Paddeltur i sommarnatten

imag0141 (MMS)

Huuu, Vilket väder det har varit under kvällen! Spöregn! Som tur var klarnade det upp efter middagen så då tog jag, mamma, pappa och Gilda en paddeltur med kanoten och kajakerna! Var helt fantastiskt att paddla på den spegelblanka sjön i skymmningen... När vi kom till ett ställe där det var eko fick jag & mini skrattanfall och höll på att vällta, haha! Vi slutade paddelturen med ett nattdopp i det 22-gradiga vattnet! Nu har vi satt på tevatten men ska snart gå och lägga oss! Godnatt fina läsare! :love:


JUST NU

imag0133 (MMS)

.


Busar med Mini & Nellie

dsc_2001 (MMS)

Haha, Just nu busar jag & Gilda med lilla Nellie! Vi Spelar fotboll och hon är helt galen för hon försöker ta bollen! :-D Om en liten stund åker vi och hämtar saknade mamma på tågstationen som har kommit från stockholm där hon har jobbat! När vi har kommit hem igen ska jag tvinga henne att följa med på ett kvällsdopp! Mer bloggning kommer efter middagen! Puss :love:


Jag börjar blogga igen!

Nu har jag bestämt mig. Jag ska börja blogga igen! :) Jag tänner inte bry mig längre, om du hatar mig så visst men du ska inte få förstöra min sommar för det. Sluta läsa min blogg och skaffa hj*lp. Nu har jag iaf kommit hem från en skogspromenad med Nellie, Morfar och Gilda! Jag gjorde en sjuk grej, Skulle komma ut till en sten lite långt ut i vattnet och jag halkade! Mina jeans och tröjan blev dyblöta men som tur var hade jag tagit av conversen och min Juicy ;-) Uppdateringen Kommer nästan bli som vanligt igen men det beror på om jag får mer hemska kommentarer och om internet fortsätter att funka på mobilen! Ha en fortsatt bra dag alla läsare, Nu ska jag gå ut och hoppa studsmatta :D PS. Glöm inte frågestunden!! Har bestämt att den ska fortsätta hela sommarlovet, för det är inte lika många av mina läsare som är inne på internet i det fina vädret! Hoppas det inte gör något... PS. Tack Så jättejätte mycket för alla stöttande kommentarer, det är bla ni som gjort så att jag börjar blogga igen! Det gör verkligen min dag, ÄLSKAR ER!<3 Har nog värdens finaste & underbaraste läsare hihi<3 Kram :love:

Vad ska jag säga? Förutom att jag känner mig så ledsen och misslyckad att det inte finns.

Ni undrar säkert varför jag inte har bloggat på lång tid. Jag har kunnat blogga, ganska mycket faktist. Men det är Så att jag har fått en så hemsk kommentar. Jag känner mig tom, att alla hatar mig och jag borde sluta blogga. Det kanske jag skulle också, då skulle iaf "hatar neah" bli glad och slippa spy. Om ni vill förstå vad jag menar, kolla på kommentarerna i inlägget här under. Som tur är har jag två söta och underbara bästisar som försvarade mig och gjorde mig lite glad när allt var som värst. Det känns som jag gjort nått fel, för ingen människa KAN vell vara så elak så den skriver så här utan andledning. Jag & Lollo håller på och spårar personen, och när vi är klara ska vi se om jag känner personeng. Men jag måste ändå säga att du är feg. Jävligt Feg. För om du hatar mig så jävla myckt, vrf ringer du nt mig så du kan tryckta ner mig öga mot öga? Du vågar helt enkelt inte, du tror att du är cool men här har du svaret. Jag hoppas du är nöjd nu. För du har sårat mig och gjort mig illa. OM det var det här du ville, att göra en människa så ledsen, att den har börjat tvivla på sig själv så har du verkligen lyckas.

Påminnelse om FRÅGESTUNDEN!

Ville bara påminna er att inte glömma Frågestunden! Kika lite längre ned på bloggen eller i kategorin FRÅGESTUND! Ser att några av er sötnosar har frågat och det gör mig verkligen sååå glad :-D Kom igen nu, OCH FRÅGA VAD SOM HELST!!! Kramisar :love:

Hej, Just nu sitter jag i bilen och äter B...

dsc_1977 (MMS)

Hej, Just nu sitter jag i bilen och äter Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie som vi köpte på bensinmacken alldeles nyss! Har på mig samma Outfit som igår förutom att jag bytte Chloé tröjan till ett Ralph Lauren linne, hihi! Vi har ungefär 2 timmar kvar ... Men iförsig s gör det ingenting för det spöregnar ju så man vill iaf inte vara ute ;-) Nu ska jag nog sätta på Casino Royal och fortsätta äta värdens godaste glass :-D Ha det bra! :love:


Mobilblogg--- I sängen med Té & Film

Hej, Jag har inte kunnat blogga nu den närmsta tiden för vårt nätverk är typ frånkopplat eller något sånt så det går inte att komma in på internet! Nu ligger jag iaf i sängen och dricker té medans jag tittar på Eva & Adam ;) Det blev ändrat så vi ska åka jättetidigt imorn istället, och jag tror att jsg kan klämma in ett litet inlägg då! Godnatt & Sov så gott, Nu ska jag återgå till fimen! Puss! :love:

Dagens Nagelack!



