelåsta och gick hem till Sigge för lite myspys och sedan har eftermiddagen spenderats hemma i soffan. 

Lång inlägg jag veet, men... Har faktist ingen bortförklaring höhö  Puss på er, Mer update denna vecka!♥

De tre musiktörerna

 

Ligger just nu i soffan med Pappsi och kollar på den gryymma filmen De tre muskitörerna, Supermysigt ♥


Lördag → Planer


En bild från igår, @neahalessandra

 Heeyy! Hade en så galet rolig fredag igår, tror inte jag har skrattat så där mycket på länge hahaha. Var med Jassi&Hanna hela dagen, skrattade konstant och kom hem vid halv 7. Sedan var det myskväll och har vaknat för ett tag sedaan.
Nu ska jag åka och lämna min lillasyster på någon slags Glee Club (Audition/Dans&Sång grej) och sedan vidare till gymmet för att tränaa. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer, men förmodligen mysmiddag på lidingö med tjejernaa ikväll. Ha en superdag, Nu måste jag springa! 

1 ÅR SEDAN














Guud vad jag/vi har förändrats sen dess! Egentligen bara 1 år, men ändå... Hahaha.


We are young



We are young — Fun/Glee Cast


o m g



Drack en hur god som helst smoothie från ScueezedUp igår. OMG heter den (Cocos, Ananas & Mango), ni måååste pröva!


Torsdag




Jag och mina tjeejjoor gick ut på stan idag efter vi slutat. Vi gick till gallerian och köpte smoothie, brownies &
glass och satte oss och myste. Sedan kollade vi i lite affärer (MÅSTE tilbaka till Hollister med pengaar) och sedan när Hanna&Carro gick så gick jag & Jasmiine till MOOD. Var första gången för mig (höhö efter) och älskade det! Vi kollade runt i hela gallerian, satte oss i en soffa och hade askuul och åt bröd, hahha. Åkte sedan hem och vidare till gymmet, HEMMA nu efter middag+Greys Anatomy. Hörs imorgon!


Outfit jag älskar


Love+

❤❤❤


--> Gymmet

Är påväg till gymmet nu, var för länge sedan sist. Kommer hem vid 9-tiden, hörs då efter middaag! Puss


time 4 school

 

ATM





99:- på H&M


tuesday




Vi fick sluta tidigare idag (runt en timme, bästaa) för att sälja, så då gick jag, Jassi, Hanna & Carro ut men ganska snart blev det bara jag & Jasmine. Vi sålde lite men gick sedan till Saluhallen och fikade, supermys. Var ute lite mer på stan och hade sååå kuul, haha. Gick sedan på dans, åt underbar middag på Ciao Ciao med syster och har sedan kollat på bästa DH. Nu ska jag duscha, mer bloggning efter det! ♥

nighty



Riktigt dåligt med inlägg idag, ledsen för det. Har iallafall haft en sjukt roligt dag i skolan och efter vi slutat med kompisar, skrattade helatiden och så härligt att träffa alla efter lovet!  
Vi har heller inga läxor den här veckan, älska älska ÄLSKA!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla ig och lite sånt, Godnatt! ♥

Mysprommis



Nu ska jag ut på kvällsprommis/powerwalk med min fina storasyster som är hemmaa! Blir kanske ut på Djurgården eller något sånt, Ska bli supermysigt iallafall. Puss på er!


VÅRVÄDER+



Det står att det ska bli vårväder ända fram tills fredag, Wiihoo! Blev typ halvt deprimerad när det var snöstorm för ett litet tag sedan haha, så nu ska det bli uunderbaart med lite riktig vååår!

KATE VOEGELE





Skulle seriöst kunna göra vad som helst för att få hennes röst, helt obeskrivlig! Ååhh vad jag älskar alla hennes låtar, så grymma ♥

♥ HALLELUJAH - KATE VOEGELE ♥




Landet






LOVE IT



+ + + + +


SUNSET



Missoni & RayBan

 

Två av dom absolut snyggaste sakerna på sommaren! Helt kär i Missoni-bikinin och brillorna är aalltiid snygga.
Enda problemet är priset, 3000 kr för bikinin, runt 1300 för solglasögonen och... Jag är pank, hahha.

Hepp Clutch



Den här snygga clutchen såg jag för några dagar sedan på Bik Bok. Tycker verkligen clutchar kan vara sjukt snyggt! Just den här fanns också i brunt och kostade 199:-

LOREEN



Hade ingen aning om att Loreen hade gjort flera låtar haha, men hittade den här & tyckte faktist den var braa.

My heart is refusing me - Loreen


Glad påsk!




Hoppas ni får en grym paskafton med maassoor av godis!


LOSE MY MIND



Calling (Lose my mind) - Alesso, Sebastian Ingrosso & Ryan Tedder


Haha













MARC BY MARC JACOBS+


Hatar vädret





Orkar verkligen inte med Sverige om det ska se ut så här igen. Alltså seriöst, snöstorm i april? -Kiill mee-


T-SHIRT+


Precis en sån här T-Shirt vill jag ha, Lite sliten/blekt med en snyggt tryck på. Döör vad snyggt det är lite halvt instoppat med slitna jeansshort på sommaren... Finns några okej på Bik Bok, men annars?!