                                              Märke: Isadora

                                         Färg: Sparkling Candy

                                           Färgkod: 118

                         Hehe, Lite utanför medn fixade det sen =)

 

 


Nya Ballerinor från Angela C

Hej, i Tisdags när jag var hemma hos Farmor fick jag dom här 2 superfina ballerinaskorna:





De här kommer från Couleur Pourpre men är köpta på Angela C





De här är lite mer "festigare" men jag vet faktist inte när jag ska ha på mig dom här,haha :)
Det står bara Angela  C" i skorna så jag antar att de bara kommer därifrån.

Vilka är era favoriter?

Mina är nog de grå/silvriga!

Kram :love:


FRÅGESTUND!

Hej alla fantastiska läsare! Nu är det så att jag tänker ha en FRÅGESTUND :D
Fråga PRECIS vad du vill, det kan vara favorit färg, låt, märke, Familj, Högsta dröm....   Glöm bara inte att skriva om ni vill att jag ska svara i visdeo eller skriftligt, inget måste men om det tex är något speciellt!

Jag kommer att svara på alla frågor när jag kommer hem ifrån landet, så ni har ungefär 2 veckor på er!



Snälla Snälla, Var så underbara som jag vet att ni är och FRÅGA!

Skulle verkligen göra min dag! :D

Kraam :love:

Vad ska jag göra i sommar?



(Svar Till Sofie!)

Kraam! :love:

Citron-Cupcakes med Vit Choklad & Kokos Frosting

 CitronMuffins ca 18 st

  Ingredienser:

•100 gram smör eller margarin

•2 ägg

•2,5 dl socker

•Rivetskal från en halv citron

•1 dl Mjölk

•3,5 dl Vetemjöl

•1 tsk Bakpulver


SÅ HÄR GÖR DU:

1. Sätt på Ugnen på 225 Grader

2. Smält smöret på ganska låg värme i en liten kastrull och låt det sedan svalna.

3. Vispa äggen och sockret pösigt med elvisp.

4. Riv Citronen på ett rivgärn i minsta hålen (Så att skalet blir små strimlor) och lägg i dem i smeten

5. När smöret har svalnat, rör i  smöret, vetemjölet, mjölken och bakbulvret och vispa med elvispen tills det blir en klumpfri & Slät smet

6. Häll i smeten i 18-20 ganska stora muffinsformar men lämmna ca 1 cm kvar till högst upp

7. Sätt in muffinsen i ugnen och grädda i 10 minuter.


Ingredienser, Frosting:
 

• 150 gram vit blockchoklad

• Riven Kokos


SÅ HÄR GÖR DU:

1. Smält chokladen över vattenbad och när allt har smällt, rör då om med en sked, så du försäkrar dig om att det inte finns några klumpar

2. När du har tagit ur muffinsarna låt dom svalna lite och sen, ta en vanlig sked och bre på ett lager (Tjockt/Tunnt)
vit choklad, och strö sedan över kokos!

KLART! :D








Ingredienserna




Hihi, Jag med mitt lilla Hello Kitty-Förkläde ;)


 
Smeten



Före:



Efter!!! Perfekta!





Utan Frosting, Men ändå fina :)


 
Med Frostingen på



Kokos & Vit Choklad.... MUMS!



De söta muffinsformarna!

Min Kommentar:

Sååå goda! Själva muffinsen smakar jättegott av citron och cirtonen passar jättebra tillsamans med den Vita chokladen & Kokosen!
ABSOLUT värd och testa! Väldigt enkel att göra också!




HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA DEL 2 SLÄPPTES IFÖRRGÅR OCH HÄR HAR NI DEN:



Ahhh, I förrgår släptes HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA DEL 2 TRALIERN!! OMG, Den är såå fantastiskt, Jag längtar ihjäl mig till Premiären då jag ska försöka tvinga pappa att köpa biljetter!
Jag känner på mig att den här kommer vara den bästa filmen i hela HP-Serien!

Den verkar så spännande och man fick se Harrys ***** , ***** & Hans ******!

TITTA PÅ DEN, Då kommer ni längta lika mycket som jag, LOVAR ;)



PICKNIK!

Varje år under början av sommaren har vår familj en stor picknik för vänner & kompisar! DEn brukar vara på djurgården vid vattnet, vid Jenny Lind Statyn och vi grillar, leker och har det mysigt!
Idag skulle pickniken vara, men eftersom det regnar så ska vi vara här hemma istället! Inte lika kul, tycker jag, man får ju inte grilla och så men det kommer ändå att bli kul & mysigt :D Mina bästasar Lovisa (Britney Spears) & Alicia kommer och vi kommer som vanligt ha såå kul!

I år skulle vi även ha en PINATA så nu får vi se var vi ska hänga upp den här hemma,haha....
Det är den lilla andledningen varför det kommer att bli snålt med uppdatering under kvällen men kanske ska jag & tjejerna göra en videoblogg men jag måste kolla med dom först!! ;)

Nu måste jag välja kläder och duka, men kvällen i text & bilder kommer senare ikväll eller imorgon :D



Kram på er! :love:

Min dag med Pannkakor & Bio

Hej, Så här har min dag sett ut fram tills nu =)

Jag vaknade ganska sent och då satte jag på Valentines Day och åt scones till frukost. Vid kvart över 11 gick jag (i spöregnet) och hämtade Gilda på Fritids och vi gick sedan hem och stekte pannkakor till lunch! Efter lunchen tog vi bussen till Sergel och köpe Hot Snacks, Fanta och biobiljetter till RIO! Filmen var verkligen bra, härlig och rolig! Det var inte jag som valde filmen utan Gilda, men tycker faktist inte alls att den är en "barn Film",haha!

När bion var slut gick vi runt och kollade lite i butiker och så, men sedan blev det kallt och det började regna ännu mer så vi bestämde oss för att ta bussen hem igen =)











Ha det bra :)

PS. Jag skulle egentligen också gå på NK rean men sparar pengarna till rean på Nathalie Schuterman på måndag istället ;)



Inga Kommentarer, Ingen Blogglust, Inga Inlägg

Hej, Andledningen varför jag inte bloggat särskilt mycket idag är för att jag inte har haft en vidare blogglust! Känns inte lika roligt att blogga längre nu när ni inte KOMMENTERAR!! Hihi, Ni är  trååkiga!
Ska ABSOLUT ABSOLUT inte sluta blogga men bara så att ni vet kommer det bli roligare att läsa bloggen om ni frågar & kommenterar...
Vet lixom inte om ni tycker bloggen är tråkig eller något sådant och att det inte finns något att kommentera eller sånt heller...

Statistiken är på topp (enligt mig iaf) och så, men inga kommentarer...

Så Snälla kommentera mera, Skulle kännas så mycket roligare då! :D 

 Underbart!


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sätta på en film tilsammans med lillasyrran, men bloggar mer imorn!



Kram!
:)


Ansiktsmask



Haha, Nu sitter lilla jag här vid datorn med ansiktsmasken på och bloggar ;)
Har peelat bort all min bränna från Italien, så kommer förmodligen vara en liten bleis när jag sköljer bort den... Haha!  Har även målat naglarna, men det får ni se senare ;)

Kram på er! :love:

Call me




Scones och OTH!



Min Frukost...



Jag vaknade för ett bra tag sedan och enda sedan dess har jag slappat i sängen och kollat på One Tree Hill! :) 
Idag vet jag faktist inte vad jag ska hitta på, Kanske åka och Bada med kusinerna eller gå på stan!  
Eller är jag nog bara hemma, slappa, lyssna på musik, rita.... Kanske lite senare på dan Grönan :)

Nu ska jag gå och ta en snabbdusch!

Kram :love:


Kokostoppar+Té+One Tree Hill








Hej alla underbara bloggläsare! :love:

Nu sitter jag nerbäddad i soffan och dricker Té, Äter systrarnas Kokostoppar & Kollar på bästa One Tree Hill!
Nathan & Haley är såå gulliga tillsammans, hihihi! Men jag har också gråtit en skvätt i detta  avsnintt (Hanging by a Moment)! Det är jättesorgligt, Lucas är otrogen och Peytons pappa är spårlöst försvunnen & kanske död! Så spännande och såå sorligt!

Nää, Nu måste jag sätta på igen, måste se vad som händer!

Ha en fortsatt mysig kväll :)




Mina 4 Drömväskor!



1. Denna  Underbara & Snygga BALENCIAGA MOTORCYCLEBAG!♥
När det kommer till Balenciagaväskor, så är det ju så om´jag någonsin skulle få en skulle jag vilja ha en som går att matcha till allt och alltid är trendigt. Tex om en vår det är jättepopulärt & Trendigt  att ha en orange (?exempel?) och man skulle köpa en och sedan på höse skulle det vara trendigt med marinblåa! Svart kommer alltid att vara trendigt så därför får det bli i svart ;)






2. Otroliga LOUIS VUITTON SPEEDY♥

Så galet snygg, klassiska LV mönstret är som vanligt underbart och modellen är snyg & smart och det kan förvaras mycket där!  Även denna väska kommer att vara på topplistad för evigt! LOVE IT!


 

3.  CHANEL 2.55 CLASSIC!♥

Perfekt med andra ord. Denna helt underbara väska från Chanel är så fantastisk! Om jag fick denna väska, jag lovar, jag skulle bära den hela tiden! Inte kanske i skolan, men på middagar, fest, ute på shoppingrunda i stan, utomlands... Här blir det precis som Balenciagan, Svart. Är trendigt & Chict och kommer alltid att vara.












4.
 Den här grymt snygga MULBERRY ALEXA BAG!
     Snygg & Rymmlig, jättebra att ha till skolan, Jättebra att ha till ALLT helt enkelt! 
     Det underbara flätade "handtaget" är så snyggt, jag själv skulle nog andvända axelbandet mest men ändå, det lixom passar så bra i stilen. Stog mellan den här och en BAYSWATER i samma färg, men valde att visa just denna!



+Den finns en till, som nog ligger etta och är helt obeskrivligt underbar med den gör jag ett eget litet inlägg om... Letråden är att den är känd värden över och att den börjar på H och slutar på N....!!!

+ Det här var absolut inte alla, det finns mer hos tex Christian Louboutin, Céline, Marc Jacobs, Prada och mer hos LV & Balenciga :)


Bumble Bee







Vilken Design?

Hej, Nu har jag gjort ett litet Collage som består av alla mina 4 designer! Byter ju ganska ofta för kan inte bestämma mig för vilken!
 Nu har ni chansen att "påverka"  designen/headern till bloggen så kommentera!!



RÖSTA:

1. Där jag hoppar

2. Solbrillor på picknikfilten

3. Olika Outfits

4. Handen och Neahs

Hehe, Lite konstiga namn, men ni måste ju förstå! ;)


Sticker ut på Joggingrunda



Nu sticker jag & min Ipod ut på en joggingrunda! Vädret är inte på topp men vi får vell iaf hoppas att det inte börjar regna som igår...

Är tillbaka om någon halvtimme eller så, vi får se hur långt det blir!

Bloggar mer när jag kommer hem!

Kram
:love:

Juicy Couture & GUCCI Presents From Dad!♥

Idag på eftermiddagen kom värdens bästa Pappa hem från England! Han ,Faster, Farmor & FarFar har varit på begravning... Han hade  iaf med sig sååå underbara presenter till mig och jag är helt överlycklig, ÄLSKAR dom!♥



I den svarta påsen från Biza låg det...