Update




Kom för en liten stund sedan hem och har ätit lite lönch och packat det sista. Jag & Jassi kollade i affärer, gav varandra påskägg(Läängtar till imorn då mitt godisstop tar slut så jag får äätaa haha) pratade och fotades med en flodhäst idag när vi sågs!
Ska snart sätta mig i bilen men ska fixa lite inlägg och sånt till er först, Kraam på eer ♥  

If i lost you




Dont let it break your heart - Coldplay



Långfredagen

 Augusti 2011

Dagens humör: Glaad

Dagens borde: Träna innan godisfrosset haha

Dagens frisyr: Lockigt Utsläppt

Dagens klädsel:
Jeans och Juicy Hoodie

Dagens planer: Träffa bästa Jassi och åka till landeet

Dagens vill ha:
Spöregn

Dagens längtan: Vårvärme & Nicki Minaj konserten

Dagens beroende: Halstabletter

Dagens tråkigaste: Vädret, iiskallt+snö

Dagens tidning: Solo

Dagens låt: Champion - Chipmunk & Chris Brown

Har ätit supergoda pannkakoor till frukost, duschat & packat. Ska snart iväg och möta upp Jasminee för att ge varandra påskägg och handla en sak. Sedan blir det iväg till mysiga landet där jag kommer vara större delen av lovet. Hoppas ni får en härlig dag, Puss! ♥

Bakat:




Har varit sugen på chokladbollar hela veckan så nu när jag hade lite tiid ställde jag mig och bakade! ↑
Sjukt enkelt att göra men ändå hur gott som helst! Ska sätt mig framför en film med chokladbollarna+jordgubbar nu, myspys. Älskaaar loov, Sleep Tight!   
 


P-å-s-k-l-o-v



Så himla härlig dag idag, aaa. Kollade på Solsidan+Åt påsklunch+Kollade på en till film i skolan idag och vi slutade redan vid 1! Efter vi slutat och fått looov var jag med Jassii och massa killkompisar och Vi köpte slush och gjorde lite alltmöjligt rooliigt. Lite senare var jag & Jasminiis också barnvakt och gulliisen Gordon! Vi lekte med honom i parken och hade supermysigt.
Tydligen var det ingen badminton idag så jag gick en liten prommis med Frida och sedan mötte jag upp M&G.

otroligt skönt med lov, 10 dagar i frihet, hahha.
Sorry för dålig uppdatering, tar förmodligen igen det under kvällen. Puss på er! ♥


Från instagram




( @neahalessandra )

Äntligen lite vårkänslor i sverigee! Imorgon får jag påsklov också, I löööv iit ♥


Cutie








Den här söta lilla tjejen var jag barnvakt åt och passade en liten stund idag.
Hon älskar att stå framför kameran och är huur gullig som helst!


NYTT+




Shampoo+Balsam från Gliss (Har ju fått frågan om vad jag andvänder till håret)




Nagellack i pärlaktig färg från Isadora


3 April



                                     Älskar dig finaste Jasmine ♥ FOREVER!


Åhh, Efter skoldagen slut på Torsdag sluutar vi och då blir det påsklov! Efter skolan var jag med Jasminiis och Karl, vi gjorde inte så värst mycket men det var mysigt ändå, haha. ´Det är verkligen så galeet underbart att vi inte har några läxor i veckan, så ikväll ska jag bara chillaa, kolla på Finalen i Top Model Swedeen, DH och skypa med massa härliga kompisar. Min dans börjar om 3 minuter, paniiik, hörs efter! ♥

ANIMAL




 ANIMAL - NEON TREES



Gryyymmaste Låten!


Mondayy

  

Imorse och ända fram till lunch var jag i Franska Skolan, man skulle skriva om sig själv+lite franska för att senare se om man kommer in. Ska dit igen om ett litet tag, Hoppas Hoppas att jag kommer in till hösten!
Efter skolan cyklade jag & sötastee Jassi till Östermalmshallen där hennes mamma jobbar, och där träffade vi bla Idol-Agnes, haha!  Ska gå till dansen snart iallafall, Hörs om ett tag! ♥

min kväll:










JORDGUBBAR+MELON+MIDNATT I PARIS ♥


1:a April



Godmorgon på er!
Sushin igår var sjukt god, och efter den mysiga middagen kom vi hem och jag gick och la mig efter lite skype.
 Nu har har jag vaknat och sitter och äter meloon, men måste börja göra mig iordning strax. Idag vid 2-tiden ska vi iväg på Brunch med några Familjekompisar & Viktor! Ska bli jättemysigt, hoppas på Amerikanska Pannkakor... Får helt enkelt se vad som händer sen, Ha en fin dag!♥


Kladdkaka+Daim





HUR gott ser inte det här ut? Skulle seriöst göra vad som helst för den här Daimkladdkakan hahha... 
Hittade receptet HÄR+


ANSWER

Norma om EARTH HOUR:
Hej! Jätte fin blogg, vilken kamera fotar du med när du fotar? Kram :)
Hej, Tack så jättemycket! Jag andvänder en Canon EOS 50D med standarobjektiv! Kan verkligen rekomendera den, ganska lätt att andvända och inte jättestor. TIPS+
01 April, 11:21







Några oredigerade bilder tagna med systemkameran