Värdens snyggaste T-Shirt från underbara Juicy Couture!!! Ahhh, SÅÅ SNYGG!!




Citatet på tröjan, " Juicy Loves LONDON"!



Detaljer, London



CHOOSE JUICY
:D



-Born in the glamorus USA....

I det andra paketet låg det nog värdens underbaraste låda..



En underbar GUCCI-Låda med 8 stycken parfymer fån GUCCI, Weee
 :D

 GUCCI parfums :love:




2 st från FLORA by GUCCI



 2 st från GUCCI GUILTY



2 st från GUCCI by GUCCI



Yttligare 2 från FLORA BY GUCCI men dom andra luktar lite sommrigare,hihi♥


TACK SÅ HIMLA MYCKET PAPPA!
:D :love:


Dagens Outfit!

Hej, Denna soliga/regniga dag hade jag på mig detta:





                                               ♥ ZARA klänning

                                                 ♥ Victoria Secret Väska

                                               ♥ Nya H&M Ballerinor

                                                  ♥ Ray-Ban Aviators



Nu bir det picknik med bästisarna!♥

Nu har vi packat hallonsmoothie, glassbåtar, honungs & vattenmelon, pastassallad, Jordgubbssaft, Walters & Kokosbollar och nu ska Jag, Filippa & Lollo  ha mysig picknik i Humlan! Solen skiner och vi ska sola & ha det roligt :D

Bilder & Dagens Outfit kommer senare.... ♥

Kommer inte blogga föräns efter pickniken, bara så att ni vet!





Ha en bra dag :)

Gårdagens Sko-Shopping!

                                         Hej, Nu tänkte jag visa vad jag köpte igår!
(Blev bara skor, för vi kom ut senare än vi trodde och Mamma skulle jobba lite senare på dagen...)





Först ut är dom här söta kilklackarna! Älskar dom!  Matchas tex med vit klänning eller jeansshorts! 
                                                 Kostade 299 :-





Jag köpte 2 likadana kilklackar fast olika färg/bakrund. Dom här snyggingarna kommer jag nog ha om jag tex har en mönstrad klänning i massor av olika färger när dom andra inte passar och så. Mamma sa även "Det finns nästan inga par skor som man andväder mer än ett par snygga svarta". Kostade 299 :- 



Så här ser klacen ut, inte jättehög! 


                                                    


Sedan köpte jag också ett par nya svarta ballerinor (mina andra var för små!)
Köpte dom egentligen bara för att det var den där coola "blomman" i dragkedja!
De här skorna fick vi på köpet, fär det var rea, om man valde 2 skor fick man det billigaste på köpet :D

Vilka är eran favorit av alla skor?

Mina är nog de blommiga kilisarna!

Kramisar :love:


Nu: Fest-Fix hos Lollo!

Hej, Nu packar jag vväskan med festkläder i racerfart, ska hem till Lollo med Filippa där vi ska byta om & fixa oss tillsammans till Festen ikväll hos en killkompis!

Ahh, Måste sticka nu!

Puss  Kram :love:

Shopping-Time ;)

Nu cyklar jag & Mammi in till stan för samma sak som igår: Shopping & Glass :D
(Fast idag kan man ju faktist shoppa, till skillnad från igår!)

Vi ska försöka gå en sväng till ZARA, Bik Bok och skopunkten! Får se vad vi annars hittar på!  ;)





Kram på er, Och ha en bra dag :)

Vilken A&F blus ska jag välja?!

Hej, Jag gick in på Abercrombies hemmsida och hittade en blus som jag blev kär i och bestämde mig för att köpa!
Allting är fixat och så men nu är det så at blusen finns i 2 olika färger...

Antingen Ljusrosa & Vit-Randig:

Klicka för att stänga fönstret

Eller  Ljusblå & Vit-Randig:

Klicka för att stänga fönstret

Snälla Snälla kan inte ni kommentera vilken ni tycker jag ska välja, för jag har ingen aning!!
Den rosa är ju snygg med jeansshorts och så, men det är ju kanske den blåa också...

Jag ska köpa den ikväll så behöver verkligen verkigen eran hjälp!!


Snälla KOMMENTERA
:D


Kramisar
:love:

SMOOTHIE

När jag vaknade imorse kände jag mig jättesugen på Smoothie, så jag gick upp och skar Passionsfrukt, Persikor, Äpple & Apelsin och mixade det tillsammans med lite yougurt & socker!

Här har ni det goda resultatet:













RECEPT:

* 1 hel Passionsfrukt

*
1 hel Persika

* Yougurt beroende på smak, men ungefär lite mindre en än deciliter

*
1 tesked socker

Kör i allt sammdidigt i en mixer, sätt i sugrör och Njuuut ;)


Kamera

Hej, Nu tänkte jag svara på en fråga som söta Andrea frågade:

"Skorna är verkligen snygga! Vad andvänder du för kamera? Du tar sååå fina bilder! Kram!"

Svar: Hej Andrea! Visst är dom , mina nya favoritskor! Tack så jättemycket för att du tycker jag fotar bra!♥ Jag andvänder lixom 2 olika sorters kameror för att fota bilder till bloggen!

1. Den ena är min egna lilla digitalkamera från Samsung, bilderna blir lite halvdåliga och inte lika bra som kamera nr 2 men den är liten och oftast om man tar b ilder i dagsljus bli ganska fina! Andvänder den mest när t.ex systemkameran är för stor eller är upptagen!


 


2.  Den andra kameran som jag nu på "lite senare tider" oftast bara andvänder är en systemkamera, Canon E05 50D! Den är hela familjens och vi köpte den förra sommaren. Bilderna  blir skarpa, bra kvalite, och den är verkligen perfekt! Jag älskar verkligen att fotta med den här kameran, för det blir alltid så bra bilder :


   


Kramisar :love:


Dagens Shopping!

Hej, Först när jag mötte upp Mammi & Gilda på Östermalmstorg gick vi  och köpte varsin stor  !!

Efter glassen hade vi tänk att titta i affärer och så men så blev det inte! Jag hade faktist ingen aning om att det var pingstdagen idag och att alla affärer skulle stänga vid halv 4,  så jag trodde att jag skulle få de där sandalerna som Mammi lovat mig + lite annan shopping, men icke sa nicke! Alla affärer var stängda!

Helt plötsligt Mitt i all otur hittade jag iaf ett par såå snygga skor, som jag bokstavligt talat blev förälskad i:
















(Skorna är mycket finare i verkligeheten, ser alldeles för stora ut på bilderna ovan!)


Skorna  är i mjukt mocca och  kommer från "Les Tropéziennes" som är ett undermärke av Ziennes!

De är lite "Minetonka-Inspirerade", vilket jag älskar! Skorna är inte jättevarma heller, så de kan faktist andvändas på sommarn också, t.e.x till jeansshorts och vit skjorta/blus! Även snyggt med jeansshorts och någon färgklick till linne i cerise,korall,rött eller lila :)

Snyggingarna kommer ni garanterat att få se i många Outfits framöver!

Vad tycker ni?







Drar in till stan!

Nu sticker jag in till stan för shopping och glass! Ska bla köpa ett par supersnygga sandaler!
Möter upp mamma & lillasyster, och efter shoppingen blir det nog glass på någon mysig uteservering eller plats i solen :D

Har inte med mig stora kameran, utan det får bli lite halvdåliga bilder från mobilen...

 


Ha en fantastisk dag :D


Gårdagens Pool&Grill-Party

Gårdagen: När vi kom och hade hälsat på alla hjälpte jag till att grilla hamburgarna som vi sedan åt i solen :D 28 grader var det i poolen så direkt efter maten hoppade vi i och badade & hade det kul i säkert 1och en halv timme :)  Rabarber & JordgubbsPaj med Glass var sedan frammdukat och då gick alla barnen upp och åt och sedan körde vi dunken :)! Lekte lite med söta Skrollan som även åt upp mammas hamburgare,hahaha! 
När det blev mörk gick alla barnen in och såg på film! Vi såg Dumma Mig & Det regnar Köttbullar, Jag hade skrattanfall under båda filmerna och skrattade konstant så för mig var det en riktigt rolig filmstund! :D

När vi var inne på 3:e filmen sommnade jag som en stock i soffan och där låg jag kvar tills vi åkte hem,haha!





Skinande Solen



                  Gilda som känner på vattnet i poolen



                                Grillad Hamburgare & Fanta :D




                         Gildisen som äter en gigantisk bugare!



                                                  Söta Skrollan



                Jag & En liten bukett tusenskönor


JAG ÄR MED OCH TÄVLAR I GRETAS ROLIGA Victoria Secret TÄVLING!

Jag är med och tävlar om Victoria Secret grejer från New York hos GRETA!! 

Var med och TÄVLA ni också!!

               KLICKA HÄR!
          KLICKA HÄR! KLICKA HÄR!
             KLICKA HÄR! KLICKA HÄR! KLICKA HÄR! 


        ...För att vara med i den roliga tävlingen :D


+ Jag har gillat dig & Inlägget på Bloglovig Greta! ♥





Gå gärna också in på bloggen = Såå bra, Läser den varge dag ;)






Till Vänner för Grillfest & Poolparty!

Nu åker Jag & Familjen till våra Nära vänner i Djursholm på PoolParty & Grillfest! Ska bli riktigt härligt med att inlede sommarlovet första riktiga kväll med Bad, Sommarmat & Massor av vänner! 





Hoppas ni får en underbar sommarkväll!

Veckans JB Låt - NEVER LET YOU GO



- Helt Underbar...

In my P!nk Ray-Ban's








Solar på balkongen med bok & färsk melon

Nu sitter jag och solar i 30 graders värme och äter färsk melon. Läser även min nuvarande bok Den Hemlighetsfulla Trädgården. Första dagen på sommarlovet,  helt underbart! Känns härligt att framför oss ligger 10 veckor till av denna härliga värme & slappande!














Nu ska jag återgå till bästa vännen Solen :D

Kramisar :love:



Skolavslutningsmorgon....

Hej! Idag är det skolavslutning!! Ska bli väldigt sorligt men ändå underbart! Efer avslutningen ska hela klassen gå tillbaka till klassrummet och äta tårta och efter det.... GRÖNAN! Det kommer att vara sjukt mycket folk där, men ändå, det hör lixom till att gå på Gröna Lund på skolavslutningen!

Mamma&Pappa& Sabina kommer att ha med sig stora system kameran, så i eftermiddag kommer bilderna från dagen och min Avslutnings-Outfit,hihi ♥

Efter grönan ska kanske Jag & Hermine komma hem till Carro och ha Scream-Kväll! ;) Vet inte än, det gick kanske inte för Carro men då kanske vi kan ta med någon annan?!

Nu har jag precis målat klart naglarna och satt på mig smyckena & blomman i håret!
Ska ringa till Lollo, Vilma & Carro också om vi kanske kan gå tillsammans...!

Ha en fantastisk dag! :)



Kramisar Neah :love:

PS. Nästa gång jag bloggar kommer jag att ha sommarlov..... JIPPPIE! :D

TORSDAG!

Hej! Nu är jag hemma efter en sista dagen innan skolavslutningen!


Ï början av skoldagen var det städning av klqassrummet som gällde, damsugning och avtorkning. Efter städningen gick vi till genrepet i OscarsKyrkan där vi sjöng tills det blev lunch. I slutet av skoldagen fick vi av vår lärare ett packet Juicy Fruit (tuggumin) om man svarade rätt på en fråga! Alla stoppade typ in alla tuggumina i munnen samtidigt (11 st) och det var jättekul,haha, för alla pratade som bebisar och läspade ;)

Efter skoldagens slut var jag med Hermine, Daphne & Carro. Under de flesta av tiden gjorde vi en jätterolig grej  som tyvär inte får nämmnas på bloggen men vi skrattade iaf jättemycket :D

Sedan gick Jag, Carro & Hermine till fältan! Vi gick först in till KICKS och provade massor av olika läppglans & läppstift! Vi målade lila,röda,vita och knallrosa läppar så vi såg ut som galningar,haha :D

Efter det roliga besöket hos KICKS gick vi till djuraffären för att köpa äckliga (sorry carro) syrsor för att ha till mat till Carros nya lilla ödla Zippen ;) 

Jag gick hem och åt lite mellis innan jag satte mig vid datorn, där jag sitter nu,hehe!






Hehe, Lite suddiga bilder...


Nu ska jag sticka till Badminton-Avslutningen! Det ska bli jättekul, man får läsk/glassi slutet också!

Efter sticker jag direkt till middagen (duschar en snabbis där) så det blir ingen upptadering under kvällen!

Kramisar ;)


JAG & LOVISA PÅ BRITNEY SPEARS I GLOBEN 16 OKTOBER!!! :D OMG!!

OMG, OMG, OMG!!! Ahh, Kan inte tro att det är sant!! :D

Jag & Min fina bästis Lovisa ska....

(trummvirvel..)

FÅ GÅ OCH SE BRITNEY SPEARS "FEMME FATALE TOUR" DEN 16 OKTOBER!!!! ;) :) :D

Sååå kul!

Kunde inte tro mina öron när pappa berättade min "avslutningspresent"!!! BRITNEY SPEARS!! ;)

Har inte ringt Lovisa än, Vi ska på middag hos henne ikväll och det skqa bli en liten överraskning då.... Haha, Hon kommer också skrika och hoppa av glädje som lilla jag gjorde ;)

Kan inte vänta tills 16 OKTOBER, 5 månader & en vecka kvar... Blääää! Det är såå långt tid!
 

 (eller om 5 månader då!)


Det kommer bli ett minne för livet och jag och min söta bästis kommer ha GALET kul!!  :D


Kramisar en överlycklig tjej :love:






Carrie's first Outfit in the movie!♥

Ibörjan av Sex And The City 2 när Carrie möter upp tjejerna har hon på sig  en underbar Outfit tycker jag, hihi!♥ ;




* Klänning från VERSACE

* Sko-Drömmar från Christian Louboutin

* Clutch från Alexander McQueen



Speciellt ÄLSKAR jag skorna, Stavas K-Ä-R-L-E-K :love:




Vad tycker ni om Carries Outfit?♥



Kramisar ;)





Sovmorgon imorn, 35 minuter :D

Hej, Nu har jag precis tittat klart på underbara Sex and the city 2! Den var såå bra och jag både skrattade och grät hihi!♥

Klockan är jättemycket (22.45) men syrran kommer om en kvart så vill vara uppe då! Det blir inte så jättefarligt Eftersom: vi var tvugna att få en extra lektion idag så har våran lärare lovat oss att få sov-morgon imorn, Till kvart i 9 :D 



GodNatt & Sov så gott alla fina läsare :) :love:


Ensam hemma med Kycklingsallad och snacks ;)

Hej Bloggen!♥

Ikväll så ska jag vara ensam hemma! Mamma & Pappa är på konsert, Lillasyster är på kalas &  Storasyster i stallet!

Orkade inte laga mat själv så gick ner till affären och köpte kycklingsallad :) Hyrde också favvofilmen Sex And The City 2 och lite Exotic-Snacks till det!

Nu ska jag sätta mig på balkongen och njuta lite av kvällsolen och äta kycklingsallad med currysås :)

Bloggar mer sen!

Puss :love:

Näst sista dagen i skolan

Godmorgon :D

Tog lite "sovmorgon" idag, sov en halvtimme längre men är fortfarande dödstrött haha!
Idag ska jag nog inte göra något speciellt, bara vara lite med kompisar och så.

Ser iallafall ut att bli en varm dag, klockan är bara 7.00 och det är redan 19+ :)

Nu måste jag skynda mig, Vill inte komma försent näst sista dagen i skolan,hehe!

Ha en fantastisk dag!♥

Kramisar Neah :love:


Kampan med bästa Jassi, Carro & Vilma!

Hej, Idag efter skolan gick först jag, Carro och Vilma hem till Jassi. Där åt vi lite mellis och gullade med Gordon :)

Efter ett tag gick vi vidare mot Kampan, där vi hade sååå kul :D Sedan började vi kriga mot värdens jobbigaste killar som tryckte ner oss undervattnet och rev och drog oss i benen! Vi gömde oss (haha) i "Damernas Omklädningsrum" där de inte fick komma in men de lyste in oss och när vi tillslut kom ut gömde dom sig och sedan hoppade fram för att slänga oss i poolen men de hann dom inte, Vi var alldeless för bra ;)








 



 



 



Bildbomb!
:D

Puss & Kram :love:


Förra veckans Shopping :)

Hej, Har helt glömt bort att visa min nya söta blus från Indiska som jag köpte i förra veckan när jag var på stan med mamma. Passade nu på att fota den:



Visst är den söt? ;)

Jag kommer nog att ha den till både jeansshorts & vita shorts hihi!♥

Puss & Kram Neah :love:


ITALIEN, DAG 3

Hej, När vi vaknade (första morgonen i huset) gick jag först upp och tog ett morgondopp i poolen :) Efter det gjorde jag i ordning fruktsallad och satte mig i solen för att äta lite frukost och läsa ;) I solstolen satt jag kvar nästan hela dagen med min kära bok ,haha, men ungefär var femtonde minut badade jag, för att det blev alldeles  för varmt! I ungefär 2 minuter började ett ljummet sommarregn falla men det försvann lika fort som det kom och då genast blev det skinande sol igen :D




Hihi, Min frukost!



Jag vid poolen :)




Gildisen vid poolen, precis när det började regna!





Skinande solen och lite av utsikten av sjön

Hehe, Hade inte så många bilder från den här dagen, vi slappade mest och ingen av oss kände oss på riktigt "foto-humör" s det blev inte så många bilder... ♥

Puss & Kram :love:


Trött panda säger godnatt ;)

Hej alla underbara!♥

För ett tag sedan kom jag hem dödstrött och kramp i magen efter allt skratt :D

Kommer att blogga om min härliga kväll imorgon, för mobilen var utladdad och Jassi har dom och kommer förmodligen inte lägga ut dom föräns imorgon så då kommer kvällen i ord & bilder!

Jag ser nog inte klock ut nu haha, mascaran har runnit så ser ut som en liten panda och håret är rufsigt ;)

Ska gå och ta en snabb dusch innan jag går och lägger mig!

Puss! :love:


Fixar mig till Partyt!

Hej, Nu har jag kommit hem och har precis kommit ut ur duschen. Jag springer runt som en galning och letar efter en bra "Cheerleading-Tröja" till Jassis Utklädnings-Party! Somsagt ska jag vara en Cheerleader med korta röda shorts, tröja??, vita vippor (heter det så? , dom man viftar med iaf,haha) vita skor och en megafon + lite andra detaljer som jag visar med bilden efter partyt!

Nu ska min älskade storasyster fixa mitt hår & sminka mig så måste gå!

Ha en fortsatt bra dag alla fina läsare!♥

Love :love:


Åker till landet över Kristehimmelsfärd!

Hej Bloggen!♥

För ett tag sedan kom jag hem från en rolig dag på Gröna Lund!
 (Skrev ett mobilblogg-inlägg med bilder men det verkar inte ha kommit fram)
Det var sjukt mycket folk så vi han ine alls åka mycket, Förutom TWISER :)

Nu har jag precis ätit middag och packar till Landet som vi ska åka till om en halvtimme!  Haha, Vi renoverar om hela köket så vi kommer inte ha något golv, kylskåp,ugn.... Som tur är kan vi äta hemma hos Morfar & Béa som bor i huset brevid ;)

Det ska iaf bli jättemysigt, och om man ska lita på SMHI ska det bli jätte varmt också! Vår nya badflotte med motor kom igår till landet så ni kan lita på massor av bad ;)

Båten är också i vattnet så roliga utflykter till ööar och badklippor blir det nog gott om!

Blir nog mest SMS-Inlägg med bild och kanske ett litet "dator" inlägg men annars lir det nog ganska snålt med uppdatering...Förlåt :(

Jag packar ner älsklingsserien One Tree Hill som jag ska sträck-se dom närmsta 3 timmarna ;)

Systemkamera har vi tyvär inte med oss, Sabina ska åka ner till Malmö till RM, Cheerleading och fota men jag har ändå så mycket bilder från Italien att visa er så ni klarar er nog, haha :)

Ha en bra helg så ses vi på måndag förmiddag/eftermiddag!





Såå roligt med var nya badflotte (inte denna på bilden) met motor, blir som en liten båt som man lätt kan styra själv!



Kramisar :D


Vem Bar Den Bäst? Del 7



Christina Augilera VS Kristen Stewart


Vem tycker ni bar den här spetsklänningen från VALENTINO bäst?
Kristen bar sin på premiären av "Welcome to the Rileys" och matchade med röda läppar och high-heels från Dior. Även Christina valde att ha rött på läpparna men däremot med skor från Christian Louboutins.

Jag tycker att Kristen bar upp den har klänningen bäst. Det var fint med uppsatt och på något sätt passade inte den svarta spetsdrömmen från Valentino med Christinas gula hår.... Lite konstigt också med hennes naturliga bränna, för hon bar klänningen i vintras...

Kram :D


På Grönan! Hej, Nu är jag och lillasyrran ...

dsc_1814 (MMS)

På Grönan! Hej, Nu är jag och lillasyrran på bästa Grönan! Vi har precis åkt TWISTER och vi skrattar fortfarande, för det var verkligen GALET KUL! Nu måste jag gå, vi ska köpa Cola och sedan åka Fritt Fall! Ha en fortsatt bra dag :-) Kramisar :love:


ITALIEN, DAG 1

När vi kom ut ur planet vid halv 9 på kvällen bemöttes vi av en underbar värme! Det var 20+!
När vi hade hämtat vårt bagage åkte vi någon buss till Biluthyrningen. Där hyrde vi bil som vi sedan körde till hotellet, "Borgo Largo". När vi hade lämmnat väskorna på hotellet och bytt om gick vi ut på en liten promenad i PISA. Jag & Gilda köpte första "Italienska Glassen" och vi gick runt lite. Sedan gick vi till Lutande Tornet I Pisa,vi gjorde det även på dagen men mamma & pappa ville se tornet när det var mörkt. Så vi gick alltså dit, med glassen i hand och tittade upp på tornet. Var en fantastisk känsla att vara där när det inte var så många folk och när tornet var upplyst!

 

Gatan som vi bodde på



Vi står och väljer glass




Gilda



Jag, Syrran & Lutande Tornet





Kort framför Tornet



Det lutade verkligen jättemycket, och på den här bilden ser man det tydligt!!




Inzoomad bild med kolsvarta himmlen i bakrunden




Hehe, Litte suddig bild på mig och min sötnos!

 
Godnatt!

Bara så att ni vet, har jag faktist mer bilder från kortaste dagen på resan (Dag 1) men jag lägger inte ut dom nu! Förlåt för att ITALIEN-INLÄGGEN har fått vänta så, sladden var ju försvunnen men nu är den återfunnen så Dag 2,3,4,5,6,7 & 8 kommer snart! HÅLL UT!

Puss!
:love:


Picknik i Humlan!

Vi satte oss i solen och åt nästan direkt. Bacon&Avokado-Sallad, Macor & Saft dukades fram. Efter ett tag blev det även dags för Mammas RabarberPaj & Äppelcider. Lagom till efterrätten kom pappas kompis Tomas! Jag & Gilda kastade Frisbee & Spelade Strandtennis :) Efter ett tag var Pappa & Tomas tvugna och gå men jag,Mamma & Gilda stannade kvar och solade i gräset och pratade!



Maten & Mina Ray-Ban Aviators



Gilda<3



Jag äter



Mmmm, MELON :D



Mysiga Humlan!



RabarberPaj Med Grädde!





Cool bild på  himmlen











Gildisen hoppar!

Jaag



Sweetie!

Kramisar ;)


Nu blir det picnik!

Hej Bloggen!♥

Nu har jag och Mamma stått i köket och fixat picnikmat. Vi ska alltså ge oss ut på en liten picnik i solen i någon park :)  Vi har gjort kycklingsallad, bacon, mackor, kakor & saft! Det ska bli jättemysigt! Vet inte hur länge piciken kommer vara men om det finns lite tid över sticker jag nog till Grönan! Gabbi,Jassi & Carro skulle kanske dit så jag får se om jag träffar sötisarna!


Ses senare!

Puss! :love:


Michaelas Student, 1 Juni 2011

Först när vi kom fram så blev det kramkalas, jättemånga från släkten var där och det var väldigt längesen jag träffade de!
Sen åt vi buffé i solen och jag lekte med mina små sysslingar Wille & Karolina<3

Efter maten körde jag och kusinerna nogger och basket innan Lena dukade upp värdens godaste Jordgubbstårta!
Efter ett tag ´skulle Michan iväg någon stans men alla stannade kvar!

När det blev lite senare sattes musiken på och vi dansade! Hihi, Var jättekul!!



Lite av släkten



Gilda<3

Hannis, Michan & Cindy



Michaela<3



Mamma & Marie



Hannis<3



Fina blommor



Mmmmm, Jordgubbstårta!



 Michan som tog Studenten!!



Hanna-Sara<3



Hennes studentmössa!





Hihi, Lilla jag i Studentmössan!



GRATTIS!!

Sedan när vi kom hem vid 2-Tiden var det bara att borsta tänderana och dö i sängen!

Kramisar :)


Gör i ordning mig till Michans student!

Hejsan! :D

Nu är jag hemma och gör i ordning mig till Michaelas (Min snälla syssling) student som jag ska på idag!
Årets första, och det ska bli jättekul. Jag ska gå med mina kusiner & farmor dit och lite senare kommer mamma, pappa och syrrorna.

Vi kommer ha med oss systemkameran så efter när jag har kommit hem, kommer bilder och min lilla "student-Outfit"!



Vet ej när jag kommer hem, Imorgon är det ju ledigt så det kan bli ganska sent....hihi!♥

Ses när jag är hemma!

Puss! :love:


Onsdag+Eriksdalsbadet

Hej, Nu är jag hemma efter en rolig dag:

Hela skoldagen idag har klassen varit på Eriksdalsbadet! Först hade vi träning med de 4 simmsätten 400 m och tillsist stafett, Tjejerna mot Killarna! Vi vann inte men ändå superkul! Efter den jobbiga träningen blev det äntligen dags för fri lek! Vi åkte vattenruscbana, lekte tjuv & polis, skrattade och duschade i iskallt vatten! Ett tag satt 22 stycken i bubbelpoolen, trångt men kul!

Efter badet åt vi pastasallad på gräset i solen innan tunnelbanan hem.
När vi kom tillbaka till skolan fick vi sluta direkt, kl. 13.00, såå skönt! Jag var då med Jassi & Carro, vi fotade lite och så. Efter ett litet tag gick dom och då var jag med Lollo, Fiffi, Vilma, Anna, Sigge & Erik! Vi körde Charader och hade det jättekul! :D

Jag, Sigge & Lollo gick tillsammans hem och Jag o Lollo tittade på studenterna! Haha, Vi vinkade åt dem och då blev dom jätteglada och skrattade!! Vi sjöng med  i låtarna och skrattade :D





Söta Carro & Jassi<3


Puss & Kram ;)